اكثر مدلهاي جديد كانن لرزه گير دارن
لرزه گير همهشون هم كار ميكنه
لرزه گير سوني رو عملا" نديدم اما ميدونم كه سوني يك از شركتهاي پيشتاز در ساخت لرزه گير هست.
بهترين لرزش گيري كه ديدم مربوط به پاناسونيك هستش.
سلام
توي يه سايت ديگه ديدم كه يكي از كاربرا خريده بود 500 تومن ( ظاهرن با همون گارانتي پارسه كه تو پست 32 گفته بودم) و همون روز اول Lens Error داده بود و لنزش داخل نرفته بود . ايشون هم سريع برده بود مغازه اي كه خريده بود و يكي ديگه گرفته بود.
داخی سایته ا نوشته که لرزه گیر این مدل در داخل لنز تابیه شده ! منظورش لنز خودشه یا باید یه لنز دیگه گرفت !
لرزه گیر های داخل لنز ضعیف تر از لرزه گیر های داخل بدنه عمل می کنه !
اینکه لرزه گیر یک دوربین خوب است و یا نه ، باید تست کرد و تست ها رو دید....
روی هوا نمیتوانیم بگوییم که لرزه گیری خوب است و یا خیر...
در دوربین جدید Canon هم به نظرم از نسل جدید تری از لرزه گیر استفاده شده است...بسیار بدنبال یک رفرنس معتبر هستم ولی متاسفانه هنوز پیدا نکرده ام.....!
و بعد اینکه سیستم OIS پاناسونیک در عمل برتری و کارایی خود را اثبات کرده و همگان بر برتری آن هم نظر هستند...
لرزه گیر های سونی ( Slr Like ) ها با آن که در D-Slr های این شرکت وجود دارد کاملا متفاوت است....و اصلا قابل مقایسه نیست چرا که از دو سیستم مختلف استفاده می کنند....
اما لرزه گیر های Sony عملکرد قابل قبولی دارند و بسیار کارا هستند...
شاید جالب باشد که در یک مقاله خوانده بودم بهترین لرزه گیر ها ار آن Casio است.....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فرهاد جان درست میفرمایند ، کی گفته ؟
این دو سیستم CCD Shift و لرزه گیر های اپتیکی ساختار کاملا متفاوتی دارند...
نمیتوان یقینا ( من نمیتونم بنویسم یقینن ) گفت که کدام برتر است ، اما بین 1 تا 4 استاپ در عکاسی اثر دارند...
مثلا ( باز هم مثلن سخته برام ) در سونی این تاثیر 3 استاپ است...........( خودم شخصا تست کرده ام ! بابا فیل اسکی بابا تست کن ، بابا مرجع ، بابا این کاره ، باباحرفه ای :biggrin:)
اما هر کدام برتری هایی دارند و معایبی....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام به همه دوستان
مدتی پیش تصمیم به خرید یک دوربین SLR LIKE گرفتم و شروع به تحقیق در مورد دوربینهای موجود در بازار کردم اولش خیلی از sony-h9 خوشم اومده بود مخصوصا که نمونه عکسهایی از بعضی مدلهای کامپکت sony رو دیده بودم که نسبت به بعضی مدلهای اسم و رسم دارتر تو عالم دوربینهای دیجیتال کیفیت عکسهای نسبتا بهتری داشت اما مسئله از جایی شروع شد که برای خرید اقدام کردم و به بعضی جاهای معتبر برای خرید مراجعه کردم که هر کدوم نظری داشتند. و خلاصه نسبت به خرید این دوربین مردد شدم و بعد از چند روز تو خیلی از سایتها دیدم که واقعا تعریف خوبی از این دوربین نمیشه و حتی یکی گفته بود این دوربین یک شوخی از طرف کمپانی SONY به حساب میاد . به هر حال ... از اون روز به بعد هر روز کار من شد چند ساعت وب گردی برای انتخاب یک دوربین خوب. اما متاسفانه همه دوربینها در کنار خوبهاشون معایب بزرگی دارند که به راحتی نمیشه از کنارش گذشت. برای مثال یکی از انتخابهام دوربین fuji s9600 بود که در کنار محاسنی مثل واید 28 یا سنسور نسبتا بزرگش و ... عیبهای کوچکی مثل اندازه LCD یا عیب بزرگی مثل نداشتن لرزش گیر و عیب بزرگتری به عنوان نویز بالا در ایزوهای بالا داره . یکی دیگه پاناسونیک FZ-50 بود یا یکی دیگه olympus -sp550 که البته نمونه عکسهای این مدل رو هم دیدم که متاسفانه اون هم چنگی به دل نمیزنه. خلاصه یکی از آخرین انتخابهام شد CANON S5 IS که البته با بررسی هایی که کردم نه اینکه بی عیب باشه اما کم عیب تر از بقیه دوربینها دیدمش.
حالا از همه دوستانی که اطلاعات بیشتری از دوربینهای دیجیتال دارند میخواستم خواهش کنم که اگر میتونند برای انتخاب بهتر به من کمک کنند . صمیمانه از همه تشکر میکنم