صفحه 69 از 87 نخستنخست ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 681 تا 690 , از مجموع 865
Like Tree2532تشکر

موضوع: Canon EOS 5D Mark II

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها
    Hightlight tone priority
    معمولا زمانی که با شرایط بغرنج نوری برای مثال سالن عروسی با منابع نوری معمولا قوی و لباس سفید عروس برخورد داشته باشم فعال میکنم
    با انتخاب این مد محدود ایزو بین 3200-200 اجباری خواهد بود ولی اکسپوز شدن و سرریز شدن نور را به طور قابل ملاحظه ای کنترل و کاهش میدهد(شاید به نوعی با افت کنتراست همرا باشه ولی قطعا قابلیتهای مثبتی دارد)
    ظاهرا با اختلالی(کاهش) در سرعت عکاسی پیاپی نیز همراه است

Highlight tone priority
    عملکردی مشابه مد فوق دارد با این تفاوت که ین بار تاثیر متمرکز بر مناطق کم نور و به عبارت مناطق shadows خواهد بود ,به نوعی میشه به حالت جبرن کمبود نوری تشبیه کرد
    البته من خودم تا به حال نیازی به استفاده از آن پیدا نکردم.

بر طبق دقیقترین تستها میزان نویز در ایزوی 50 و 100 در 5II دقیقا برابر است!
    ایزوی 50 کاربردهای خاص خود را دارد مانند کاهش سرعت شاتر و در این ایزو عمق رنگ 5II به بیشترین حد خود خواهد رسید.
    بردیا جان ممنون از لطفت اما هردو قسمت عنوانشون یکیه من نمیدونم کدوم تعریف مال کدومه!!!
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

نمونه عکس برای HTP یا همانHighlight tone priority

http://digitalprotalk.blogspot.com/2...salvation.html
    Highlight TP Comparison.jpg

.................................................. .................................................. ......................
    نمونه عکس برای Auto Lighting Optimizer:

http://thefire.us/archives/292

Highlight tone priority و Auto Lighting Optimizer در فایل‌های خام توسط معدود نرم‌افزارهای خود شرکت معظم و محترم Canon قابل استفاده است! و ACR و برنامه‌های مشابه بهره‌ای از این قابلیت نهادینه در دوربین متعالی 5D II نخواهند برد.

ضمناً Auto Lighting Optimizer توسط خود برنامه DPP قابل اعمال است.

خیلی دنبال استفاده از این موارد نباشید، بازیابی اطلاعات و افزایش داینامیک رنج توسط ACR بسیار بهتر خواهد بود.
    ویرایش توسط Vahid : Saturday 24 September 2011 در ساعت 21:46
    Kourosh Kahal، Canon!، Walkman و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    .

كاربر همراه Canon! آواتار ها
    تشکر کرده
    787

زمان استفاده از Highlight tone priority ایزو به این دلیل محدود میشود که به عنوان مثال وقتی با ایزوی 200 عکس می گیرید (دوربین آن را 2oo نشان میدهد) ، دوربین عکس را با ایزوی 100 میگیرد (یعنی عکس تاریک تر که در آن دیتیل نواحی روشن حفظ شده) و بعد بصورت نرم افزاری یک استب آن را روشن میکند درحالی که نواحی روشن را ریکاوری میکند.

به همین علت، عکس هایی که با استفاده از Highlight tone priority گرفته می شوند، نویز بیشتری نسبت به ایزوی استفاده شده دارند
    محمدحسن اتفاق
    Website | Instagram
    5D4|5D3|40D|11-24|16-35|24-105|70-200f4IS|50f1.4|135f2|speedlites|Ext. tube

كاربر فعال Daruosha آواتار ها
    تشکر کرده
    1873

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها
    Hightlight tone priority
    معمولا زمانی که با شرایط بغرنج نوری برای مثال سالن عروسی با منابع نوری معمولا قوی و لباس سفید عروس برخورد داشته باشم فعال میکنم
    با انتخاب این مد محدود ایزو بین 3200-200 اجباری خواهد بود ولی اکسپوز شدن و سرریز شدن نور را به طور قابل ملاحظه ای کنترل و کاهش میدهد(شاید به نوعی با افت کنتراست همرا باشه ولی قطعا قابلیتهای مثبتی دارد)
    ظاهرا با اختلالی(کاهش) در سرعت عکاسی پیاپی نیز همراه است

Highlight tone priority
    عملکردی مشابه مد فوق دارد با این تفاوت که ین بار تاثیر متمرکز بر مناطق کم نور و به عبارت مناطق shadows خواهد بود ,به نوعی میشه به حالت جبرن کمبود نوری تشبیه کرد
    البته من خودم تا به حال نیازی به استفاده از آن پیدا نکردم.

