صفحه 24 از 62 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 231 تا 240 , از مجموع 611
Like Tree1523تشکر

موضوع: Canon EOS 70D

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

تاپیکی است با عنوان دی70 یا 7100دی! انرا مطالعه بفرمایید تمام موارد در کنار هم مقایس شده اند.
    محمدحسن و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر فعال Mahdi.A.Tabar آواتار ها
    تشکر کرده
    5057

نقل قول نوشته اصلی توسط محمدحسن نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    مشکل فکوس ین دوربین چقدر جدیه؟ اخه قصد دارم یک لنز 50 f1/8 یا f 1/4 هم همراه دوربین بگیرم.... با میکرو ادجاستمنت حل بشو نیست؟
    dpreview هم فوکوس این دوربین رو جالب نمی دونهفایل پیوست 63900
    طبق تست های dxo هم کلا کنون رتبه ی جالبی توی سنسور نداره و هم چننین این دوربین، توی دینامیک رنج، عمق رنگ، و...فایل پیوست 63902
    اساتید بزرگوار که با این نوع دوربین ها کار کرده اند!!!
    این امار ها و اعداد روی کاغذ چقدر در عمل خود را نشان می دهد و تاثیر دارد؟ یعنی چند درصد روی خردید دوربینمون تاثیرشون بدیم؟
    این داستان توی تست لنز های کنون با دوربین هم هست...
    اگر انقدر که dxo میگه باشه که اصلا نباید خرید، افتضاحه...
    یه چیز بگید که ما از دو دلی و شک خلاص بشیم
    فکوس، باتری، لنز، دینامیک رنج، عمق رنگ، همه و همه چقدر با رقیب نیکونی و ... تفاوت عملی و واقعی داره...
    ممنون از دوستان عزیز
    نه داداش اینجوریام نیس که فکر میکنی۔ اگه مشکل فوکوسش جدی بود dpreview برای کارهای ورزشی پیشنهادش نمیکرد۔ من خودم با لنز 18-135 stm با این دوربین عکسهای زیادی از سوژه های متحرک انداختم و از فوکوسش راضیم۔ ضمنأ مقایسات سایت dxo برای خیلی ها قابل توجیه نیست۔ معلوم نیست چطور تست میکنن۔ تو سایت معتبر dpreview اختلاف این دوربین با 7100 دو رقم بیشتر نیست اما اینجا پانزده رقم اختلاف دارن!

این دوربین سیستم فوکوسش دقیقأ شبیه به 7d است که همه میدونن بهترین دوربین کراپ دار کنن برای سوژه های متحرک بودش ( البته الان دیگه 7d II هست)۔ فوکوسش 19 نقطه کراس تایپ داره که برای تعقیب سوژه عالی عمل میکنن۔ اما 7100 از 51 نقطه فوکوس فقط 15 نقطه شون کراس تایپ هستن۔ از لحاظ خروجی سنسور و عمق رنگ و دینامیک رنج هم تفاوتشون توی تاپیک های مربوطه توسط دوستان بیان شده۔ ظاهرأ نیکون کمی بهتر عمل میکنه ولی خوب باید ببینید این مقدار کم عملکرد بهتر ارزش فدا کردن دیگر امکانات 70d رو داره؟ مثلأ صفحه نمایش چرخان, وای فای داخلی که با نرم افزار روی گوشی همه کار میشه با دوربین کرد و یا امکانات فیلمبرداری بهتر و خلاصه بقیه موارد که خودت باید تحقیق کنی و با توجه به نیازت یکیشو انتخاب کنی۔ البته جنس و مقاومت بدنه 7100 و ضد آب بودنش بهتر از 70d است۔ ناگفته نماند طبق ادعای کنن 70d هم مقاوم در برابر شرایط محیطی است ولی خوب تا چه حد باشه؟ معلوم نیست!

