سلام
با بیلبیلک پشت شاتر ( Main dial ) سرعت و با گردونه کنار ال سی دی ( Quick control dial ) دیفراگم. به شرطی که دکمه خاموش و روشن دوربین روی وضعیت بالای on قرار داشته باشه.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
آقا ممنون
درست مشكلش همين بود كه مي گفت ديشب عوض ميشد اما امروز نميشه همون دكمه on بود مساله!
سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه اين كليد بالاي اون كه بشكل يه خط يا يه حرف L افقهي هست كاربردش چيه؟
و اخرين سؤالم و ببخشيد كه سؤالام خيلي زياد شدن
يه توضيحاتي ميخواستم در مورد high iso speed noise reductions كه الان رو حالت استاندارد هست و ميشه رو حالت سترونگ هم گذاشت؟ كاراييش چيه؟؟
سلام به دوستان یادمه بعضی از دوستان بابعضی از سریال نامبر های دوربین های 40d مشکل داشتن که می شد فهمید دوربین gray market بوده یا نه دوستان لطف میکنن ببینن سریال دوربین 50d شون چند رقمیه برای من 10 رقمیه ولی برای دوستم 8 رقمیه در ضمن رنگ جعبه ی من سفید و قرمز نیست .کرم و قرمز است و رنگ دفترچش هم بنفش و سفید هست cd های دستگاه من هم از نظر ظاهر و رنگ با دوربین دوستم متفاوته کسی می دونه داستان چیه؟ آیا میشه روی سایت کنن سریال دوربینو چک کرد ؟
سلام دوستان
من هرچقدر جستجو می کنم نمیتونم لینکی پیدا کنم برای دانلود فایل دفترچه راهنمای فارسی canon 50D اگر از دوستان کسی این دفترچه رو به صورت ژی دی اف داره یا لینکی داره لطفا کمک کنه
ممنونم
آ ر ش ا سـکـو یـی
{ بـاوركـن كـه مـي تـوانـي آنـگـاه خـواهـي تـوانـسـت }
سلام دوستان
يه مشكلي كه براي من پيش اومده اينه كه ديروز داشتم عكسامو اديت ميكردم، و در كراپ 100 % متوجه شدم كه دو نقطه سفيد تو عكسام هست، خيلي خيلي ريزن در حدي كه تو كراپ 100% زماني قابل تشخيص هستن كه اون قسمت كاملاً سياه باشه، بيشتر كه دقت كردم و عكساي بيشترى براي تست گرفتم متوجه شدم كه اين دو نقطه اطلاعات ثبت نميكنن، احتمال ميدم دوتا پيكسل سوخته باشه، بهرحال من مشكلي با اين دوتا پيكسل ندارم چون اصلا مشخص نيست، ولي ميخواستم علتشو بدونم، كه بعداً خدايي نكرده بيشتر نشن، ايا دليل خاصي داره كه اينطوري ميشه؟ يا اينكه طبيعيه چنين چيزي پيش مياد؟
ممنون ميشم دوستان كمك كنن