صفحه 40 از 48 نخستنخست ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 391 تا 400 , از مجموع 478
Like Tree479تشکر

موضوع: Canon S5IS

كاربر همراه M.vatandoost آواتار ها
    تشکر کرده
    1277

پیش فرض پاسخ: Canon S5IS

نقل قول نوشته اصلی توسط M.vatandoost نمایش پست ها
    سلام

من یک فلاش در وسایل آنالوگم داشتم که به سرم زد روی دوربین S5 ببندمش.

فلاش رو روی دوربینم بستم و بدون مشکل کار کرد. البته فلاش با سر چرخان و با قابلیت زوم و واید است. و دارای چشمی برای تشخیص و نورسنجی محیط نیز می باشد. که نور فلاش بر اساس آن تنظیم می شود.

اما یک مشکلی پیش آمده و آن اینکه در مد countinues یعنی عکسبرداری ممتد فلاش عمل نمی کنه و براکتینگ هم خاموش میشه در ضمن با فلاش سر خود دوربین هم همین مشکل را داشتم. حالا نمی دونم این مشکل راه حلی داره یا نه. در ضمن دوربین در مد فلاش تشخیص می ده که یک فلاش اکسترنال روی دورببن نصبه و در مقابل گزینه تنظیمات فلاش هم نور فلاش قابل تنظیم است.

مدل فلاش هم paxitron 280 Z هست.

ممنون از توجه تون.

پ.ن : فکر کردم چون به احتمال زیاد مشکل باید از دوربین باشه این سوال رو اینجا هم مطرح کردم.
    خوب چون کسی جوابمو نداد مجبور شدم خودم برم دنبالش وبه نتایجی هم رسیدم. پس خودم جواب می دم که اگر کسی مشکل مشابه داره حل بشه.

دوستان از سایتی که لینکش در همین تاپیک هست و هک رو از اون دانلود کردید به دنبال اسکریپت Flash Bracketing .... بگردید و محتویات نمایش داده شده را در فایلی با پسوند .BAS ذخیره کنید و در شاخه Script در مموری خود کپی کنید . و پس از روشن کردن دوربین آن را فراخوانید. حال دکمه شاتر را تا انتها فشار دهید تا اسکریپت اجرا شود. این اسکریپت همان EV Braceting است که با این اسکریپت به همراه فلاش عمل می کند.
    atlas، microdeveloper و partow تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

مثل اينكه هيچگس دوست نداره جواب كسي را بده؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    26

اگه میخوای سرعت شاتر تنظیم شده توسط هک اعمال بشه باید مقدار Value Factor رو از Off به 1 تغییر بدی.
    اما برای اعمال عدد دیافراگم کافیه مقدار Aperture رو از Off به عدد دلخواه تغییر بدی.
    من امتحان کردم هر دو عمل کردند.
    توضیح جزئیات بیشتر از S3 داران انتظار میره. ما که هنوز یک سال هم نشده S5 گرفتیم.
    این تاپیک یه مشکلی داره: هر وقت سؤالی پرسیده میشه پست بعدی جواب اون سؤال نیست بلکه یه مطلب دیگس.

جهت افزودن یک مطلب ویرایش شد:

عکس هایی رو که با استفاده از Red Eye Correction ویرایش و سپس ذخیره می کنم حجمشون کم میشه. مثلا 4.9MB میشه 3.5MB یعنی بیش از 1MB کم میشه. تو کامپیوتر عکس رو نگاه کردم دیدم کیفیت ذره ای تغییر نکرده. علت چیه؟؟؟
    اگه بتونیم از این ویژگی استفاده کنیم کلی تو حافظه صرفه جویی میشه. البته بدون استفاده از Red Eye چون خیلی وقت میگیره که روی هر عکس یه نقطه الکی انتخاب کنیم و Red Eye رو اعمال کنیم.
    موضوع خارج از بحث: چند پست پیش بحث عمل نکردن Face Detcet مطرح شده بود. تو حالت های اتوماتیک باید Set رو بزنیم و تو حالت های دستی بعد از زدن Set باید Menu رو بزنیم.
    ویرایش توسط mojtabamalaekeh : Sunday 1 June 2008 در ساعت 11:08
    partow تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز، چند تا سوال دارم که اگه کسی لطف کنه و منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم(ببخشید اگه سوالها تکراریه):
    1-من تصمیم گرفتم یه دوربین s5 بگیرم، ولی در شهر ما (اهواز) قیمت خیلی از جاهای دیگه بیشتره، به نظر شما کار درستیه اگر من از اصفهان بخرم؟
    2- آیا بین دوربنهای ساخت ژاپن و چین فرقی هست؟ (چون اختلاف قیمت زیادی بین مارک ژاپنی و چینی وجود داره)
    3- کدوم گارانتی بهتره؟ آفومار یا نور نگار یا آهونگار؟ یا کدوم معتبر تره؟
    4- اگه با خرید دوربین از اصفهان موافق هستید و اگه از دوستان عزیز اصفهانی کسی هست که جاهای معتبر اصفهان برای خرید دوربین رو معرفی کنه ممنون میشم.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    12

