صفحه 68 از 87 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 671 تا 680 , از مجموع 865
Like Tree2532تشکر

موضوع: Canon EOS 5D Mark II

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1153

دوستان عرض سلام به همگی دارم این اولین پستمه ولی خیلی وقته از مطالب این سایت استفاده میکنم
    درخصوص این 5 دی من تحقیق زیاد کردم ولی برای خریدش هنوز باید اساتید سایت بهم جواب بدن
    من یکم عشق پیکسلم ولی درکل عکاسی رو برای دلم میکنم و بیشتر به عکاسی طبیعت و شب و پرتره علاقه دارم (از همه چی عکس میگیرم و دنبال اینم که به عنوان یک تخصص دنبالش کنم )و یجورایی میخوام دوربینی که میخرم اگر بهترین در رنج خودش نیست از بهترینها باشه . لطفا منو راهنمایی کنید (من یه نیم نگاهی هم به 1دی اس دارم و فول فریم بودن برام مهمه)
    ویرایش توسط ali.ehsany : Monday 22 August 2011 در ساعت 15:36

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

خرید 1Ds صرفاً برای علاقه مانند خرید بنز است برای رفتن به پارک

کلاً توصیه نمی‌کنم سراغ فول‌فریم بروید

لطفاً در تاپیک مشاوره خرید پست بزنید و ادمه بدهید.

موفق باشید
    .

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2604

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.ehsany نمایش پست ها
    دوستان عرض سلام به همگی دارم این اولین پستمه ولی خیلی وقته از مطالب این سایت استفاده میکنم
    درخصوص این 5 دی من تحقیق زیاد کردم ولی برای خریدش هنوز باید اساتید سایت بهم جواب بدن
    من یکم عشق پیکسلم ولی درکل عکاسی رو برای دلم میکنم و بیشتر به عکاسی طبیعت و شب و پرتره علاقه دارم (از همه چی عکس میگیرم و دنبال اینم که به عنوان یک تخصص دنبالش کنم )و یجورایی میخوام دوربینی که میخرم اگر بهترین در رنج خودش نیست از بهترینها باشه . لطفا منو راهنمایی کنید (من یه نیم نگاهی هم به 1دی اس دارم و فول فریم بودن برام مهمه)
    شرایطی که در بالا توضیح دادید، شرایط خیلی از دوستان هم فرومی ما ( از جمله شرایط 3 ماه پیش خود بنده ) است.
    در کل، مقوله ی عکاسی کردن، مقوله ی شیرین و پر کششی است. خود بنده چندین و چند سال این شور و اشتیاق رو در خودم سراغ دارم. اولین دوربین دیجیتالی که داشتم، یک DLink بود که عکس 640Kb مینداخت. بعد یه کامپکت گرفتم، بعد یک SLR-Like سونی ( F828 ) و نهایتاً SLR ( همینی که شما راجع بهش تحقیق میکنید ). وقتی تصصمیمم رو برای SLR قطعی کردم، هنوز تجربه ای از ژانرهای مختلف عکاسی و نیازهای تجهیزاتی هر کدام نداشتم. اطلاعات زیادی رو ازین سایت استخراج کردم ( که همیشه بهش حس دین دارم )

وقتی از فرق سنسور APS-C و FullFrame مطلع شدم، برگشتم و به چندین و چند مگابایت عکسی در طول سالیان سال، گرفته بودم، نگاه کردم. حقیقت این بود که بیشتر عکسهائی که گرفته بودم ( نماینده ی سلیقه بنده ) عکسهائی با سوژه های انسانی، منظره و ابنیه بوده. تلفیق اطلاعات فنی جدید و نیز مرور علائقم (بدون در نظر گرفتن محدودیت بودجه) گزینه ی فول-فریم را در اولیت آورد. چنانچه علاقه بنده به پرنده نگاری، حیات وحش ( و کلاً دور-نگاری ) بود، APS-C دارای اولویت اول میشد. چون تمامی فواصل کانونی لنزهایم، بلطف معجزه ی APS-C ، حداقل یک و نیم برابر میشود

توضیحات زیر رو نسخه پیچی برای خودتون تلقی نکنید؛ بلکه فرمولی برای امثال بنده ( با شرایط خودم ) در نظر بگیرید:

1) علاقه به دور-نگاری - بدون محدودیت بودجه : گزینه های مناسب Canon 7D یا Canon 60D ( همونطور که میونید، سرعت بالا برای عکاسی پیاپی، برای حیات وحش، گزینه تعیین کننده ایست )
    2) علاقه به پرتره و منظره، کار آتلیه؛ نیاز به چاپ بزرگ - بدون محدودیت بودجه : Canon 5DII که صد البته باید فکر یک فلاش هم برایش باشید. ( دوربین Canon 1DsIII همان حجم مگاپیکسل را دارد و الباقی مزیت هایش برای پرتره و منظره و آتلیه، ( مثل AF POINT های بیشتر و ... ) تاثیری ندارد - البته برای بنده - ضمن اینکه با هزینه ای حدود 7.2 میلیون تومن که فقط برای بدنه اش باید کرد، میتوان 5DII را با دو یا سه لنز قابل قبول و خوب + یک فلاش 580EXII تهیه کرد )
    3) در صورتی که بودجه دارای محدودیتهائی باشد، بهتر است قید فول-فریم را (موقتاً) زد و تهیه لنزها رو هم در بودجه لحاظ کرد ( همونطور که مطلعید، لنزهای متفاوت هستند که به دوربین شما بال میدهند ) در این صورت گزینه هائی چون 500D / 550D / 600D و حتی 1100D رو هم باید مد نظر داشت. البته همونطور که میدنید با داشتن APS-C ، دست شما در انتخاب لنزهای EF و EF-S بسیار باز است و این، خود از مزیت های این نوع سنسور است که امثال بنده از آن محرومیم

امیدوارم تجربیات ناچیز بنده، ذره ای راهگشا بوده و میدانم که دوستان با تجربه، شما را بهتر از بنده یاری رسانی میکنن.

