ویرایش توسط infinity : Tuesday 26 June 2007 در ساعت 09:50 دلیل: اصلاح لینک و قراردادن در تگ کد
کلا هیچ دوربینی نمیشه پیدا کرد که بدون اشکال باشه با انتخاب هر دوربین از یه سری امکانات باید گذشته
البته به نظر من این سیاست شرکت های دوربین سازیه ! اگه بررسی کنین می بینین هیچ شرکتی مدلی رو درست نمی کنه که برترین باشه این در صورتی که می تونه این کارو بکنه ، این کارو می کنن که میان محصولات خودش تعادل ایجاد کنه
مثلا همین H9 رو ببینین یه چیزایی داره که مدل قبلیش H5 نداره و H5 یه چیزایی داره که H9 نداره
مثلا شاسی فوکوس دستی در H9 حذف شد
منظورم فقط سونی نیست تمام شرکت ها قانون برقراری تعادل بین محصولات خوشون رو برقرار می کنن.
ویرایش توسط Shafy : Monday 25 June 2007 در ساعت 17:57 دلیل: اشکال نگارشی
سلام
ممنون از لینک (هر چند که الآن نمیتونم عکسها رو در سایز اصلی دانلود کنم )
ولی در ظاهر و نگاه اول که عکسهای فوق العاده ای بودندو بسیار تعجب کردم ( نمیدانم اشاره شما به نقطه قوتش بود یا نقطه ضعفش؟؟!)
در مورد فوجی هم بنده علاقه زیادی دارم, ولی اصولا" با زومهای بالایی که دارند, در مد ماکرو, نور کم و حداکثر زوم؛ کار کردن بدون لرزشگیر خیلی سخت است, بهتر است دوستانی که خودشان فوجی دارند نظر بدهند.
سلام
خوب این هم رویوی Canon-S5 IS :
http://www.dpreview.com/reviews/CanonS5is/
ظاهرا" نویزش از S3 IS بیشتره و تصاویرش هم سافت تر اند!!!! :confused:
رتبه ای هم كه گرفته Recommended است كه از رتبه S3 IS پایینتره ( البته اگر كسی این رتبه بندیها رو ملاك بدونه).
ما كه به همین S3 IS خودمون افتخار میكنیم (هر چند روزهایی كه دوربین جدید معرفی میشه, یك كم جوگیر میشیم !!!! )
وحید تست مقایسه ای بین Canon PowerShot S5 IS و Sony DSC-H9 رو در ایزو 800 دیدی؟ نظرت چیه ؟ به نظرم نویز سونی بسیار بسیار كمتر از كنون است ؟ شما هم موافقی ؟
همین طور نویز Panasonic DMC-FZ8 نسبت به Canon PowerShot S5 IS در ایزو 400 ؟
به نظرت نویز Sony DSC-H9 از هر دو كمتر نیست ؟به نظر من ( با دیدن این تست ها ) نویز سونی 100% كمتره....
کد:http://www.dpreview.com/reviews/CanonS5is/page16.asp
ISO 400
Canon PowerShot S5 IS
Panasonic DMC-FZ8
Sony DSC-H9
به نظرم همه ی دوستان موافق باشند كه نویزSony DSC-H9 از Panasonic DMC-FZ8 و Canon PowerShot S5 IS كمتر است....( حداقل تا ایزو 400 و در ایزو 800 هم همین طو راست ) ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بنده هم این تست رو دیدم و نظر شما رو تایید میکنم (البته اگه نظر بنده رو قابل بدونین)
M.B :cool: (محمد بهجتی)
پرشین تیونینگ : انجمن تخصصی خودرو
*
بله به نظر اينطور مياد ! اگه يادتون باشه من از اولين نفراتي بودم كه گفتم اين S5 is پیشرفت در خوری نسبت به اعقابش نكرده !
يه چيزيم فراموش نكنيد. اين سايمون جوينسان از اون معلماست كه مي گفتند 20 مال خداست و به زحمت و سختي نمره مي ده.:biggrin:
فرهاد حسيني
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
بله, ظاهرا" كه نویز S5 IS بیشتر از H9 است .
ولی در مورد نویز بیشتر FZ8 نسبت به H9 باید یك مقدار بررسی بشه!!! :)
من كلا" به جانبداری dpreview از پاناسونیك, مدتی است كه مشكوكم!!!!
( ولی باز هم میگم : نویز H7 واقعا" در عكسهای دیپرویو وحشتناكه و به نظرم تفاوتهای اساسی با H9 داره!!!)