صفحه 39 از 48 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 381 تا 390 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر همراه partow آواتار ها
    تشکر کرده
    3722

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط google_141 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    من حدود 4 ماهي ميشه s5 گرفتم و تا حالا حدود هزاران عكس باهاش گرفتم من عكاس حرفه اي نيستم ولي براي عكس برداري با اين دوربين به ايده الاي خاصي رسيدم
    مي خوام بگم اصلي ترين مشكل اين دوربين نويز بالاشه
    از خريد اين دوربين پشيمون نيستم ولي اگر الان مي خواستم يك دوربين بخرم يا سري اكسيز را انتخاب مي كردم يا نيكون مي گرفتم
    راستي جدا از اين كه اين دوربين را هك كرده ام و از امكانات جديدش استفاده ميكنم ولي يك امكان ديگه رو خودم بهش اضافه كردم و اون اينكه چون من علاقه زيادي به گوش دادن موزيك در مسافرتام داشتم از اين دوربين به عنوان پلير موزيك نيز استفاده مي كنم .
    اگر علاقه دارين بگيد تا براتون روششو تو تاپيك بزارم .
    در مورد نویز باهاتون موافق نیستم ممکنه چون روی مدهای اتوماتیک (پرتره /اسپرت /اتوماتیک و ....) عکاسی کرده باشید در نور کم ایزو اتوماتیک بالا بره و عکس هاتون نویز دار بشه.
    من در مد دستی روی ایزوی 80 حتی در نور کم عکس های بدون نویزی گرفتم.
    اگه ممکنه روشتون رو هم برای پخش موزیک بگید . البته همه میدونیم دوربین برای عکاسیه ولی بعضی وقت ها گوش دادن موزیک خالی از لطف نیست.
    مهدی پرتو
    Canon 50D / 18-55 / 55-250

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

می خواستم یه نکته راجع به S5 بگم با اجازه google_141 پخش Wav رو هم در کنارش می گم.
    با یه نرم افزار Converter فایلهاتون رو به wav تبدیل کنید و در پوشه SDR قرار بدین. من برا محکم کاری ابتدای نام فایل ها رو SDR_n میذارم که n شماره فایل است نمی دونم بدون پیشوند SDR کار می کنند یا نه ولی مهم نیست. بعد از تو منوی اول گزینه Sound Recorder رو انتخاب کنید تا لیست فایل های wav پوشه SDR ظاهر بشه. خیلی لذت بخشه.
    اما یه نکته جدید:
    تو حالت Manual اگر دکمه Set رو بزنید میگه Menu رو بزن تا چهره انتخاب بشه (Face Detect) اما اگر مانیتور رو به جلو چرخیده باشه این قابلیت غیر فعال میشه.
    ویرایش توسط mojtabamalaekeh : Monday 26 May 2008 در ساعت 07:14
    partow تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط Mashhadi Vahid نمایش پست ها
    اگر كارت حافظه را در وضعيت قفل Lock قرار دهيد هك فعال و در غير اينصورت غير فعال خواهد شد. به همين راحتي.
    دوست عزيز با تشكر آنوقت پس از قفل كردن كارت حافظه آيا عكسهاي گرفته شده روي آن ذخيره ميشوند و آيا ميتوان با فرمت jpeg در حالت هك نيز عكس گرفت يا حتما بايد raw باشد؟

كاربر بسیار فعال
    مقام اصلی ماگوشه خراباتست-خداش خیردهادآنکه این عمارت ک
    تشکر کرده
    1927

بله عکس ها ذخیره میشه
    و به هر دو حالت Jpeg و RAW میتونید عکس بگیرید
    البته شما یا باید Jpeg بردارید یا قابلیت Raw رو فعال کنید و Raw و Jpeg رو با هم بگیرید
    M.vatandoost و minaei تشکر می‌کنند.

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

سلام

من یک فلاش در وسایل آنالوگم داشتم که به سرم زد روی دوربین S5 ببندمش.

فلاش رو روی دوربینم بستم و بدون مشکل کار کرد. البته فلاش با سر چرخان و با قابلیت زوم و واید است. و دارای چشمی برای تشخیص و نورسنجی محیط نیز می باشد. که نور فلاش بر اساس آن تنظیم می شود.