گارانتی ها تفاوتی با هم ندارند، اگر از دوربین بطور صحیح استفاده کنید حداقل تا 3 سال هیچ مشکلی پیش نمیاد.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    1

[QUOTE=KingArash;84434]براتون آپلودش كردم، ار اين آدرس دانلود كنيد :

کد PHP:
    http://w13.easy-share.com/1700440203.html 

chetori az in site mishe download kard

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    12

من قصد خريد S5is دارم اما وقتي در سايت dpreview عكسهاي S3 را با S5 مقايسه كردم، ديدم S3 كيفيت بهتر و نويز كمتري داره!
    نظر شما چيه ؟
    کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/page10.asp

كاربر جديد rozha آواتار ها
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان.
    من به مکافات یه کانورتور لنز واسه S5is پیداکردم. حالا
    1- لبه لنز هودی که روش گذاشتم میاد تو کادر
    2- انعکاس سوژه یا متن روی لبه ی لنز اصلی تو عکس دیده میشه. مثلا وقتی با یه فیلتر UV از ماه عکس گرفتم رفلکس ماه هم کنارش بود. یا وقتی یه ماکرو تو نور آفتاب گرفتم متن روی لبه لنز اصلی توی عکس به طور منعکس شده دیده میشه.
    آیا ایراد از کانورتوره؟
    یا من ناشی آماتور بلد نیستم چیکار کنم.؟
    لطفا راهنماییم کنید!

تشکر کرده
    1277

نقل قول نوشته اصلی توسط rozha نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من به مکافات یه کانورتور لنز واسه S5is پیداکردم. حالا
    1- لبه لنز هودی که روش گذاشتم میاد تو کادر
    2- انعکاس سوژه یا متن روی لبه ی لنز اصلی تو عکس دیده میشه. مثلا وقتی با یه فیلتر UV از ماه عکس گرفتم رفلکس ماه هم کنارش بود. یا وقتی یه ماکرو تو نور آفتاب گرفتم متن روی لبه لنز اصلی توی عکس به طور منعکس شده دیده میشه.
    آیا ایراد از کانورتوره؟
    یا من ناشی آماتور بلد نیستم چیکار کنم.؟
    لطفا راهنماییم کنید!
    دوست من

1- در مورد سایه هود در حاشیه های عکس شما علت این است که لنز دوربین شما نرمال نیست یعنی کمی واید است بهتر است کمی زوم کنید. اگر محدودیت دارید یا می خواهید واید عکاسی کنید باید هود مناسب تهیه کنید پیشنهاد من هودهای لاستیکی است که قابلیت تنظیم برای تله و واید را دارند قیمتشان هم تقریبا یکی است.

2- فیلتر UV شما دارای انحنا است یعنی صاف نیست اگر خواستید تست کنید فیلتر را روی یک کاغذ شطرنجی بگیرید حتما متوجه آن خواهید شد. در ضمن من مثل بقیه دوستان توصیه می کنم که UV استفاده نکنید و اگر بر این کار اصرار دارید از SKYLIGHT استفاده کنید بهتر است.

3- کانورتور خود را چک کنید وقتی دوربین را روشن می کنید لنز باید تا حد رزوه های داخل کانورتور باز شود اگر اینطور نیست یعنی لنز عقب تر است علت سایه می تواند استاندارد نبودن کانورتور باشد. چون اخیرا چین این کانورتور ها رو میزنه و کیفیتهای مختلفی داره که باید موقع خرید دقت بشه.

امیدوارم کافی بوده باشد.
    Mashhadi Vahid، microdeveloper و partow تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1277

نقل قول نوشته اصلی توسط atlas نمایش پست ها
    من قصد خريد S5is دارم اما وقتي در سايت dpreview عكسهاي S3 را با S5 مقايسه كردم، ديدم S3 كيفيت بهتر و نويز كمتري داره!
    نظر شما چيه ؟
    کد:
    http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/page10.asp
    البته منهم تا حدودی در مقایسه با عکسهای S3 عملا به این قضیه شک کرده ام اما مشخصات سنسور و لنز در دو دوربین یکی است ولی پردازنده s5 از نوع DIGICIII است که نسبت به s3 برتری داره . اما در فرمت Raw دو دوربین عکسهای یکسانی می گیرند. البته به گمان من دوستان خوبم وحید قدیری و یاسر جان بهتر می تونند راهنمایی کنند.
    فکر می کنم اگر می خواهید s5 بگیرید فقط می تواند بعلت LCD چرخان یا قابلیت نصب فلاش اکسترنال باشد ولی اگر مقصود از مقایسه فقط کیفیت عکس است که فکر نمی کنم فرقی داشته باشند.
    microdeveloper تشکر می‌کند.

صفحه 40 از 48 نخستنخست ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... آخرینآخرین