سلام
از دوستان کسی در مورد سیلینگ 50D CANON اطلاعات داره ؟
سلام
از دوستان کسی در مورد سیلینگ 50D CANON اطلاعات داره ؟
ویرایش توسط Mohamad Beik : Sunday 31 January 2010 در ساعت 01:19
علی محمد بیک
آیا 50D با 7D یا 5D از نظر ISO قابل مقایسه میباشد؟
با سلام.من بعد از مشکل انتخاب میان دوربینهای کانن 500d , نیکون d5000 ,نیکون d90 با راهنمایی یکی از دوستان خوب سایت کانن 50d خریدم.حالا از اونجایی که قبلا با دوربینهای کنن کار نکردم (که می شه گفت با هیچ دوربینی جدی کار نکردم) می خواستم از شما بپرسم که از دوستان کسی دفترچه فارسی این مدل دوربینو داره و ایا اصلا این فایلی که من گفتم وجود خارجی داره یا نه.ممنون.
با سلام
ضمن تبریک مجدد بابت خرید دوربین ، فایل PDF درون یکی از سی دی های دوربین هستش و عین همون کتابچه راهنماست . به نظرم منبع فارسی همون کتاب بهتر باشد.
فایل pdf برای اطلاعات بیشتر :
کد:http://rapidshare.com/files/321134511/Wiley.Canon.EOS.50D.Digital.Field.Guide.pdf
اگر پیگیر کل این مبحث (Canon EOS 50D) از ابتدا باشید، دوستان هم مطالب مفیدی ارسال کرده اند.
موفق باشید
اصغـرمحمـدی
با سلام و خسته نباشید.می خواستم از دوستان سوال کنم این کتاب بجز نور نگار جای دیگه ای هم سراغ دارن که برای فروش داشته باشه؟
ویرایش توسط Mehran Fani : Friday 12 February 2010 در ساعت 04:06
با سلام و خسته نباشید.
توی مقاله مربوط به محاسبه هایپرفوکال با این جمله مواجه شدم ((در دوربینهای دیجیتال مقدار COC وابسته به وسعت حسگر و نیز اندازه عكس (بر حسب مگا پیكسل) بوده و قابل محاسبه می باشد.مقادیر COC دوربینهای مختلف دیجیتال در این آدرس در دسترس است )) ولی توی اون لینکی که داده بود چیزی نبود.می خواستم بپرسم coc کانن 50D چقدر هست.وفرمول محاسبه هایپرفوکال چی هست.
CANON EOS 50D,24-105 L f4,50mm f1.8
NIKON FM10,35-70mm
-------
باش چو شطرنج روان خامش و خود جمله زبان
سلام دوستان طرفدار 50دی
به نظر شما 400 هزار تومن هزینه اضافه برای 50 دی اشتباه است ؟
آیا بهتر است که آدم هزینه اضافه را خرج لنز کند یا نه ؟ :confused:
فقط یک نکته و اون اینکه فیلمبرداری برای من مهم نیست :cool:
پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم :biggrin: