به قول یکی از دوستان
تا این دوربین بدست یکی از بچه ها نرسه نمیشه گفت که این دوربین خوبه یا نه
فعلاً روی کاغذ نشون میده که باید کیفیت خوبی داشته باشه اما در عمل فعلاً مشخص نیست و خیلی نمیشه به این نمونه ها اعتماد کرد
به قول یکی از دوستان
تا این دوربین بدست یکی از بچه ها نرسه نمیشه گفت که این دوربین خوبه یا نه
فعلاً روی کاغذ نشون میده که باید کیفیت خوبی داشته باشه اما در عمل فعلاً مشخص نیست و خیلی نمیشه به این نمونه ها اعتماد کرد
بایدمنتظر نمونه های بیشتری بود در موقعیتهای مختلف تا توان دوربین بیشتر به چالش کشیده بشه...اما نمونه های فعلی واقعا کم نویز و تحسین بر انگیزن.
ویرایش توسط lamagra : Saturday 14 January 2012 در ساعت 12:19
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اندازه ی کنون G1 X در مقابل 60d:
مقایسه بین مدل های دیگر کنون در: http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-PowerShot-G1-X-Digital-Camera-Review.aspx
G1 X + 580EX ii
ویرایش توسط Nima Sadigh : Saturday 14 January 2012 در ساعت 15:40
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بازترین و بسته ترین دیافراگم و مینیمم فاصله فوکوس لنز G1 X:
سلام
Canon PowerShot G1 X - sample images
3462_g1x_1.jpg
کد:http://www.lenstip.com/1962-news-Canon_PowerShot_G1_X_-_sample_images.html
نمونه ایزوهای مختلف G1 X:
نمونه ایزوهای مختلف 600d:
کد:http://www.digitalversus.com/canon-powershot-g1-test-shots-now-face-off-n22918.html
به نظر من قضاوت در مورد کارایی هر محصول(فارغ از بحث کیفیت ساخت) باید از طریق پاسخ به این پرسش باشه:
"این محصول چه میزان از نیاز های بازار هدف خودش رو تامین میکنه؟"
خوب! گروه هدف جی ایکس1 کیستند؟
- بطور خلاصه کسانی که کیفیت خروجی بالایی میخوان اما به هر دلیل نمیتونن دوربین حجیمی رو حمل کنند
تمامی کمپانی ها متوجه این گروه شدن حتی متوجه شدن این گروه زیاد هم دنبال قیمت پایین نمیگرده(تقریبا تمام دوربین های بدون آینه به همراه تجهیزاتشون قیمت های بالایی دارن)
اما در برابر این گروه از متقاضیان دو پاسخ ارائه شده یکی دوربین های بدون آیینه با قابلیت تعویض لنز و دیگری دوربین های کامپکت باسایز سنسور بزرگ
به نظر حقیر دوربین های بدون آیینه برای من عکاسی که یکی دوتا بادی دارم و چندتا لنز و کوله های سنگین تجهیزات کاربردی ندارن
چرا؟
چون یا میتونم تجهیزاتم رو ببرم [که با خیال راحت میبرمشون] یا نمیتونم ببرم در اون صورت چه مزیتی هست که مثلا به جای 5 کیلو لوازم[خوش کیفیت و خوش دست] 3 کیلو لوازم [بد قیافه و...] ببرم؟ تازه هزینه خرید دوباره تجهیزات جانبی برای دوربین بدون آیینه به کنار که خودش کلی موازی کاری محسوب میشه.
اما گزینه بعدی که همانا کامپکت های باسایز سنسور بزرگ هستند فقط به مثال هایی اکتفا میکنم:
- قراره به سفر خارجی کوتاهی برید و قصد ثبت چند عکس یادگاری رو هم دارید
- تشریف میبرید به یک میهمانی خانوادگی با لباس رسمی و قصد ثبت چند عکس یادگاری رو دارید
- کوله عکاسی تون رو به همراه تمام تجهیزات بستید به قصد یک سفر عکاسی چند روزه، به اندازه کمی بزرگتر از یک پاکت سیگار هم در کولتون جا هست
- خواهرتون میاد ازتون میخواد که دورینتون رو برای چند روز بهش قرض بدید تا از نمایشگاه دانشگاهشون عکاسی کنه
و کلی مثال دیگه
حقیقتا خرید دوباره یک بادی و چند لنز مخصوص برای یک عکاسی که همون ها رو قبلا داشت توجیه نداره
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
جناب بهنام
سلام
حرف شما درست
ولی مزایای این دوربین به این موارد خلاصه نمیشه
این دوربین مزایای زیادی داره که میشه به سرعت سینک بالا اشاره کرد که عکاسان آتلیه مدت ها دنبال همچین مدلی بودند
D90 + 18-105 + 24 f2.8D + 60 f2.8D + 105 f2.8G
سلام به همه دوستان
ببخشيد من يك سوال مبتديانه دارم
اينكه سايت dpreview گفته سرعت لنز در اين دوربين كمه منظورش چيه؟
But for fixed-lens cameras, that's only half of the story, and lens speed plays a crucial role when considering low light performance. Smaller-sensor cameras such as the Olympus XZ-1 and Fujifilm X10 sport lenses which are rather faster than the G1 X's, by a stop or more at wideangle and two stops at telephoto. This means that, under any given lighting, you can always use lower ISOs with these cameras. This will go some way to offsetting the G1 X's larger-sensor advantage - especially at telephoto.