اما یک مشکلی پیش آمده و آن اینکه در مد countinues یعنی عکسبرداری ممتد فلاش عمل نمی کنه و براکتینگ هم خاموش میشه در ضمن با فلاش سر خود دوربین هم همین مشکل را داشتم. حالا نمی دونم این مشکل راه حلی داره یا نه. در ضمن دوربین در مد فلاش تشخیص می ده که یک فلاش اکسترنال روی دورببن نصبه و در مقابل گزینه تنظیمات فلاش هم نور فلاش قابل تنظیم است.

مدل فلاش هم paxitron 280 Z هست.

ممنون از توجه تون.

پ.ن : فکر کردم چون به احتمال زیاد مشکل باید از دوربین باشه این سوال رو اینجا هم مطرح کردم.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

ما هك را نصب كرديم حالا نمي فهميم توي منوي هك كه ميريم و اعداد شاتر و ديافراگرام يا سرعت و غيره را تغيير ميدهيم وقتي از منو خارج ميشويم يك سري اعداد خود برنامه اصلي هم روي صفحه هست پس ملاك كدام هست آيا اعداد تغيير كرده اند و همان اعداد هك ملاك عملكرد هست ويا باز اعداد خود دوربين؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

دوستان من هك را نصب كرده ام اما با هر دو حالت عكس مي گيرم اما تفاوت قابل توجهي نمي بينم لطفا بگوييد ضعف برنامه اصلي دوربين در چه مواردي هست كه بايد از هك استفاده كنيم و لطفا در چه منوي هك بايستي وارد و تغييرات بوجود آوريم .ضمنا چگونه ميشود با ايزوي كمتر از 80 با هك عكس گرفت راهنمايي كنيد؟

كاربر جديد google_141 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

با سلام خدمت اساتيد
    با اجازه دوستان چند تا سوال داشتم اگر لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنون مي شم (از قبل بگم من عكاس حرفه اي نيستم)
    1. سوال اولم شايد كمي مسخره بياد ولي براي من مهمه ؛ مي خواستم بدونم وقتي بند دور گردني دوربين را به دوربين مي بنديمبهترين مكان براي بستن بند ديگر كه مربوط به محافظ پلاستيكي لنز مي باشد كجاست كه زياد موقع عكاسي آزار دهنده نباشد .
    2. من قبلا يك قطعه فيلم با اين دوربين گرفته ام و آن را روي هارد رايانه ام ذخيره كرده ام و بعد ان را از روي رم دوربين پاك كرده ام ، حالا وقتي دوباره فيلم را درون رم مي ريزم تا در دوربين تماشا كنم امكان پذير نيست . چرا ؟ (البته قابل ذكر است هر وقت فيلم برداري ميكنيم جدا از فايل فيلم كه روي رم ذخيره مي شود يك فايل ديگر با همان نام ولي با ريشه thm بوجود مي آيد )
    3 .پيرو سوال قبلي تنظيمات مربوط به فيلم هاي اين دوربين چيست ؟ چون من مي خواهم فيلم هايم را درون ال سي دي شفاف اين دوربين ببينم ، چون معمولا زياد در سفر هستم و دوست دارم بيشترين استفاده را از دستگاهم ببرم .
    باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشكر باتشك

كاربر جديد google_141 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

4 . براي عكس برداري از يك بچه شيطون كه جنب و جوش زيادي داره در نور آفتاب چه حالتي از دوربين را پيشنهاد مي كنيد كه در عكس كشيدگي جسم متحرك و ماتي بوجود نيايد ؟
    منو ديگه خيلي كلافه كرده اگر لطف كنيد بدون توضيحات فقط به تنظيمات اشاره كنيد ممنون ميشم

كاربر همراه KingArash آواتار ها
    تشکر کرده
    1226

Wink پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط google_141 نمایش پست ها
    4 . براي عكس برداري از يك بچه شيطون كه جنب و جوش زيادي داره در نور آفتاب چه حالتي از دوربين را پيشنهاد مي كنيد كه در عكس كشيدگي جسم متحرك و ماتي بوجود نيايد ؟
    منو ديگه خيلي كلافه كرده اگر لطف كنيد بدون توضيحات فقط به تنظيمات اشاره كنيد ممنون ميشم
    با اين اوصافي كه شما ميفرماييد، فكر مي كنم استفاده ار مد Sport بهترين گزينه ممكن باشد! :biggrin:
    كه مخصوص حركات سريع مي باشد.
    ویرایش توسط KingArash : Friday 30 May 2008 در ساعت 10:44

صفحه 39 از 48 نخستنخست ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... آخرینآخرین