صفحه 32 از 62 نخستنخست ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 311 تا 320 , از مجموع 611
Like Tree1523تشکر

موضوع: Canon EOS 70D

كاربر فعال Mahdi.A.Tabar آواتار ها
    تشکر کرده
    5057

نقل قول نوشته اصلی توسط بابک مهرافشار نمایش پست ها
    راستش ۷۰دی منو تو زمینه نویز نا امید کرده. ازش انتظار بیشتری داشتم. در مقابل ۶۰دی نویز بیشتری مشاهده میشه تو عکسام
    با سلام
    البته طبق نظر dpreview عملکرد نویزی 70d نسبت به مدل قبلی خودش و همچنین d7100 بهتر شده. نمیدونم شما در مقایسه با چه بدنه ایی و در چه شرایطی به این نتیجه رسدین؟
    ارادت
    Dariush Chegini، MEHRDAD.D و Jalal Parsa تشکر می‌کنند.
    پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
    آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

راستش ۷۰دی منو تو زمینه نویز نا امید کرده. ازش انتظار بیشتری داشتم. در مقابل ۶۰دی نویز بیشتری مشاهده میشه تو عکسام
    سلام
    من چند سال 60D داشتم و الان 70D دارم. مقدار نویز در 70D به وضوح کمتر از 60D است و نوع نویزها هم بسیار نرم تر هستند و با سهولت بیشتری می شود نویزگیری کرد. بر خلاف شما 70D من را در زمینه نویز بسیار امیدوار کرد.
    ارادت
    yaghoobi، DELL، nejadi و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه mohamad.k آواتار ها
    تشکر کرده
    594

سلام
    دوست عزیز روی چه مدی عکس گرفتید این دوربین روی مد اتوماتیک عکس هاش نویز زیادی داره روی مد پروگرم یا دستی عکس بگیرید و مقایسه کنید
    Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    6

من قبلا 7دی داشتم الان 70دی دارم .... نویز 70دی به مراتب کمتر از 7دی هست . اتفاقا در زمینه رفتار نویزی 70دی خیلی خیلی راضیم کرد
    yaghoobi، DELL، Hossein Nasiri و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    43

سنسوری که تو 70D استفاده شده بسیار شبیه به سنسوری هست که تو 7D mark ii استفاده شده و همونطور که میدونید 7D m ii یک تحول عظیمی بحث ن.یر در برند کنون ایجاد کرد که در واقع سر چشمه ی این تحول همون سنسوری هست که در دل 70D جای گرفته . به طور قطع بهتون میگم اصلا 70 با 60 قابله مقایسه نیست و میتونم بگم حتی نزدیک به 7D M II هست . من خودم جزو کساییم که 60D داشتم و الان بعد از کلی تحقیق و برسی و مقایسه و کار کردن با 70D و 7D M II و 60D به خرید 7دی مارک 2 رضایت دادم اصلا نمیتونی بگی عکسه 70 به 60 نزدیکه تو بحث نویزم مطمئنا یه جای کار میلنگه . و نکته ی بعدی این که به شارپ نس و سچوریشن یه نگاهی بندازید ، تو شرایط نوری کم نویز رو اندکی بیشتر میکنه ، البته موارده زیادی هست که تاثیر داره رو نویز ولی احتماله نا میزونیه اینا از همه بیشتره
    MEHRDAD.D و Mahdi.A.Tabar تشکر می‌کنند.

كاربر همراه I.Givili آواتار ها
    تشکر کرده
    1572

نقل قول نوشته اصلی توسط milad.nikzad نمایش پست ها
    سنسوری که تو 70D استفاده شده بسیار شبیه به سنسوری هست که تو 7D mark ii استفاده شده و همونطور که میدونید 7D m ii یک تحول عظیمی بحث ن.یر در برند کنون ایجاد کرد که در واقع سر چشمه ی این تحول همون سنسوری هست که در دل 70D جای گرفته . به طور قطع بهتون میگم اصلا 70 با 60 قابله مقایسه نیست و میتونم بگم حتی نزدیک به 7D M II هست . من خودم جزو کساییم که 60D داشتم و الان بعد از کلی تحقیق و برسی و مقایسه و کار کردن با 70D و 7D M II و 60D به خرید 7دی مارک 2 رضایت دادم اصلا نمیتونی بگی عکسه 70 به 60 نزدیکه تو بحث نویزم مطمئنا یه جای کار میلنگه . و نکته ی بعدی این که به شارپ نس و سچوریشن یه نگاهی بندازید ، تو شرایط نوری کم نویز رو اندکی بیشتر میکنه ، البته موارده زیادی هست که تاثیر داره رو نویز ولی احتماله نا میزونیه اینا از همه بیشتره
    دوست عزیز بهتر بگیم سنسوری که در 70D استفاده شده دو سال بعد در 7D Mark ii هم استفاده شد(البته فکر میکنم تغیرات جزیی درش ایجاد شده) ، قبل 7D mark ii این سنسور در 700D و 750D هم استفاده شده بود ، و تحول این سنسور بیشتر حول محور Dual Pixel بود
    نکته بعدی اینکه فاصله 60D با 70D یه قدری که شما میفرمایید زیاد نیست ، در بهینه شدن سنسور جدید شکی نیست ، جدا از این هم تحول در عکاسی حیات وحش و ورزشی رو فکر میکنم 7D(مارک 1) ایجاد کرد و دسته جدید در کراپ دارهای SLR ایجاد نمود ، 7D mii بادی فوق العاده ای هست اما فکر نکنم به عتوان بادی که تحول ایجاد کرده باشد به توان یاد کرد
    "آیدین گیویلی"
    www.idingivili.ir
    Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    43