ضمنأ لنز 50 f1.8 ذاتأ مشکل فوکوس داره که تو تاپیک مربوطه درباره اش صحبت شده! برای تست دقت فوکوس بدنه نمیشه به این لنز اعتماد کرد۔

یا حق
    vahidshah، SHOK53، m.a.i و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال peacekeeper آواتار ها
    تشکر کرده
    1716

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.A.Tabar نمایش پست ها
    نه داداش اینجوریام نیس که فکر میکنی۔ اگه مشکل فوکوسش جدی بود dpreview برای کارهای ورزشی پیشنهادش نمیکرد۔ من خودم با لنز 18-135 stm با این دوربین عکسهای زیادی از سوژه های متحرک انداختم و از فوکوسش راضیم۔ ضمنأ مقایسات سایت dxo برای خیلی ها قابل توجیه نیست۔ معلوم نیست چطور تست میکنن۔ تو سایت معتبر dpreview اختلاف این دوربین با 7100 دو رقم بیشتر نیست اما اینجا پانزده رقم اختلاف دارن!

این دوربین سیستم فوکوسش دقیقأ شبیه به 7d است که همه میدونن بهترین دوربین کراپ دار کنن برای سوژه های متحرک بودش ( البته الان دیگه 7d II هست)۔ فوکوسش 19 نقطه کراس تایپ داره که برای تعقیب سوژه عالی عمل میکنن۔ اما 7100 از 51 نقطه فوکوس فقط 15 نقطه شون کراس تایپ هستن۔ از لحاظ خروجی سنسور و عمق رنگ و دینامیک رنج هم تفاوتشون توی تاپیک های مربوطه توسط دوستان بیان شده۔ ظاهرأ نیکون کمی بهتر عمل میکنه ولی خوب باید ببینید این مقدار کم عملکرد بهتر ارزش فدا کردن دیگر امکانات 70d رو داره؟ مثلأ صفحه نمایش چرخان, وای فای داخلی که با نرم افزار روی گوشی همه کار میشه با دوربین کرد و یا امکانات فیلمبرداری بهتر و خلاصه بقیه موارد که خودت باید تحقیق کنی و با توجه به نیازت یکیشو انتخاب کنی۔ البته جنس و مقاومت بدنه 7100 و ضد آب بودنش بهتر از 70d است۔ ناگفته نماند طبق ادعای کنن 70d هم مقاوم در برابر شرایط محیطی است ولی خوب تا چه حد باشه؟ معلوم نیست!

ضمنأ لنز 50 f1.8 ذاتأ مشکل فوکوس داره که تو تاپیک مربوطه درباره اش صحبت شده! برای تست دقت فوکوس بدنه نمیشه به این لنز اعتماد کرد۔

یا حق
    درسته البته تست DXO و امتياز اون مربوط به سنسور هستش نه امكانات بادي و سيستم فوكوس. به هر حال اين دو بادي در يك رده قرار دارند و به لحاظ امكانات(spec) بسيار شبيه يكديگر.
    محمدحسن و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.
    "If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"
    ROBERT CAPA
    محمدعلی جعفرزاده

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

فوکوس این دوربین تا اینجایی که من میدونم هیچ مشکلی نداره و دقیقا روی اجزائی که بخواهید میتونید بدون مشکل فوکوس کنید. اون مشکل بک فوکوس و فرانت فوکوس هم نداره.فکر کنم قبلا یه عکس راجب به فوکوس فرستادم. خلاصه این با لنز stm هیچ مشکلی در فوکوس نداره.
    نسبت به نیکون تنها کمی عمق رنگ کمتری داره که با ادیت قابل اصلاح هست. داخل دوربین هم این موارد به دلخواه شما تنظیم میشه و کلا در باقی موارد نسبت به نیکون همرده برتری داره. یکی از دوستان از 7100 به این بدنه کوچ کرد و خیلی راضی تر هست نسبت به 7100 . به قول خودشون : حداقلش اینه که از سنسور تمیز کردن راحت شدم.
    70d امکانات خوبی داره که به راحتی نمیشه ازشون گذشت
    دیگه اکثر موارد بستگی به قدرت و توانایی استفاده شما از دوربین داره در غیر این صورت هر دو دوربین هیچ فرقی با هم نخواهند داشت
    mohamad.k، محمدحسن و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.
    Mehrdad Dehkordi
    Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED

