نوشته اصلی توسط
metalinox
رایج ترین و اصولی ترین راه حل، استفاده از WFT-E4 II A است. این محصول، دقیقاً مثل Battery-Grip به زیر 5D بسته میشود و بصورت وایرلس، فایلها رو میتونید بصورت شبکه به یک کامپیتر که به مونیتور 40 اینچ شما متصل است، ارسال کنید و بنمایش در بیاورید. قیمت WFT در آمریکا حدود 700$ میباشد. بنده از فروشگاه های داخلی پرس و جو کردم، موجود ندارند. احتمالاً باید از دبی خرید کنید.
هنوز هم معادلی در Third-Party برایش پیدا نکرده ام.
ایده ی جایگزینی که به فکرم رسید، استفاده از یک Extention حدود 3 متر ( احتمالاً برای بیش از 3 متر نیاز به Repeater باشد ) برای کابل USB برای 5DII است، که با همان نرم افزار خود دوربین، روی مونیتور نمایش انجام شود. هنوز خودم امتحان نکرده ام که محدودیت ها یا عدم امکان رو تجربه کنم. همونطور که دوستمون مهدی توضیح دادند، از خروجی HDMI نیز میشه استفاده کرد، که دقیقاً تمامی پیکسل های مونیتور دوربین رو بر روی مونیتور 40 اینچ شما بنمایش در میاره. من این راه رو امتحان کردم، از AV تا حدودی بهتره، ولی کیفیتش از نمایش اصل فایل بر روی کامپیوتر، طبعاً خیلی پائین تره. چون تصویر LCD دوربین رو فقط به 40 اینچ شما منتقل میکنه، و نه خود فایل رو. رزولوشن LCD در 5DII معادل 307.200 پیکسل است و شما بر روی مونیتور 40 اینچ تون، بشرطی که Full-HD 1920x1080 باشد، 2.073.600 پیکسل دارید. بهر حال برای پیش نمایش به مشتری، نباید بدک باشد. توصیه اینکه اگر LCD-TV شما، مثل بنده SONY است، حتماً باید از غلظت رنگهای آن بکاهید، چون ذاتاً سونی رنگهارا بواسطه اثری که Bravia-Engine روی تصویر دارد، Saturated میکند.
دوستانی که تجربه ی بیشتری در این مطلب دارند، بیشتر راهنمائی خواهند نمود.