نقل قول نوشته اصلی توسط idin.offline نمایش پست ها
    دوست عزیز بهتر بگیم سنسوری که در 70D استفاده شده دو سال بعد در 7D Mark ii هم استفاده شد(البته فکر میکنم تغیرات جزیی درش ایجاد شده) ، قبل 7D mark ii این سنسور در 700D و 750D هم استفاده شده بود ، و تحول این سنسور بیشتر حول محور Dual Pixel بود
    نکته بعدی اینکه فاصله 60D با 70D یه قدری که شما میفرمایید زیاد نیست ، در بهینه شدن سنسور جدید شکی نیست ، جدا از این هم تحول در عکاسی حیات وحش و ورزشی رو فکر میکنم 7D(مارک 1) ایجاد کرد و دسته جدید در کراپ دارهای SLR ایجاد نمود ، 7D mii بادی فوق العاده ای هست اما فکر نکنم به عتوان بادی که تحول ایجاد کرده باشد به توان یاد کرد
    حرف اوله شما درسته و این که این سنسور با اندکی به روز رسانی خودشو تو دله 7D MII جاکرد اما همیشه سنسور نیست که بین دوربینا تفاوت ایجاد میکنه بلکه نوعه ویرایش و پردازشه عکسا هم مهمه . تفاوته و کیفیت عکس به خصوص تو ثبت رنگها در 60D و 70D بسیار متفاوت هست ، البته اینم باید در نظر بگیریم که بستگی داره یه عکاس تفاوت رو به چی ببینه بله از نظر منطقی 70 فقط فوکوس اتومات حین فیلمبرداری و صفحه ی لمسیشه که امتیازه برتری نسبت به 60 بهش داده اما اگر یه برسیه سنگینی رو خودتون از نزدیک باهاشون انجام بدین متوجه تفاوتهای بسیاری میشید .
    به نظر خودتون میشه دوربینه 550D رو با 60D مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟ در صورتی که هر دوشون یه سنسور دارن .
    تفاوت 60 و 70 از جایی آغاز میشه که پردازشگره 70 ارتقاعه عجیبی پیدا کرده که اون رو قبلا در 5D Miii دیدیم . منم راجبه تحول در عکاسی حیات وحش و ورزشی صحبتی نکردم . صحبته نویز بود که هنوز هم میگم 7D MII اولین دوربینی از کنون بود که نشون دادن نویز کم ینی چی . بحثمم دفاع از خرید خودم نیست تمام حرفم سره اینه که اگه دوربینی نویزه کمتری داره قطعاته زیادی به این مهم کمک میکنن تا مهمتر بشه که یکی از اونها پردازشگره 2digic 6 هست .نوع رتوشه عکسها که هرچی دوربین عددش ارتقاع پیدا میکنه توانایی های رتوشه بیشتری پیدا میکنه که باز این هم مربوط به نرم افزاری و اجاستی هست که به دوربین جون داده . این که 7D MII تمام قابلیتهای بارزه دوربینهای برتره این شرکتو درونه خودش داره ینی اعتقاده شرکته سازنده و به رخ کشیدنه قدرت . اینو یادتون نره که دوربینه قدرتمند برای هر شرکتی ینی افتخار . 7D MII لغب قدرتمندترین دوربینه APS-C دنیا رو یدک میکشه که میشه 70D برادر کوچک اون نام برد و از همین تریبون به همه میگم که 70D خیلی سرتر از 60 هست همونطور که 7D MII خیلی سرتر از 7D و در برخی امکانات حتی از 5D M iii جلوتر و برابر با 1D ازش یاد میشه