بر طبق دقیقترین تستها میزان نویز در ایزوی 50 و 100 در 5II دقیقا برابر است!
    ایزوی 50 کاربردهای خاص خود را دارد مانند کاهش سرعت شاتر و در این ایزو عمق رنگ 5II به بیشترین حد خود خواهد رسید.
    البته من تا جایی می دانم (و قبلا هم در این مورد نوشته بودم)، noise دز ISO های 50 و 800 تقریبا برابر هستند! بدین معنی که در ISO 100، خروجی noise بسیار کمتری دارد.
    Kaveh Ghobadi، Walkman، Miri و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    سلام

داشتم تو منوهای دوربین (C.FN II: Image) گشتی میزدم برام سوال پیش اومد

اول اینکه فرق Hightlight tone priority و Auto Lighting Optimizer چیه؟؟

دوم اینکه چرا وقتی Highlight tone priority رو فعال میکنیم، نمیشه حساسیت رو از 200 کمتر کرد؟؟(دیگه به حساسیت 50 و 100 نمیشه دسترسی داشت)

ممنون

سلام

جواب سوال شما و احیاناً موارد دیگری که میتواند نیاز شما باشد در این لینک هست پاسخ یکی از دست اندرکاران کانن آمریکا

کد:
    http://digitaljournalist.org/issue0902/tech-tips.html

Auto Lighting Optimizer (ALO) analyzes contrast in captured images and modifies both shadows and highlights via tone curve adjustments to minimize loss of detail in contrasty lighting conditions. Current EOS models including the EOS 50D and 5D Mark II provide four settings for ALO: Off (Disable), Low, Standard and Strong. ALO can be used at any ISO speed setting. Sample images showing the effect of ALO can be seen here:

http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos50d/01.html#03

Highlight Tone Priority (HTP) is available with all current EOS models excluding the Rebel XS/1000D. HTP has no effect on the actual dynamic range of the image sensor. It's just an alternative method of image processing that preserves more highlight detail than Canon's standard processing, without significantly altering midtones or shadows. The effect of HTP is enhanced by Canon's 14-bit A/D converter, which provides finer tonal gradations than the previous 12-bit system. HTP is a Custom Function with a simple on/off setting, and the available range of ISO speed settings is slightly limited when it is on. Take a look at the following Web page for some sample images that show the capabilities of Highlight Tone Priority:

http://www.imaging-resource.com/PROD...RE_HTPMODE.HTM

ALO does not affect RAW image data. It is at its best for in-camera JPEGs shot in extremely contrasty lighting conditions. Examples would include backlit portraits and urban landscapes on sunny days, where the tops of buildings are brightly illuminated by the sun but subject matter at street level is in heavy shadow. HTP affects RAW data as well as in-camera JPEGs. It is very useful in high-key shooting conditions such as wedding photography and certain kinds of sunsets. ALO can be combined with HTP with cameras that have both features

من فکر میکنم بخاطر محدودیت احتمالی داینامیک رنج ایزو 100 و 50 و احتمالاً ( برای ایزو های بالا همینطور ) این گزینه از دسترس خارج میشود بلاخره فرمت خام با نرم افزار دوربین پردازش خواهد شد

البته فقط یک احتمال است میباید نظر دیگر دوستان فروم یا منبع متعبر دیگری را ببینید

موفق باشید
    Walkman و saeed2vfx تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    131

سلام
    چرا دردوربين من ايزو 50 وجود ندارد؟

حسن بيشتر استفاده از ايزو پايين در كمبود نويزش بود، با اين اوصاف چه دليلي براى استفاده ازاين ايزو هست؟

ممنون........

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

ایزو 50 به صورت ایزو L نشان داده میشود.
    کاربرد این ایزو در مواردی هست که شما محدودیت سرعت شاتر دارید (مثل سرعت سینک) و نمیخواهید دیافراگم را تنگ تر کنید و نور هم در حداقل قدرت است و باز میزان آن زیاد است.
    ویرایش توسط M.Mobin : Sunday 25 September 2011 در ساعت 13:35
    Kourosh Kahal، Saadat، Amir Abdolpanah و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

اصولا تنظیم ایزو را به هیچ وجه به دلیل نویز کمتر یا بیشتر به کار نمی بریم !

اصولا ایزو یک قابلیت و یکی از چند المانی است که در تنظیم نور صحیح به کار برده می شود.

نویز یک موضوع بسیار بسیار بسیار فرعی است.

و اینکه ایزو 50 در کانن 5D MK2 از نظر نویز و دینامیک رنج ضعیف تر از ایزو 100 است اگر نیاز به منبع بود کافی یک سرچ در نت داشته باشید.

و اینکه ایزو 50 با نماد L به معنای Low نشان داده می شود همان طور که ایزو های بالا با H نشان داده می شود.
    Daruosha، Javid، SinaVT و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

فکر کنم به زودی خبرایی بشه قیمتش تو تورنتو یه دفعه ۷۵۰ دلار افت کرد
    http://www.henrys.com/23776-CANON-EO...-SLR-BODY.aspx

حالا اینو ببینید ۸۰۰ دلار پایین تر
    http://www.henrys.com/23777-CANON-EO...5-IS-LENS.aspx
    farsad، usef، Walkman و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر آشنا hadigha آواتار ها
    تشکر کرده
    36

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin543 نمایش پست ها
    فکر کنم به زودی خبرایی بشه قیمتش تو تورنتو یه دفعه ۷۵۰ دلار افت کرد
    http://www.henrys.com/23776-CANON-EO...-SLR-BODY.aspx

حالا اینو ببینید ۸۰۰ دلار پایین تر
    http://www.henrys.com/23777-CANON-EO...5-IS-LENS.aspx
    خدا از دهنت بشنوه....یعنی تو ایران هم پایین می اد؟
    Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کند.

صفحه 69 از 87 نخستنخست ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... آخرینآخرین