سلام دوست عزيز
اين دقيقاً همان سوالي بود كه من 2 هفته پيش با اون درگير بودم :confused: و به اين نتيجه رسيدم كه همان 500D بهتر است و بجاي اين هزينه اضافه پولم صرف خريد گريپ و يك لنز 250-55 خواهم نمود. تا اينكه بنا به عادت اين دو ماهه اخير، شب قبل از خواب ، آمدم به همين فروم و يه خبر منو به فكر فرو برد و انهم ورود 550D بود در حالي كه هنور يك سال از آمدن 500D نگذشته بود!!! خوب اين يعني چي ؟؟ چرا كنون همچين كاري كرده ؟ چرا كاري كه در سري G داره انجام ميده را با اين سري انجام ميده ؟ خلاصه من دل چركين از انتخابم رفتم جمهوري... بازم شروع كردم به قيمت گرفتن ( كاري كه فكر كنم 5 -6 بار بود كه انجام مي دادم) هر دو را دست گرفتم ... 50D كجا اين SLR فانتزي كجا ؟ پول هم كه اينقدر نداشتم ... (((CUT))) ...
فرداي همان روز، نماي داخلي
عجب چيز توپي اين 50Dl فقط حيف كه پولم نرسيد 200-18 را بگيرم ، موردي نيست !!! چون با همين 55-18 هم ميشه كاراي خوبي كرد .... مهم اينه كه اين بدنه يه چيز ديگس ....
نماي پاياني، شب، داخلي
همان فرد در جستجوي وام براي خريد 200-70 f-2.8 L IS ...
پايان
حباب وار براندازم از نشاط كلاه
اگر ز روي تو عكسي به جام ما افتد...
50D
من خودم يه 1000 دي دارم در اولين فرصت كه ردش كنم يه 50 دي ميخرم
حمید رضا مرادی
G12
با سلام خدمت امیررضا خان عزیز.
مثل لینکه هنوز نتونستین بدنه مورد نظرتونو انتخاب کنین.به نظر من شما بهتره همین 50d رو بخرین (با نظر به اینکه ارسال های قبلیتون رو خوندم) این حرف رو می زنم به چند دلیل.شما اگه 50d بخرین تا مدتها نیازی به عوض کردن بدنه نخواهید داشت و تا خود بدنه از کار نیفتاده می تونین باهاش ثبت های خوبی داشته باشین.لذا اگه 500d بخرین احتمالا بعدها مجبور بشین که بدنه دوربینتون رو عوض کنین.(با توجه به برتری هایی که گفته شد)دوما اگه شما یه دوربین دیگه خریدین و دوربین خریداری شده کیفیتی که شما در نظر نداشتین رو برای شما میسر نکرد باعث دلسردیتون میشه چون دل شما پیش 50d گیر کرده.چه بسا عامل افت کیفیت بدنه دوربینتون نباشه.بنا به این دلایل و چندین دلیل دیگر به نظر من شما 50d بخرین بهتره.از دوستان هم معذرت می خوام ارسالم طولانی شد.
چطور با 500D یه احتمال زیاد ناچار به تعویض بدنه خواهند شد ولی با 50D خیر ؟
اگر بحث ارگونومی باشد که ایشان در همان ابتدا انتخاب مناسبی (برای خودشان) خواهند داشت و احتمالا بعدا شرایطی برای ایشان بوجود نخواهد آمد که دیگر 500D خوشدست نباشد!
از نظر خروجی هم آنقدر 50D نسبت به 500D برتری ندارد که بتوان گفت کدامیک بایستی زودتر آپگرید شود. (حتی شاید از نظر امکان فیلمبرداری ، ایشان در 50D احساس کمبود امکانات کنند)