سلام دوست من
بنده تقریبأ دو هفته است که این دوربین رو دارم۔ سرعت عکاسی و فوکوسش فوق العاده ست۔ عکسها هم اصلأ نویزی نبودن۔ حتی در نور کم شب بدون فلش روی دست و ایزوی 6400 هم کیفیتش کاملأ قابل قبول بوده۔ تعجب میکنم از نویز وحشتناکی که میفرمایین۔
شما دوربین رو در حالت اتومات هم امتحان کردین؟
فیلمبرداریش هم تو نرمی تغییر فوکوس بر روی سوژه های مختلف و سرعت فوکوس بسیار عالیه و همه چی تمومه۔
نمونه عکس اگه بذارین بهتر میشه نظر داد۔
یا حق
سلام
کسی میدونه چطور میشه این دوربینو تنظیم کرد تا عکس های jpeg رو با فرمت 16:9 بگیره؟ (برای پخش بر روی led میخوام)
تو دفترچه ش یه سری تنظیمات داده ولی تو منو دوربین وجود نداره! و فقط فرمت های 3:2 موجودن
فرمت raw هم که اتومات 3:2 ثبت میشن که البته خوب هم هست۔ چون موقع چاپ روی کاغذ تقریبأ کامل هستند۔
آخرین ورژن فیرمور این دوربین چنده؟ مال من زده 1.1.1
ممنونم
بالاخره باید راهی داشته باشه۔
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان من 2 سال ارزوی این رو داشتم که یه دوربین بیاد که بدونه صدای لنز و خیلی نرم بتونه رو سوژه ها فوکوس کنه تا بتونم تو مجلس عروسی به جای دوربین دوم ازش استفاده کنم و هم از دوربینم که d5100 نیکون هستش عکسهای بهتری بگیره که تو آتلیه ازش استفاده کنم و یه لنز پرایم براش بگیرم که برای عکاسی تو باغ بهم بیشتر عمق میدان بده
ولی انگار هیچوقت شانس نداشتم یا شایدم پولشو
خواهش میکنم بهم بگید که با لنز های دیاف بزرگ فقط نقطه وسط تو ویزور فوکوس نمیشه یا تمام نقاط اینجورین ؟
یعنی نمیشه از نقطه کناری استفاده کرد یا از چند نقطه واسه فوکوس استفاده کرد؟
سوال بعدیم در مورده فیلم برداری تو مجلس و شب هستش که دی جی ها تمام چراغ هارو خاموش و کالر چنجر و لیزر روشن میکنن فیلم برداری این دوربین چجوری هستش.نویز داره یا نه؟
من فیلم برداری یه 6d رو تو این جور جا ها دیدم.خیلی عالی و بدون نویز هستش. میخواستم بدونم 70d چجوری هستش
کسی که این دوربین رو خریدن خواهش میکنم کمکمون کنند
سلام. دفترچه راهنمای فارسی دوربین Canon EOS 70D رو میخوام. کسی لینک دانلودش رو داره بهم بده؟
سلام به دوستان
مشکل فکوس ین دوربین چقدر جدیه؟ اخه قصد دارم یک لنز 50 f1/8 یا f 1/4 هم همراه دوربین بگیرم.... با میکرو ادجاستمنت حل بشو نیست؟
dpreview هم فوکوس این دوربین رو جالب نمی دونهUntitled.jpg
طبق تست های dxo هم کلا کنون رتبه ی جالبی توی سنسور نداره و هم چننین این دوربین، توی دینامیک رنج، عمق رنگ، و...Untitled11.jpg
اساتید بزرگوار که با این نوع دوربین ها کار کرده اند!!!
این امار ها و اعداد روی کاغذ چقدر در عمل خود را نشان می دهد و تاثیر دارد؟ یعنی چند درصد روی خردید دوربینمون تاثیرشون بدیم؟
این داستان توی تست لنز های کنون با دوربین هم هست...
اگر انقدر که dxo میگه باشه که اصلا نباید خرید، افتضاحه...
یه چیز بگید که ما از دو دلی و شک خلاص بشیم
فکوس، باتری، لنز، دینامیک رنج، عمق رنگ، همه و همه چقدر با رقیب نیکونی و ... تفاوت عملی و واقعی داره...
ممنون از دوستان عزیز