اگه کسی دفتر چه فارسی S5 یا کپی ان را داشته باشه من خریدارم
اگه کسی دفتر چه فارسی S5 یا کپی ان را داشته باشه من خریدارم
چو ایران نباشد تن من مباد
دوستان ديروز جهت خريد اين دوربين به مغازه اي مراجعه كردم فروشنده گفت قيمت 320/000 تومان ولي گفت چيني هست و ليبل زير آن را هم نشان داد و گفت همه اينها چيني هستند و آنهايي هم كه ليبل ژاپن دارند را هم چيني هست و فقط ليبل آن را عوض كرده اند من كه گيج شدم نمي دانم آيا اصلا اين دوربين چيني هست يا ژاپني و يا شايد هر دو اين مدل وجود دارد هم چيني و هم ژاپني ؟ فكر كنم بهتر است به سراغ h9 سوني بروم چون ميدانم يك مدل بيشتر ندارد لطفا راهنمايي كنيد؟
سلام دوستان . من در مورد حالت ماکرو 1 سانتی و سوپر ماکرو این دوربین خیلی شنیده بودم ولی متاسفانه از زمانی که گرفتم نتونستم حتی یک عکس از 10 سانت نزدیکتر بگیرم . من به این صورت عمل میکنم : دگمه ماکرو رو میزنم و علامت ماکرو روی LCD میاد . و منوی زوم اون بالا زرد رنگ میشه ولی وقتی نزدیک یک چیزی میبرم ( یعنی از 10 سانت نزدیکتر ) اصلا فوکوس نمیکنه و همه چیز محو میشه . من با دوربین قبلیم همین کارارو میکردم و از فاصله خیلی نزدیک هم عکس میگرفتم ولی چرا با این نمیشه . آیا من کاری رو باید انجام بدم که نمیدم ؟ ممنونم اگه راهنمایی کنید .
دکمه ماکرو رو فشار بده و نگه دار تا به حالت سوپر ماکرو بری
بعدا از این کار میتونی شی رو روی حتی خود لنزبذاری و روش فوکوس کنی
سلام دوست عزیز ،
به سایت عکاسی خوش آمدید
باید عرض کنم که این رم 2 گیگ رو میتونید 12 هزار تومان هم گیر بیارید ( سرعت بالا ) کیف هم که خیلی باشه 10 تومان است. دفترچه فارسی دوربین هم که گیر میاد جاهای دیگه ، فکر کنم 3 تومان میگفت یه بنده خدایی.
قیمت دوربین اگه الان 360 باشه بدون رم و کیف ، قیمت بالایی گفته به شما و به نظر من که گرونه.
من تو عكاسي حرفه اي نيستم ولي سالهاست بدليل علاقه با انواع دوربينهاي غير ديجيتال و ديجيتال آشنا هستم
اخيرا يه دوربين كنون s5 خريدم . قبلا هم فوجي اس 8000 اف دي داشتم .
ميخام نظر مقايسه اي خودم رو راجع به اين دو دوربين بنويسيم .
در ذيل منظورم از فوجي مدل Fujifilm FinePix S8000fd و منظورم از كنون، مدل Canon S5IS ميباشد .
شاتهاي فوجي بسيار طبيعي (از نظر رنگ) ولي كنون با وجود تنظيمات متعدد نميتونه رنگهاي طبيعي رو ثبت كنه
شاتهاي فوجي بسيار كم نويزه مخصوصا در محيط هاي تاريك در حالي كه نويز كنون نسبتا بالاست .
كنون با داشتن كليدهاي شورتكات متعدد به اعمال تنظيمات سريع سرعت داده در حالي كه فوجي كليدهاي شورتكات كمتري داره
خطاي فوكوس تو كنون خيلي بيشتر از خطاي فوكوس فوجيه .
سرعت روشن شدن و زوم لنز كنون بيشتر از فوجيه .
كيفيت فيلمهاي كنون خيلي بهتر از فيلمهاي فوجيه كنون هنگام فيلمبرداري ميتونه زوم و فكوس توام داشته باشه در حالي كه فوجي از انجام اين دو قلم عاجزه .
همونطور كه ميدونيد فوجي 18 ايكس زوم داره و كنون 12 ايكس .
سرعت يو اس بي كنون چند برابر سرعت يو اس بي فوجيه .
در پايان بعنوان دوربين عكاسي فوجي برتري نسبي قابل ملاحظه اي نسبت به كنون داره .
كنون هم بعنوان يك دوربين هايبريد با توجه به فيلمبرداري با كيفيت ميتونه گزينه خوبي براي كسي باشه كه با دوربينش ميخواد هم فيلم بگيره هم عكس .
من با يه رم 8 گيگا بايت ميتونم 2 ساعت فيلمبرداري با كيفيت 640*480 تو مد ال پي با كنون بگيرم .
اگر كيفيت فيلم برام مهم نبود محال بود فوجي رو رد كنم و كنون بگيرم .
ویرایش توسط farhad44 : Thursday 1 May 2008 در ساعت 23:10 دلیل: ادغام دو پست