اصولا ! و به صورت پیش فرض هر زمان ! در هر شرایط و هر نوع عکاسی چه روز چه شب چه با سرعت شاتر بالا چه پایین وقتی چشم به ویزور نچسبیده باشد ! باید و بایستی درپوش ویزور را قرار دهید . این یک فرض ثابت و پیش فرض است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
دوستانی که ۵ دی مارک۳ دارند با هر بار شارژ چند شات عکس می گیرند؟
باطری من ۴۰۰-۷۰۰ تا بیشتر نمی گیره در حالی که تو کاتالوگ نوشته ۹۵۰ عدد!!
آیا باطری شما هم مانند عکس زیر است؟و از کجا می شه باطری اوریجینال رو تشخیص داد؟
با تشکرR21A4220 copy copy.jpg
Canon 5D MIII - 8-15L Fisheye - 24-105L- 70-300L - Speedlight580II
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
۴۰۰ تا شات برای سردی هوا-لایو ویو و ... بود
۷۰۰ تا هم برای عکاسی با ویزور
مگه نباید cell رو زده باشه made in Japon و assembel رو made in Chine ??این الان جفتش چینه!در صورتی که باطری ۶۰ دی که E6 هست اینگونه است...
به هر فروشنده ای هم نشان می دهم می گه ظاهرا اورجینال هست...
سلام
باتری ها معمولاً بعد از چند سیکل شارژ و دشارژ به ظرفیت نهایئ خود می رسند. باتری 60D من در شارژهای اول حداکثر 700-800 عکس می گرفت ولی در شارژهای بعدی، من با یک شارژ 1800 عکس (بدون فلاش و بدون لایو ویو) هم گرفتم. شاید باتری دوربین شما هنوز به ظرفیت نهائی اش نرسیده است.
ارادتمند
سلام
از نظر ظاهری باطری من هم دقیقا مثل باطری شماست. و جایی نشنیدم که گفته باشند که حتما باید سلول هاش ساخت ژاپن باشه.
خب همونطور که دوستمون گفتن شرایط خیلی مختلفی هست که عمر باطری رو تعیین میکنه. خود کانن هم معمولا در دفترچه مینویسه که این تعداد با استانداردهای عکاسی خودمون هست.
یکی از مهمترین فاکتورها دمای هواست. و یکی دیگه هم استفاده از ال سی دی. شما فرض کنید مثلا نسبت به من برای چک کردن هر عکس در ال سی دی ۱ ثانیه بیشتر وقت صرف میکنید. در مجموع میشه حدود ۷۰۰ ثانیه که ال سی دی روشن هست! و خیلی در مصرف باطری موثره. حتی میزان نور ال سی دی هم همینطور. غیر از این حتی مصرف باطری سیستم فکوس لنزهای مختلف با هم فرق میکنه و این هم در عمر باطری موثره.
به هر حال عادت ها و نحوه عکاسی عکاس دقیقا روی عمر باطری تاثیر داره. مثلا من هیچ وقت دوربین رو خاموش نمیکنم و همیشه در حالت استندبای هست. ممکنه عکاس دیگه ای عادت داشته باشه که مرتب دوربین رو خاموش و روشن کنه. این رو مثال زدم و نمیدونم که کدوم یکی مصرف باطری رو کاهش میده. ممکنه راه اندازی مجدد و تمیز کردن سنسور خیلی بیشتر از استندبای بودن دوربین باطری مصرف کنه.
ولی در کل تا حالا نشده که باطری دوربین جایی من رو لنگ بذاره. معمولا هر دو یا سه بار که بیرون برای عکاسی میرم باطری رو شارژ میکنم که هنوز کاملا هم خالی نشده. اتفاقا الان رفتم چک کردم و دیدم که در طول ۷ ماه گذشته متوسط تعداد عکسی که در یک روز خارج از منزل گرفته ام حدود ۳۰۰ تا عکس هست. ولی اگه بحث مسافرت دو سه روزه به جایی باشه که دسترسی به برق وجود نداشته باشه فکر میکنم اصولا خرید و همراه بردن یک باطری اضافی منطقی باشه.
با سلام و احترام خدمت دوستان
دقیقا مشکل باطری با چند بار شارژ و دشارژ بر طرف شد و الان حدود ۱۲۰۰ تا شات می زنه البته با ویزور.
توی بحث فیلم برداری دوستان می دونند چگونه می شه اتو فوکوس مانند حالت All Servo که آهسته و نرم فوکوس می کنه داشته باشیم؟ یعنی یه نقطه رو مشخص کنیم که کلا همیشه اون نقطه فوکوس باشه؟
شدنش اینگونه است که دست رو روی AF on قرار بدیم ولی خیلی تابلو فوکوس می کنه!!!هم صدا زیاد و دیر!!در واقع فوکوس Live View رو انجام می ده..
می دونم فوکوس دستی باید انجام بشه ولی برای یه سوژه در حال خرکت بسیار مشکل می شه...
ویرایش توسط hadigha : Friday 11 January 2013 در ساعت 16:31
سلام
دوستان مشخصات و قابلیت های فیلم برداری 6D و Mark III با هم یکی هست یا تفاوت دارد؟(با توجه به قابلیت های روز فرمور های هر دو دوربین)
وحید بیگدلی