بله من 60d رو هم تست کردم و 70 از هر نظربهبود داشته. حتی کاربری اون هم راحت تره
من میخوام ببینم از نظر شارپنس در ایزوی پایین تاثیر لنز چگونه است.تا چه حد نسبت به لنز کیت تفاوت هست.
ایزو بالا هم برای دیدن نویز باشه خوبه
بله من 60d رو هم تست کردم و 70 از هر نظربهبود داشته. حتی کاربری اون هم راحت تره
من میخوام ببینم از نظر شارپنس در ایزوی پایین تاثیر لنز چگونه است.تا چه حد نسبت به لنز کیت تفاوت هست.
ایزو بالا هم برای دیدن نویز باشه خوبه
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام
راستی کسی از دوستان با استفاده از وای فای دوربین توانسته به اسمارت tv ال جی وصل شه چون اسمارت تی وی ها وایفای داخلی دارند و خود دوربین هم فکر کنم همچنین قابلیتی رو داره برای یه نمایش دراوردن تصاویر از طریق وای فای من که سعی کردم نشد مودم هم داشتم که یه عنوان وای فای دایرکت استفاده کردم اما جواب نداد کسی از دوستان اگر این کار رو انجام داده ممنون میشوم راهش رو توضیح بده
سلام
دوستان استفاده از صفحه محافظ lcd رو پیشنهاد میکنید؟ آیا تاثیری تو حساسیت تاچ میذاره واونو ضعیف نمیکنه؟ با توجه به کاربردش تو عکسهای B که خیلی مفیده ومانع میشه که مجبور باشین دکمه شاتر روپایین نگه دارین ومانع لرزش های احتمالی میشه...چون در حال حاضر که از محافظ استفاده نمیکنم حساسیت تاچ خیلی خوبه وچون سه پایه م هم خیلی حرفه ای نیست ممکنه حساسیت احتمالی کمتر تاچ باعث لرزش دوربین بشه.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
هر روز از این دوربین بیشتر خوشم می آید:
ایزو 12800 خروجی JPG دوربین:
IMG_5019.jpg
IMG_5024.jpg
ایزو 25600خروجی JPG دوربین:
IMG_5021.jpg
فکر میکنم فروم عکاسی با این حجم از اعضا ( فکر میکنم تقریبا هر مدل دوربینی رو حداقل یکی از اعضا داشته باشه ) مطمئنا میتونست یک منبع عالی برای کسانی باشه که میخواستن دوربینی رو تهیه کنند و از مقایسه های خارجی خیلی مطلع نبودند!
اگر شخصی مثل جناب چگینی در هر تاپیک مربوط به دوربین ها بود خیلی عالی میشد.
6D,70D,1100D
24-70mm f2.8L II, 400mm f5.6L, 70-200mm f4L, 50mm f1.8 STM, 55-250mm STM
البته اين معيار خوبي براي سنجيدن ايزوي اين دوربين در ١٢٨٠٠ و ٢٥٦٠٠ نيست ، خروجي jpeg و شايد نويز ريداكشن روشن ، البته منظور جناب چگيني هم قطعا اين بوده كه در اين ايزو ميشه خروجي قابل قبولي از اين دوربين درشرايط خاص گرفت ، اين توضيح رو نوشتم كه بعضي ازدوستان تازه وارد فكر نكنن ايزوي اين دوربين در مثلا ٢٥٦٠٠ در هر شرايطي اينطوريست