این تاپیک را مشاهده کنید :cool:
این تاپیک را مشاهده کنید :cool:
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
با توجه به توضیحاتی که من از جناب قبادی شنیدم، ایشان توانستند مرا قانع کنند که چینی و ژاپنی و ... اساسا فرقی با هم ندارند، جدای از مسائل حاشیه ای این بحث فکر می کنم که نوع ژاپنی این دوربین حداقل در ایران وجود خارجی نداشته باشد. گرچه این قضیه چیزی از کیفیت دوربین کم نمی کند.
از جناب قبادی هم خواهش می کنم اگر فرصت دارند. مطلبی را که در آن گردهمایی سرخه حصار بیان کردند که ما را متقاعد کرد اینجا هم ذکر کنند.
با تشکر
ممنون مجتبی جان...
باور کنید آن بحث را بارها در جاهای مختلف و تاپیک های متفاوت به راه انداخته ام.عده ای از دوستان بسیار عالی و روشن فکرانه بر خورد می کنند و عده ای هنوز ته رنگی از گذشته و ذهنیت های سابق را دارند که باعث می شود مثلا 50 هزار تومان بیشتر بدهند و جنس ژاپنی بخرند( این موضوع در مورد سایر کشور ها بسیار کمتر دیده می شود.کمتر کسی به سراغ جنس اصل آمریکا و یا آلمان و یا فرانسه و ایتالیا و .... می رود، مثلا اگر یک ادکلن که باید ساخت مثلا فرانسه باشد نوشته شده باشد ساخت آمریکا برایشان حتی جذاب تر می شود ، یا یک لامپ Osram که باید آلمانی باشد اگر نوشته شده بود مثلا انگلستان باز هم با اشتیاق آن را می خرند ، اما اگر دوربین نوشته شده بود چین ، تایوان ، مالزی ، سنگاپور ، ..... حاضر نیستند آن را بخرند ) این موضوع یک موضوع فرهنگی و تا حدودی ژنتیکی است.
انشالله همه دوستان در جریان بازار جهانی قرار بگیرند.این روز ها دیگر ملیت ها مهم نیست.کیفیت ها مهم است.
جدیدا هم که یک کار خوب انجام می شود.شرکت های معروف ( مثل سونی ، کانن ، پاناسونیک ، .... ) محصولات جدید را در کشوری غیر از مثلا ژاپن معرفی می کنند.می توانید به اخبار جدید نگاهی بیاندازید.مثلا در لاس وگاس یا در سنگاپور و حتی چین.
یک موضوع دیگر اینکه این روز ها به جای اینکه ملیت یک کمپانی را بنویسند آرم و به قول فرنگی ها Sign و نشان آن شرکت را در بورس های بین المللی مثل Nasdaq و NYSE را می نویسند.که شنان دهنده دید جهانی به یک کمپانی است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
امکانش یکی از دوستان چندتا عکس که در محیط های کم نور (اتاق و..) و مخصوصاً در شب انداخته شده بزاره ببینیم
(بدون دستکاری و اوریجینال)
با تشکر
چو ایران نباشد تن من مباد
براستي اگر دوربين بتواند در محيط هاي كم نور و شب عكس با كيفيت با جزييات بگيرد آنوقت قابل قبول هست چون تمام دوربين هاي ديجيتالي در روز عكسهاي جالب مي گيرند من هم از دوستان مي خواهم چنانچه با اين دوربين در شب عكس انداخته اند در اينجا بگزارند تا ما هم به سراغ اين دوربين برويم.
من عکسهای زیادی با این دوربین دارم دقیقا منظور را میفرمایید؟ آیا میتوانید حجم بالا دانلود داشته باشید؟!
دوست عزیز همچین چیزی امکان نداره. چون شرایط و استفاده کردن یا نکردن از سه پایه و میزان ایزو و ......... خیلی خیلی تاثیر گذار هست.
عکسهای زیر در یک اتاق کاملا تاریک که منبع نور فقط نور مانیتور بوده با دوربین fz50:
[IMG]http://i26.*******.com/euhkau.jpg[/IMG]
[IMG]http://i25.*******.com/2vry7u9.jpg[/IMG]
[IMG]http://i25.*******.com/2sb5un4.jpg[/IMG]
با عکسهای بالا چجوری میشه فهمید که دوربین خوب است یا بد؟؟؟؟؟
عکس اول رو در ایزو 100 گرفتم و زمان نوردهی 1 ثانیه. چون در مدت 1 ثانیه رئیس معبد شائولین هم نمیتونه اعصابش رو کنترل کنه و دوربین رو بی حرکت نگه داره مجبور هستید از سه پایه استفاده کنید. پس کیفیت خوب هست و عکسها بدون نویز.
عکس دوم رو در ایزو 800 گرفتم و با زمان نوردهی 8/1 ثانیه. پس سرعت خیلی بالاتر هست ولی مجبورید از حساسیت بالاتر استفاده کنید تا زمان نوردهی رو کاهش بدید.
عکس سوم همون عکس دوم هست که با نرم افزار نویز ریداکشن شده.
اصلا اینجوری میشه نظر داد که دوربین خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟
تمام دوربینها در ایزو 100 کیفیت خوبی دارن. اگه میخواین از سوژه ثابت در شب عکس بگیرید یدونه از این سه پایه های ریزه میزه و ارزون بخرید و همیشه همراتون باشه تا در ایزو 100 بتونین عکس بگیرید و عکستون بهترین کیفیت رو داشته باشه.
اگه هم سوژه انسان هست از فلاش استفاده کنید.
اگه هم عکسی با ایزو بالا گرفتید و از نویزش ناراحتین با نرم افزار نویزش رو کاهش بدین.
بخدا 1 دقیقه هم وقت نمیگیره.
ویرایش توسط Amir Tavakoli : Monday 7 April 2008 در ساعت 00:45
سلام
دقيقا" همينطور كه آقاي توكلي فرمودند.....وقتي صحبت عكاسي در شب يا نور كم ميشود، خيلي مسايل وارد ميشود:
- سوژه متحرك است (يك بچه وروجك) يا مثلا" يك عكس يادگاري ميخواهيد بگيريد و همه ميتوانند خودشان را براي 8/1 ثانيه بي حركت نگه دارند!!
- منظور بدون 3پايه و روي دست است يا با 3 پايه!
- با فلاش سرخود دوربين يا بدون آن (چون عكسهايي تخت و سايه هايي تند بوجود مياد).
دیلیلیلیلی ... خب بالاخره منم بعد کلی اینور و اونور یه s5 خریدم ... فقط یه مشکلی پیدا کرده ...
دو روزه چهره رو تشخیص نمیده :( ...
یکی کومک کنه ما رو ...
و چیز دیگه اینکه من هر جا سوال کردم معتبر ترین گارانتی رو پارس الرمس میدونستن ... و منم با همین گارانتی تو قشم دوربین رو 355 تونم خریدم ...
لی تو دفترچه ای که توی جعبه ش بود آفومار رو گارانتی خودش میدونست ... به نظر شما کدومش بهتره؟
ویرایش توسط jevad : Monday 7 April 2008 در ساعت 10:11 دلیل: هویجوری