کاملا درسته. مساله داینامیک رنج بسیار کابردیه و به هیچ عنوان مفید بودنشو انکار نمیکنم.. ولی اگر اینو بذاریم کنار یه نکته بگم چیزی که من این اواخر دیدم مخصوصا راجع به عکاسای آماتور ( صحبتم کلیه ) اینه که بالا بودن داینامیک رنج باعث شده که عکاسان آماتور دیگه تقریبا هیچ توجهی به مساله نورسنجی نداشته باشند و با این فکر که خوب حالا هرچی شد میگیریم بعدا ریکاوری میکنیم عکس میگیرند . در همین سایت عکاسان منظره خوبی هستند که با دوربین های کنون که به مراتب داینامیک رنج پایین تری نسبت به دوربین های نیکون دارند عکس های بسیار خوبی میگیرند( مثل آقای احمدی با eos m ) و بالعکس کاربرانی که دی800 و د610 زیاد دیدم که عکس میگیرند به امید ریکاوری ... البته واقعا وقت اینکه کنون تنها نقطه ضعفشو از بین ببره ...البته واقعا دوس دارم دوستانی که با مقادیر بالا داینامیک رنج کار کردند به صورت کاربردی شرح بدند واقعا داینامیک رنجی مثل 14.8 دی810 واقعا در چند در صد موارد کاربردی؟( منظورم بالای 14 بودنشه ) یا برای عکاسان پرتره ای که ممکنه از این قضیه ناراحت باشند: برام جالبه عکس پرتره ای که نیاز به مثلا سه استاپ ریکاوری داشته باشه واقعا مردوده به نظر من !... یا حتی عکاسان حیات وحش و......
اتفاقا این مگاپیکسل بالا را من هر جا میبینم در هر ریویوویی به شدت مورد تحسینه . مخصوصا کسانی که با چاپ سرو کار دارند... به نظر من هدف این دوربین مشخص است