تشکر کرده
    1716

نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRDAD.D نمایش پست ها
    فوکوس این دوربین تا اینجایی که من میدونم هیچ مشکلی نداره و دقیقا روی اجزائی که بخواهید میتونید بدون مشکل فوکوس کنید. اون مشکل بک فوکوس و فرانت فوکوس هم نداره.فکر کنم قبلا یه عکس راجب به فوکوس فرستادم. خلاصه این با لنز stm هیچ مشکلی در فوکوس نداره.
    نسبت به نیکون تنها کمی عمق رنگ کمتری داره که با ادیت قابل اصلاح هست. داخل دوربین هم این موارد به دلخواه شما تنظیم میشه و کلا در باقی موارد نسبت به نیکون همرده برتری داره. یکی از دوستان از 7100 به این بدنه کوچ کرد و خیلی راضی تر هست نسبت به 7100 . به قول خودشون : حداقلش اینه که از سنسور تمیز کردن راحت شدم.
    70d امکانات خوبی داره که به راحتی نمیشه ازشون گذشت
    دیگه اکثر موارد بستگی به قدرت و توانایی استفاده شما از دوربین داره در غیر این صورت هر دو دوربین هیچ فرقی با هم نخواهند داشت
    مشکل فوکوس شایعه نیست و جاهای زیادی ازش صحبت شده حتی توی ریویوهای خریداران در سایتهایی مثل آمازون. مشکل اصلی در بعضی بدنه ها در ارتباط با لنزهای سریع اتفاق افتاده نه زومهای stm که البته بک فوکوس و فرانت فوکوس هم نیست که با micro adjustment حل بشه و اون رو به لنز نسبت بدهیم.

جمله دومتون کمی برای من گنگ هستش یعنی نیکون فقط در عمق رنگ برتری داره و در بقیه موارد برتری با 70D است؟؟؟

البته با صحبت آخرتون موافقم.
    ویرایش توسط peacekeeper : Tuesday 18 November 2014 در ساعت 13:20
    کوروش، محمدحسن و tahers96i تشکر می‌کنند.
    ROBERT CAPA
    محمدعلی جعفرزاده

كاربر همراه
    تشکر کرده
    903

با سلام
    دوست عزیز میشه باقی موارد و بیشتر توضیح بدین
    به نظر من که هر کدوم مزایا و معایبی دارن و به این راحتی ها نمیشه نظر قاطع داد.
    مشکل گرد وغبار در اون حدی نیست که دوستتون فرمودن همه ی دوربینها گردو غبار میگیرن یه چیزه کاملا طبیعیه حالا میگن d7100 یکم تو این زمینه نسبت به سایر دوربینا ضعیف تر عمل میکنه منم منکرش نیستم
    ولی من که سه ماه این دوربینا دارم هیچ مشکلی از این بابت نداشتم هر روز هم لنز باز و بسته میکنم.
    موفق باشید
    کوروش، محمدحسن، peacekeeper و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    80

سلام
    تشکر از دوستان
    یعنی کسی تا به حال با لنز های سریع رو این دوربین کار نکرده؟

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

الباقی موارد :
    برتری های lcd که چرخش و لمسی بودنش هست که من یکی نمیتونم بیخیال lcd لمسی بشم. سرعت عمل تون خیلی بالا میره
    منو ساده تر
    نور سنجی بهتر
    تکنولوژی بالاتر
    فوکوس بهتر و سریعتر
    wifi داخلی
    فیلمبرداری بهتر
    بافر بیشتر
    ساخت ژاپن که من همه جوره بهش معتقدم خط تولید ژاپن با تایلند خیلی فرق داره.هر چند دوستان قبول ندارند.
    در مورد باطری هم من تا بحال مشکلی نداشتم.
    به نظر دوستم که هر دو رو تست کرده و الان 70d رو انتخاب کرده نیکون در عکاسی مقداری برتری داره.به خصوص به دلیل نداشتن فیلتر lowpass رنگها زنده تر هستند و برای عکاسی گزینه های بیشتری رو در اختیارتون قرار میده. ولی با انتخاب هر یک از این دو چیزی از دست نمیدید. چه بسا که با تفاوت قیمت کمتر نیکون بتونید تجهیزاتتون رو تهیه کنید.

