کد HTML:http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos50d/firmware.html
سلام
آیا با پایین آوردن رزولوشن از 15 به 12 مسئله تراکم بیش از حد پیکسل در سنسور برطرف میشود؟
آیا این کار بر میزان نویز تاثیر دارد؟
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام
تو مد sraw و sraw1
ایا عکسها ریسایز میشن یا اینکه هر چندتا فتودیود تبدیل به یک فتودیود میشه.
واگر اینطور هست ایا با اینکار چگالی پیکسل تو مد sraw تغییر میکنه .که اگه اینطور باشه باید باعث عملکرد بهتر سنسور بشه.:confused:
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
سلام:
حقیقتا مدتی پیش از روی کنجکاوی دنبال چگونگی sraw و sraw1 بودم
عده ای این فایل ها را ریسایز فایل خام میدانستند و منتقدان بدلیل ماهیت فایل خام این فایل ها را یک فایل ریسایز شده نمیدانستند معتقد بودند هر گونه ریسایزی میتواند تاثیری در دیتاهای ذخیره شده روی این دو فایل داشته باشد و .... عده ای بحث سنسور و چگالی و ...
دروغ نگویم جواب قانع کننده ای پیدا نکردم جز اینکه کارشناسان امر معتقد بودند که هیچ تاثیری در کاهش نویز نخواهد داشت ( نسبت به فایل خام علی رغم اینکه شاید بتوان تصور کرد کوچک شدن ابعاد ظاهری میتواند در کاهش نویز تاثیر گذار باشد ) تنها مزیت استفاده از این مد در دوربین های کانن را حجم ذخیره شده کم فایل های sraw و sraw1 میدانستند برای کسی که به رزولوشن پیشفرض دوربین نیازی نداشته باشد( بزرگترین ویژگی این فایل ها حجم کم آن برای ذخیره سازی روی مموری با توجه به محدودیت ذخیره سازی دیتا عنوان شد)
ولی چگونگی ذخیره سازی دیتا از سنسور روی فایل های sraw و sraw1 با توجه به کوچک شدن (حجم و ابعاد نسبت به ابعاد پیشفرض با حفظ کادر اصلی ثبت شده نسب به سنسور فرضی) و اینکه بلاخره این دو فایل یک فایل خام خواهند بود ( طبق ادعای کارخانه ) نهایت دلیلی برای آن پیدا نشد
البته این عرایض بنده مربوط به 7 الی 8 ماه پیش میباشد ممکن است اطلاعاتی جدید پیرامون این موضوع روی نت در دسترس باشد.
موفق باشید
سلام
من هفته گذشته دوربين خود رو عوض كردم و از 40 به 50 ارتقاء دادم ( مي خواستم مارك 2 بگيرم پولم نرسيد ) .
مد ايزو را در حالت اتومات گذاشتم تا چند تا شات بگيرم ببينم اوضاع از چه قرار است در نور روز و آفتاب عدد ايزو را كمترين ثبتي كه داشت 800 بود
تا 1200 هم رفت البته با دوبين قبلي در همين شرايط و محيط (حياط منزل) با ايزو 200 بسيار راحت و با سرعت هاي معقول عكس گرفته ام . بعد هم عكس ها را كه را تماشا كردم نتيجه وحشتناك بود . من هم مثل دوستان گفتم كه با مد هاي سبكتر عكس بگيرم شايد با پائين آمدن سايز و اندازه مشكل كمي بر طرف شود ولي هيچ تاثيري نداشت و فقط حجم و سايز عكس تغيير كرد باز با همان مد اتومات عداد بسيار بالا و ... .
راستش را بخواهيد كمي به اين موضوع فكر كردم كه 40 را چرا عوض كردم . بايد به نظر من يك توضيح منطقي شركت كانون براي توليد و ارتقا مدل محبوب 40 دي به بالاتر داشته باشد و حتمي شرايط توليد در شركت بزر و صاحب نامي همچون كانون انواع تست ها و بررسي ها در مدل هاي پيش توليد انجام مي پذيرد وجود اين نويز يعني به چشم خودشان نيامده است ؟
==========
علي چاوشي
من دوربين را از شركت .... آكبند و با ضمانت نامه خريدم البته فقط بدنه اگر هم ايرادي داشته باشد از زمان توليد است . اول مي خواستم مارك II 5D بگيرم با يكي دو نفر از دوستان در همين انجمن هم مشورت كردم ولي چون به مشكلي بر خوردم مجبور شدم از هزينه آن مبلغ خودداري كنم دوربين را هم فروخته بودم ديدم اگر دوباره برم 40 دي بگيرم كه عاقلانه و پسنديد نيست دوست انجمني و عزيزي كه دوربين را خريده است فكر مي كند دوربين كه به او داده ام ايرادي داشته است و خداي ناكرده سوء تعبيير خواهد شد به پيشنهاد تني چند از دوستان 50D گرفتم .البته احتمالا 50D كه شما گرفته ايد ايراد داشته باشد ولي كاش قبلش يك مشورتي مي كرديد.
داستان از اين قرار است .
==========
علي چاوشي
البته قضيه به همين جا ختم نمي شد. در ليست تجهيزات شما من سه لنز غير فول فريم و يك باتري گريپ مي بينم كه با فروش آنها حدود 1 ميليون تومان از 1.6 ميليون تومان اختلاف 50D و 5D قابل تامين بود ولي بعد حداقل نياز به يك لنز walk Around مثل 105-24 هم داشتيد كه مجموع پولي كه بايد مي پرداختيد به 1.6 تا 1.7 ميليون مي رسيد.
اميدوارم مشكلات مالي همه ي ماها حل شود تا بتوانيم به تجهيزات داخل ابرهاي بالاي سرمان برسيم. آمين
فرهاد حسيني
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.