دوستان عزیز
کسی میدونه که آیا 450D به صورت Body یا با لنز کیت دیگه ای پیدا میشه یا نه؟
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
دوستان لطف کردن و محلی به ما نگذاشتن
ای بابا
دوستان دیگری که احیانا دنبال همچین چیزی میگردن.... گشتم نبود نگرد نیست :cool:
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4
سلام به همه دوستان
من امروز canon EOS 450d رو خریدم
فقط بجای 450d نوشته Kiss X2 که فکر میکنم استاندارد ژاپن باشه .
می خواستم بدونم بهتره یا بدتر؟ اگه بهتره از چه لحاظ ؟
ضمنا من یک آماتور هستم. آیا لازم است از فیلتر برای این دوربین استفاده کنم ؟
آیا لازم است از محافظ لنز برای این دوربین استفاده کنم ؟ لطفا اسمشو معرفی کنید
ممنون از توجهتون
دوست عزیز
این دوربین در بازارهای مختلف با نام های مختلف عرضه شده.
در بازارهای آمریکا با نام REBEL XSI
در بازارهای اروپا و خاور میانه با نام 450D
و در بازارهای ژاپن با نام KISS X2
که به نظر من این به خاطر بازاریابی در مناطق مختلف و مربوط به سلایق هر منطقه میباشد و با هم هیچ فرقی ندارند.
در مورد ادامه سوالتان من هم آماتورم و نمیتوانم کمکی بکنم
سلام: در مورد تفاوت اسم ها قاعدتا نباید فرقی در کیفیت باشد.( اگر هم اینگونه باشد من به این موضوع اشرافی ندارم) اما ظاهرا فرق آنها در بازار فروشش آنهاست که در امریکا باشد و غیر.... همینگونه که دوستمان در پست قبل اشاره کردند.
فیلتر برای دوربین؟ احتمالا منظورتان فیلتر برای لنز باشد ( در غیر اینصورت بیشتر توضیح دهید ) به هر شکل یک فیلتر UV مناسب از سطح خارجی لنز شما محافظت خواهد کرد و هر بار برای تمیز کردن ( به دلایل گردو غبار و غیر ) فیلتر را تمیز میکنید نه سطح بیرونی لنز. برای این قسمت از لنز در محافظت آن از خط وخش میبایست دقت بسیاری کنید و با هر چیزی اقدام به تمیز کردن آن نکنید در کمترین صدمه ممکن است کوتینگ لنز صدمه ببیند. با بستن فیلتر UV کمتر نیاز به تمیز کردن آن پیدا خواهید کرد.
در مورد محافظ لنز بسته به نیاز و جنس عکاسی شما میتوانید اینکار را انجام دهید اما اطمینان ندارم در ایران پیدا کنید یا نه؟ ( البته اگر که منظورتان را از محافظ لنز درست متوجه شده باشم )
پاینده باشید
سلام همه دوستان
من این تاپیک رو یه بار کامل خوندم و بعد از چند هفته ریویو و سمپل دیدن بالاخره بادی خالی 450d رو گرفتم
فکر میکنم قیمت خوبی گرفتم , هیچ جا بادی رو کمتر از 630 ندیدم ولی گشتم و تو پاساژ مصطفی (روبروی علاءالدین تقاطع جمهوری و حافظ) 600 گیر آوردم که با چونه 595 گرفتم با گارانتی ایده آل
البته ایده آل یه بیمه نامه به نام کارآفرین ایده آل هم داره که بین 2.5 تا 3 درصد قیمت دوربین رو میگیرن و اون بیمه نامه رو میدن , اون رو هم گرفتم , با یه محافظ lcd مجموعاً 614
لنز هم 200-18 بدون os سیگما گرفتم 340 که تو تاپیک خودش توضیح دادم
ممنون از راهنمایی های همه دوستان
سلام
من تازه 450D گرفتم. مشکل من با فکوس اتوماتیک روی مد نمایش همزمانهشه. دنبال جواب که گشتم تو یه سایت نوشته بود باید حتما فکوس نقطه مرکزی باشه نه 9 نقطه ای به علاوه باید تکشات عکس گرفت. ولی باز اینطوری هم نشد.( توی دفترچه خود دوربین فقط گفته 1- live viwe فعال بشه 2- تو تنظیمات انتخابی(8) فکوس اتوماتیک فعال بشه. ولی باز هم نشد)
نکنه دوربین عزیزم مریضه؟!:(
لطفان راهنمایی کنید.
سلام بر عزیزان
دوستان امروز تغریبا حدود یک سالی از ورود 450 به بازار می گذرد و می شود نظرات کاملتری نسبت به کارایی این بدنه داد . حالا از عزیزانی که از این بدنه استفاده می کنند خواهشمندم در صورت امکان از تجربیات خود ما را هم بی نسیب نگذارند و در خصوص ایرادات احتمالی و شایعات در مورد اتو فکوس ان توضیحاتی ارایه کنند. ممنون