این لنز های سریع هم که در دسترس همه نیست. و گاها قیمتش از قیمت بادی و لنز کنونی ما بالاتره که بتونیم تست کنیم و ممکنه اصلا من نتونم همچین لنزی تهیه کنم که به فکرش باشم
    به هر حال تاپیک مقایسه هست و دوستان میتونن مراجعه کنن
    mohamad.k، محمدحسن و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.
    Mehrdad Dehkordi
    Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

با سلام
    صفحه نمایش لمسی و چرخان با توجه به کیفیت و حساسیت خیلی خوب آن در دوربینهای کانن امکان مفیدی است بویژه برای عکاسی ماکرو و فیلمبرداری. استفاده از wifi و اتصال به تلفن همراه یا تبلت یک امکان ویژه برای جایگزینی ریموت کنترل با قابلیتهای فراوان است اما با توجه به امکان پذیر بودن اتصال این دستگاه ها با کابل OTG دیگر امتیاز منحصر به فرد و ویژه ای نیست.
    mohamad.k و محمدحسن تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1716

الباقی موارد :
    برتری های lcd که چرخش و لمسی بودنش هست که من یکی نمیتونم بیخیال lcd لمسی بشم. سرعت عمل تون خیلی بالا میره
    منو ساده تر
    نور سنجی بهتر
    تکنولوژی بالاتر
    فوکوس بهتر و سریعتر
    wifi داخلی
    فیلمبرداری بهتر
    بافر بیشتر
    ساخت ژاپن که من همه جوره بهش معتقدم خط تولید ژاپن با تایلند خیلی فرق داره.هر چند دوستان قبول ندارند.
    در مورد باطری هم من تا بحال مشکلی نداشتم.
    به نظر دوستم که هر دو رو تست کرده و الان 70d رو انتخاب کرده نیکون در عکاسی مقداری برتری داره.به خصوص به دلیل نداشتن فیلتر lowpass رنگها زنده تر هستند و برای عکاسی گزینه های بیشتری رو در اختیارتون قرار میده. ولی با انتخاب هر یک از این دو چیزی از دست نمیدید. چه بسا که با تفاوت قیمت کمتر نیکون بتونید تجهیزاتتون رو تهیه کنید.

این لنز های سریع هم که در دسترس همه نیست. و گاها قیمتش از قیمت بادی و لنز کنونی ما بالاتره که بتونیم تست کنیم و ممکنه اصلا من نتونم همچین لنزی تهیه کنم که به فکرش باشم
    به هر حال تاپیک مقایسه هست و دوستان میتونن مراجعه کنن
    دوست عزیز در مورد مقایسه این دو بادی قبلا به تفصیل در همین فروم صحبت شده و ادامه این بحث تکرار مکررات است و وقت تلف کردن است و فایده ای به غیر از درگیری های برندی تکراری نخواهد داشت ولی با هیچ منطقی نمیشه از پست قبلی شما مبنی بر برتری مطلق 70D دفاع کرد.
    واقعیت ان است که این دو بادی به لحاظ مشخصات بسیار به هم نزدیک هستند و برتری های موردی که وجود داره دلیلی برای سویچ عکاسان فراهم نمیکنه.
    به نظر در زمینه عکاسی کمی کفه ترازو به سمت نیکون و در زمینه لایو ویو و فیلم برداری کمی به سمت کانون سنگینی می کنه که اتفاقا با خیلی از ریویوها خصوصا ریویو سایت معتبر DPreview مطابقت داره.

new70dd7100.jpg

بله Wifi و صفحه چرخان امکانات خوبی هستند ولی بیشتر برای کسی که از لایو ویو استفاده میکنه(فراموش نکنید 7DII هیچ کدوم از این ویژگی ها رو نداره).به نظر من کسی که می خواهد بیشتر از لایویو استفاده کنه دیگه چه نیازی هست که DSLR ها سنگین رو با خودش حمل کنه دوربین های بدون آینه در لایویو برتری کاملی به DSLR ها دارند.
    در مورد مسائلی مثل منوی ساده تر تکنولوژی بالاتر فوکوس بهتر و نورسنجی بهتر بیشتر در حد ادعاست و کاملا رنگ و بوی طرفداری از برند رو داره تا دید واقع بینانه به مسئله.
    vahidshah، کوروش، محمدحسن و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ROBERT CAPA
    محمدعلی جعفرزاده

صفحه 24 از 62 نخستنخست ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... آخرینآخرین