صفحه 70 از 87 نخستنخست ... 20 60 66 67 68 69 70 71 72 73 74 80 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 691 تا 700 , از مجموع 865
Like Tree2532تشکر

موضوع: Canon EOS 5D Mark II

كاربر ويژه
    تشکر کرده
    5959

نقل قول نوشته اصلی توسط hadigha نمایش پست ها
    خدا از دهنت بشنوه....یعنی تو ایران هم پایین می اد؟
    با شیب خیلی کند و نه به این مقدار!
    انقدر که اصلاً به چشم نمی‌آید. اصولاً در ایران این شکلی نیست که مثلاً 700 تومان افت کند. یک روز شما می‌بینی ملت زمین و زمان را می‌گردند 5D II پیدا کنند.
    تعداد خیلی کمی از فروشنده‌ها دارند که با قیمت‌های عجیب (گران) می‌فروشند! چند روزی کلاً هیچ 5D II دیده نمی‌شود و سپس 5D III با قیمت نجومی عرضه می‌شود.
    و به خاطر همین قیمت بالا، خرید و فروش ورژن II دوباره رونق پیدا می‌کند.
    lamagra، Walkman، movahedian و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    .

كاربر آشنا hadigha آواتار ها
    تشکر کرده
    36

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    با شیب خیلی کند و نه به این مقدار!
    انقدر که اصلاً به چشم نمی‌آید. اصولاً در ایران این شکلی نیست که مثلاً 700 تومان افت کند. یک روز شما می‌بینی ملت زمین و زمان را می‌گردند 5D II پیدا کنند.
    تعداد خیلی کمی از فروشنده‌ها دارند که با قیمت‌های عجیب (گران) می‌فروشند! چند روزی کلاً هیچ 5D II دیده نمی‌شود و سپس 5D III با قیمت نجومی عرضه می‌شود.
    و به خاطر همین قیمت بالا، خرید و فروش ورژن II دوباره رونق پیدا می‌کند.
    ممنون از راهنمایی دقیقتون
    Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2604

این مطلب، تجربه پیکان و زانتیا رو بیادم میاره که بلافاصله بعد از توقف تولید، قیمتشان بالا رفت. کلاً معادلات بین المللی در حوزه ی اقتصاد، در مملکت ما عمدتاً خروجی متفاوتی از نورم جهانی خواهد داشت.

احتمالاً تا زمان رسیدن و پر شدن نسخه ی جدید در بازار، شاهد افزایش قیمت تدریجی نسخه ی فعلی باشیم.

كاربر آشنا hadigha آواتار ها
    تشکر کرده
    36

خب این مساله که طبیعاتا اتفاق می افته....ولی مساله این است که بعد از یکی دو ماه که گذشت آروم آرروم به دلیل هجوم مردم به سوی نسخه جدید قیمت نسخه فعلی هم شروع می کنه به کاهش چون فروشنده هم نمی خواد یک محصل قدیمی گوشه ی مغازش خاک بخوره!
    Canon 5D MIII - 8-15L Fisheye - 24-105L- 70-300L - Speedlight580II

كاربر همراه mdei آواتار ها
    تشکر کرده
    165

کسی از زمان ارائه 5DIII خبر داره؟ حدود قیمتش چنده؟ تاثیرش در قیمت مارک2 چقدره و چه زمانی؟ ارزش داره صبر کنم تا قیمت مارک2 افت کنه بعد بخرم؟
    Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کند.
    می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...

كاربر فعال nejadi آواتار ها
    تشکر کرده
    1978

نقل قول نوشته اصلی توسط mdei نمایش پست ها
    کسی از زمان ارائه 5DIII خبر داره؟ حدود قیمتش چنده؟ تاثیرش در قیمت مارک2 چقدره و چه زمانی؟ ارزش داره صبر کنم تا قیمت مارک2 افت کنه بعد بخرم؟
    كسي خبر نداره !! كسي نميدونه!!بازم كسي نميدونه!! اين آخري رو ميدونم : نه ارزش نداره بي خود صبر نكن
    Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Amir Abdolpanah آواتار ها
    تشکر کرده
    10736

با یک حساب سر انگشتی طبق رویه 1دی ایکس که فاصله بین معرفی و ورود به بازار جهانی 6 ماه می باشد، اگر تا دو سه ماه دیگر معرفی شود، حدودا 10 11 ماه دیگر در ایران خواهد بود!!!
    M.Mobin، Walkman و Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کنند.
    مهمتر از عکاس خوب بودن، انسان شریف بودن است.

كاربر فعال Bijan.DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    940

در مورد زمان ورودش به بازار حرف و حدیث زیاد بوده و هست ولی منطقی ترینش به نظر من معرفی دوربین در فتوکینا 2012 (فبریه 2012) هست - زمان ورودش به بازار کمتر از 2 ماه بعد - زمان ورودش به ایران کمتر از 2 ماه بعد و در آخر هم بهتر هست همون موقع نخرید و کمی صبر کنیم تا قیمت ویژه ایران کمی پایینتر بیاد !
    اگه مثل من منتظر mkiii بودید بنظر من ارزش صبر داشت ولی اینکه صبر کنید تا قیمت mkii افت کنه بنظر من خیر ارزش نداره چون همین الان هم در کشور های مختلف بین 500 تا 700 دلار کاهش قیمت داشته ولی در ایران فروشنده ها به مدد بازار بسته ایران تونستند این قیمت رو سرپا نگه دارند ! و تا زمان متوقف شدن تولید این دوربین هم تصور میکنم همین رویه ادامه داشته باشه.
    Golden، Amir Abdolpanah، mdei و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا nematyar آواتار ها
    تشکر کرده
    30

سلام. به نظر من نیاز به داشتن مدل خاصی از دوربین زمان نداره. اگر کسی نیاز داره باید بخره مگر این که نتونه که اون دیگه کلی می شه. بحث قیمت هم که کاملاً مشخصه. صبر کردن برای پایین اومدن قیمت یعنی از دست دادن ایده های زیاد که ارزششون پولی نیست. عرض کردم مگر اینکه داشتن الان یا بعد مهم نباشد.
    hosein1973 تشکر می‌کند.
    i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see

كاربر همراه mdei آواتار ها
    تشکر کرده
    165

راستش غرض از سوال این بود که قصد مهاجرت به فول فریم و خداحافظی با دنیای کراپ رو دارم و طبیعتا با توجه به بودجه محدود، سراغ ارزان ترین فول فریم خواهم رفت.
    حدسم این بود که اگه در ایام ژانویه دوربین جدیدی از طرف کانن معرفی بشه و تاثیری در قیمت مدلهای قبلی بذاره، ارزش داره این 2 ماه رو صبر کنم. ولی اگه قرار باشه یه سال طول بکشه تا در ایران مثلا 200-300 افت کنه، طبیعتا معطلش نخواهم کرد...
    ویرایش توسط mdei : Friday 21 October 2011 در ساعت 18:36
    می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...

صفحه 70 از 87 نخستنخست ... 20 60 66 67 68 69 70 71 72 73 74 80 ... آخرینآخرین