سلام
میگم پس با این حساب نباید انتظار سنسور 1/1.8 اينچ در s5is یا بااین زوم 12 ایکس مثلا در s6is درسته؟
پس مساله نویز چی میشه ؟ نویزش بیشتر از s3is است یا نه؟
بعد در مقایسه با سونی h9 ،کنونS5is بهتر است ؟اگه آره سر چه چیزایی بهتره؟
این شرکت کنون هم همیشه دوربیناش رو یه جوری طراحی میکنه که همه چیزش ردیف و کامل نباشه چون اگه به پاور شات هاش نگاه کنیم هر کدوم یه چیزایی کم وکسری دارن ؟
تو سایت dpreviwe کابرها نوشته بودن که خوب بود لنزش 35 بود و وایدتر بود ببینم مگه s3is 35 بوده؟(من که فکر نمی کنم) بعد هم طرف دلیل آورده بود که آره اگه بخوای با این لنز 36 تو اتاق عکس بگیری بای اتلق بزرگی داشته باشی:و یکی دیگه گفته بود خب بجاش خوبیش اینه که برای عکاسی از دور دست یا طبعت خیلی خوبه؟
خب دوستان نظرتون در این مورد چیه ؟ یعنی s5is با این لنزی که داره بدرد عکاسی داخل خانه نمی خوره و فقط بدرد بیرون از خانه می خوره ،یعنی کسی که می خواد در داخل منزل هم عکسهای خوبی بگیری باید چیزه دیگه ای بخره؟
در این مورد نظرتون رو بگید.
یک مورد دیگه در مورد S5is مصرف باطریش است که می تونه 170 تا عکس با اون اسانداری که کنون تعیین کرده بگیره Number of Shots
Approx. 170 images
Playback Time
Approx. 12 hrs.
AA Alkaline (x4) batteries
در مورد S3is رو نمی دونم چه تعداد بوده. ولی به نظرم از یک طرف باید مصرف بیشتر شده باشه بخاطره ال سی دی 2.5 اینچی با 207000 پیکسل و از طرفی پردازشگر digicIII باید کمی از این مصرف رو کم کرده باشه.
فعلا A630 با 350 تا عکس اوله بعدش A640 با 280 دومه: اینم لینکش
http://www.canon.co.jp/Imaging/c0506-pow-e.html
در ضمن کنون a570is الان تو بازار تهران هست تلفنی که زنگ زدم بهم 250 تومن قیمت دادن ،این هم پردازشگر digicIII و لرزهگیر داره ولی در مقایسه با A710is که پردازشگر digicII داره تو بعضی سایتها گفتن که A710is بهتره.
در ضمن سونی h9(رقیبS5is ) چنده چون به من 480 قیمت دادن ؟