نوشته اصلی توسط
Aria Gsm
اگه لطف کنید ممنون میشم
حجمش هم مهم نیست
با تشکر
سلام راستش یادم نرفته هنوز بفکر قولی که دادم هستم فقط مشکل اینجاست که نمیخوام عکسی رو بفرستم ذهنتون به خطا بره. همه عکسها بعنوان یک عکس تست قابل قبول نیست خیلی از شات ها خودشون یک اشتباه بحساب میاد که دوربین نقشی توش نداره نمیخوام اینها رو بفرستم
واسه همین مرددم کدام رو بفرستم که باعث خطای ذهن نشه. با اس5 عکس دارم عاشق این دوربین میشوید عکس هم دارم اگر ببینید متنفر.! هنوز عکسی که منصفانه باشه پیدا نکردم. شاید نتونم اون شرایط ایدآل رو پیدا کنم
شما فرمودید عکس در اتاقی که نور کم باشه خوب اگر بیش از 5 متر فضا باشه مسلما فلش جوابگو نیست این ها ایراد این دوربین حساب نمیشه تواناییش اینه . واسه همین گشتم عکسی بیطرف پیدا کنم ولی باور بفرمایید اگر بخواهید منصفانه قضاوت کنید انتخاب از بین عکس ها سخته.
نه فکر کنید طرفداری بیجا میکنم اصلا.... جالبه بدونید به سلیقه شخصی و دلایلی من اصلا از این دوربین خوشم نیومد از اس3 راضی تر بودم ولی با اینحال دوست دارم عکسی در شرایط منطقی رو واستون بفرستم
حتی بررسی کردم اگر عکسی دیگر در نت دیدم که با عمده عکسهای اس5 در شرایط یکسانی قرار داشته باشه اون رو هم لینک میدم امشب اینکار رو اگر بتونم واستون انجام میدم
اما با اینحال من این سایت رو واسه دیدن عکسهای اس5 معتبر میدونم یک سری به اینجا بزنید تست های خوبی با این دوربین انجام داده
ارادتمند شما دوست خوب