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2083

نقل قول نوشته اصلی توسط milad.nikzad نمایش پست ها
    حرف اوله شما درسته و این که این سنسور با اندکی به روز رسانی خودشو تو دله 7D MII جاکرد اما همیشه سنسور نیست که بین دوربینا تفاوت ایجاد میکنه بلکه نوعه ویرایش و پردازشه عکسا هم مهمه . تفاوته و کیفیت عکس به خصوص تو ثبت رنگها در 60D و 70D بسیار متفاوت هست ، البته اینم باید در نظر بگیریم که بستگی داره یه عکاس تفاوت رو به چی ببینه بله از نظر منطقی 70 فقط فوکوس اتومات حین فیلمبرداری و صفحه ی لمسیشه که امتیازه برتری نسبت به 60 بهش داده اما اگر یه برسیه سنگینی رو خودتون از نزدیک باهاشون انجام بدین متوجه تفاوتهای بسیاری میشید .
    به نظر خودتون میشه دوربینه 550D رو با 60D مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟ در صورتی که هر دوشون یه سنسور دارن .
    تفاوت 60 و 70 از جایی آغاز میشه که پردازشگره 70 ارتقاعه عجیبی پیدا کرده که اون رو قبلا در 5D Miii دیدیم . منم راجبه تحول در عکاسی حیات وحش و ورزشی صحبتی نکردم . صحبته نویز بود که هنوز هم میگم 7D MII اولین دوربینی از کنون بود که نشون دادن نویز کم ینی چی . بحثمم دفاع از خرید خودم نیست تمام حرفم سره اینه که اگه دوربینی نویزه کمتری داره قطعاته زیادی به این مهم کمک میکنن تا مهمتر بشه که یکی از اونها پردازشگره 2digic 6 هست .نوع رتوشه عکسها که هرچی دوربین عددش ارتقاع پیدا میکنه توانایی های رتوشه بیشتری پیدا میکنه که باز این هم مربوط به نرم افزاری و اجاستی هست که به دوربین جون داده . این که 7D MII تمام قابلیتهای بارزه دوربینهای برتره این شرکتو درونه خودش داره ینی اعتقاده شرکته سازنده و به رخ کشیدنه قدرت . اینو یادتون نره که دوربینه قدرتمند برای هر شرکتی ینی افتخار . 7D MII لغب قدرتمندترین دوربینه APS-C دنیا رو یدک میکشه که میشه 70D برادر کوچک اون نام برد و از همین تریبون به همه میگم که 70D خیلی سرتر از 60 هست همونطور که 7D MII خیلی سرتر از 7D و در برخی امکانات حتی از 5D M iii جلوتر و برابر با 1D ازش یاد میشه
    کمی آف تاپیک میشه اما بنده خیلی معتقد به تفاوت های از زمین تا آسمان میان خروجی 60D با 550D نیستم. بحث اعمال پروسس دوربین هم که بارها بحث شده و همه میدانیم که برای مقایسه خروجی بدنه ها فرمت خام دقیق تر است. اصولا به علت استفاده از سنسور یکسان (با تقریب 98 درصد) + پردازنده یکسان + سیستم نورسنجی یکسان خروجی raw دو بدنه فوق تقریبا 98 درصد یکسان است و اگر میبینیم و میخوانیم که خروجی مثلا 7d از دو بدنه فوق بهتر است علت وجود دو پردازشگر می باشد.
    برای 70D و 7D II باید بدانیم که غیر از سنسور مشابه سیستم مترینگ پیشرفته تر + پردازنده جدید تر و قویتر باعث سنگینی کفه ترازو به سمت 7D II میشود. البته یقین بدانید که باز هم خروجی بیش از 10 درصد بهبود نمیابد و اصولا بهبود یک چیز خوب (در اینجا خروجی 70D) کار مشکلی است و نباید از 7D ii انتظار داشت موفقیتی را که سلفش به علت بهبود قابل توجه 50D بدست آورد را به همین سادگی نصیب خود کند.
    موفق باشید
    usef، I.Givili و hosein60 تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Majid.No آواتار ها
    تشکر کرده
    644

درود
    در زمینه نویز ایا اگر در شرایط عادی دو گزینه (long exp. noise reduction و high iso speed NR فعال باشد تاثیری در میزان نویز عکس دارد

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط شهریاری حسن نمایش پست ها
    درود
    در زمینه نویز ایا اگر در شرایط عادی دو گزینه (long exp. noise reduction و high iso speed NR فعال باشد تاثیری در میزان نویز عکس دارد
    گزینه High iso NR مربوط به نویز ذر عکاسی عادی است و تاثیر زیادی در میزان نویز دارد اما بهتر است اگر قرار است از آن استفاده کنید آن را ذر حالت نرمال قرار دهید
    و گزینه Long EXP NR نویز عکسهای لانگ اکسپوژر را از بین میبرد و در عکاسی شب بیشتر کاربرد دارد و خود دارای مزایا و معایب مربوط به خود است.
    yaghoobi، I.Givili، Dariush Chegini و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 32 از 62 نخستنخست ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... آخرینآخرین