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

سلام

داشتم تو منوهای دوربین (C.FN II: Image) گشتی میزدم برام سوال پیش اومد

اول اینکه فرق Hightlight tone priority و Auto Lighting Optimizer چیه؟؟

دوم اینکه چرا وقتی Highlight tone priority رو فعال میکنیم، نمیشه حساسیت رو از 200 کمتر کرد؟؟(دیگه به حساسیت 50 و 100 نمیشه دسترسی داشت)

ممنون
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

كاربر همراه
    تشکر کرده
    131

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    سلام

دوم اینکه چرا وقتی Highlight tone priority رو فعال میکنیم، نمیشه حساسیت رو از 200 کمتر کرد؟؟(دیگه به حساسیت 50 و 100 نمیشه دسترسی داشت)

ممنون

مگه5D حساسيت 50 داره؟

كاربر همراه Ali Saeedi آواتار ها
    تشکر کرده
    1566

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran m نمایش پست ها
    مگه5D حساسيت 50 داره؟
    بله داره
    ولی میزان نویز در ایزوی 50 از ایزوی 100 بیشتر است
    ایزوی 50 آن کاربرد خاص خودش رو داره
    Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP

كاربر همراه
    تشکر کرده
    131

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Saeedi نمایش پست ها
    بله داره
    ولی میزان نویز در ایزوی 50 از ایزوی 100 بیشتر است
    ایزوی 50 آن کاربرد خاص خودش رو داره
    ايزو 50 در كجاى منو دوربين است?
    چه جور ميشه كه نويز در ايزو50 بيشتر باشد؟
    ايزوى 50 دوربين چه كاربرد خاصى دارد؟
    ا

كاربر همراه Ali Saeedi آواتار ها
    تشکر کرده
    1566

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran m نمایش پست ها
    ايزو 50 در كجاى منو دوربين است?
    چه جور ميشه كه نويز در ايزو50 بيشتر باشد؟
    ايزوى 50 دوربين چه كاربرد خاصى دارد؟
    ا
    جای خاصی نیست ، شما کلید ISO رو که نگه داری و کلید متحرک (اسمش چیه؟) رو بچرخونی ایزو 50 قبل از ایزو 100 هست
    چون ایزور 50 به وسیله boost بدست آمده
    ساده ترین کاربردش (البته به نظر من) اینه که ، مثلا در مقابل یه آبشار ایستادی برای عکاسی و فیلتر ND همراه شما نیست
    DELL، M. Beyrami و Miri تشکر می‌کنند.
    Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP

كاربر بسیار فعال Walkman آواتار ها
    تشکر کرده
    6463

سلام ایزوی 50 با استفاده از ISo Expansion فعال میشود

ضمن اینکه نویز بیشتر 50 نسبت به 100 بعلت آنست که 50 نرم افزاریست

دوستان کسی نبود جواب سوال مارو بده؟؟

سلام

ممنون
    Mehran m تشکر می‌کند.
    رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali

كاربر ويژه Saadat آواتار ها
    تشکر کرده
    5366

Hightlight tone priority
    معمولا زمانی که با شرایط بغرنج نوری برای مثال سالن عروسی با منابع نوری معمولا قوی و لباس سفید عروس برخورد داشته باشم فعال میکنم
    با انتخاب این مد محدود ایزو بین 3200-200 اجباری خواهد بود ولی اکسپوز شدن و سرریز شدن نور را به طور قابل ملاحظه ای کنترل و کاهش میدهد(شاید به نوعی با افت کنتراست همرا باشه ولی قطعا قابلیتهای مثبتی دارد)
    ظاهرا با اختلالی(کاهش) در سرعت عکاسی پیاپی نیز همراه است

Highlight tone priority
    عملکردی مشابه مد فوق دارد با این تفاوت که ین بار تاثیر متمرکز بر مناطق کم نور و به عبارت مناطق shadows خواهد بود ,به نوعی میشه به حالت جبرن کمبود نوری تشبیه کرد
    البته من خودم تا به حال نیازی به استفاده از آن پیدا نکردم.

ضمن اینکه نویز بیشتر 50 نسبت به 100 بعلت آنست که 50 نرم افزاریست
    بر طبق دقیقترین تستها میزان نویز در ایزوی 50 و 100 در 5II دقیقا برابر است!
    ایزوی 50 کاربردهای خاص خود را دارد مانند کاهش سرعت شاتر و در این ایزو عمق رنگ 5II به بیشترین حد خود خواهد رسید.

صفحه 68 از 87 نخستنخست ... 18 58 64 65 66 67 68 69 70 71 72 78 ... آخرینآخرین