Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام دوستان من 70دي تازه گرفتم و دوست دارم باهاش عکسهاي ماکرو بگيرم ولي توي توضيحات دوربين نوشته که حالت ماکرو ندارد.ميخواستم بدونم ميتونم باهاش عکس ماکرو بگيرم يا نه؟ويه سوال ديگه اينکه يه لنز ميخوام که جزييات بسيار ريز حشرات رو تو عکس کاملا نشون بده.از کدام لنز ماکرو بايد استفاده کنم؟ببخشيد سوالم طولاني بود.ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد.
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که نوشتید، شاید بهتر بود دوربین ارزان تری تهیه میکردید ...
عکسبرداری ماکرو عموما از قابلیت های مربوط به لنز است نه دوربین. لنزهای ماکرو هم با هدف نمایش جزئیات تولید شده اند با مقداری تفاوت در شارپنس و بوکه. میماند اینکه چه فاصله کانونی مناسب رنج کاری شما باشد.
اگر می خواهید عکس ماکروگیرید باید از لنزهای ماکرو استفاده کنید و با این دوربین هم مثل هر دوربین dslr دیگری می توان عکس ماکروگرفت.
اگر می خواهید عکس ماکرو با بزرگنمائی 1:1 و با جزیئات بسیار زیاد بگیرید (مثلاً عکس از یک زنبور که روی گل نشسته است) بهترین راه استفاده از لنز ماکرو است (هر چند راه های دیگری مثل استفاده از فیلتر ماکرو، اکستنشن تیوب و لنز معکوس هم وجود دارد)
اگر می خواهید عکس ماکرو با بزرگتمائی خیلی زیاد بگیرید(مثلاً از سر یک زنبور) چند راه دارید:
1- استفاده از لنر ماکرو mp-e 65 کانن که بزرگنمائی 5:1 دارد
2- استفاده از لنز معکوس با فاصله کانونی حدود22 الی 28
3- اسفاده از اکستنشن تیوب با طول زیاد
4- استفاده ازفیلتر ماکرو بر روی لنز ماکرو
ولی باید توجه داشته باشدی که این روش عکاسی اولاً برای عکاسی از حشرات زنده در طبیعت تقریباً ناممکن است و ثانیاً به دلیل عمق میدان بسیار کم باید از روش فوکوس استکینگ استفاده کنید یعنی چندین عکس با فوکوس های متفاوت از سوژه بگیرید و بعد با نرم افزار این عکس ها را یکپارچه کنید.
توصیه من خرید یک لنزن ماگرو است و پیشنهادم لنزهای زیر:
Sigma 105mm Macro
Tamron 90mm Macro
Canon 100 mm Macro
Caqnon 100mm L Macro
جلال پارسا
سلام
مبارکتون باشه. بهتر اول با لنز کیت 18-135 عککاسی کنی تا هم با با دوربین اشنا بشی هم اینکه قابلیتهای لنز را بشناسی. با این لنز کیت هم می توانی از پروانه یا زنبو رهای بزرگ عکسهای خوبی بگیری . کار با لنز ماکر سخت است چون بحث نورپردازی و سه پایه های خاص و صبر حوصله زیاد می طلبه. این عکس هم من از پروانه با همین لنز کیت گرفتم.
114.jpg
درود دوستان.۷۰دی تا چه ایزویی عکسهاش بدون نویز هست؟
جلال پارسا