سلام . متن رو خوندم که اینو نوشتم آخر متن دوست عزیزمون گفتن که یک لنز 25 ساله را با لنزهای جدید با قیمت 3 تا 5 باربر مقایسه میکنید منم گفتم خب جای خوشحالی داره که این لنز با قیمت خیلی کم با لنزهای گران قیمت در این تست رو معادل دونستن . تا اونجا که میدونم در مقایسه دو بدنه شرایط باید یکسان و برابر باشه وگرنه تست ارزشش رو از دست میده پس لنزها را معادل دونستن. متشکرم از شما که وقت گذاشتید و جواب دادید.
دوستان سلام
توی مقایسه عکسی
https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-5d-mark-iv/9
توی ایزوی 100 تا حدود 600 نسبت به مارک تری و دیگر بدنه ها
به نظر من یه خورده تار و محو میاد
من اشتباه میکنم یا همین طوری هست
اگه نظر من درسته امکان داره تست این سایت ایراد داشته باشد
نویز زیادی که در ایزوی پایه در رنگ آبی دیده می شود فکر می کنم خیلی روی اعصاب عکاسان منظره باشد. تمام آسمانهایشان نویزی خواهد بود:
Captureewq.JPG
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
امروز به یه مطلب جالب درباره سنسور این دوربین برخوردم. توضیهاتش طولانیه. یه نگاه بهش بندازید بد نیست.
Canon 5D Mark IV Sensor Problem - Michael Andrew Photography Blog
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
واقعا موضوع سافت بودن تصویر در فرمت خام برای مارک4 جای روشنگری داره ؟
جالب اینکه اگر سنسور تصویر امایی داشت فرمت jpeg در مارک 4 بهتر از مارک 3 نمی شد !!! ( البته به نظر بنده یا همانند هم حداقل)
یعنی خود سایت Dprevıew اگر نتایج رو مشکل دار میدید دوباره تست نمی کرد ؟ من که فکر نمی کنم مرجع قابل توجهی مثل اون همچین خطای واضحی انجام بده و اونم پخش کنه !!
ایراد سافت بودن تصاویر RAW مارک 4 واقعاً چی می تونه باشه ؟(محض کنجکاوی )
بنده حدود 20 روزی هست این بدنه رو با لنز 24-70 اف 2/8 تایپ 2 تهیه کردم و باهاش عکاسی هم انجام داد بنظرم بهترین دوربینی هست که تا این تاریخ کانن ساخته بنا به تجربه های بنده از بدنه های 6 دی 5 دی مارک 2 و 3 و وان دی اس مارک 2 و 3 که تویه این سالها داشتم عکس های بشدت شارپ و بسیار خوبی تولید میکنه فایل RAW هم قابلیت ادیت بسیار بالایی داره.ولی حجم فایل هاش با اینکه کم هست اما سنگین باز میشه تو فتوشاپ.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1