اگر شما الان 3000 دلار پول داشته باشید و بخواهید بین این سه دوربین و 5D mkii یکی رو انتخاب کنید کدام را انتخاب میکنید؟؟؟به لحاظ قیمت تحول خوبی ایجاد شده اما این به دلیل ارزان شدن تکنولوژی است و مطمئن باشید کسی که می خواهد حداقل 5000 دلار خرج دوربین و لنزها و فیلترها کند قطعاً 6000 دلار هم خرج خواهد کرد اگر ویژگی چشمگیری وجود داشته باشد.
ضمناً عدم پشتیبانی از لنرهای EF-S در شرایط فعلی به نظرم یک نقص محسوب می شود. یعنی نه مشوقی به پایین تر ها داده شده و نه عامل انگیزشی برای همرده ها ایجاد شده است با این ویژگی ها.
به فرض که 1000 دلار هم من بابت راحت شدن خیالتان جهت انتخاب به پول شما اضافه کنم , اون وقت انتخابتون کدوم میشه ؟؟؟(تغییری کرد در انتخاب)
....
فکر کنم درست با مشخصات این دوربین آشنا نشدید که واستون هیجان نداره .
چون از لحاظ مگا پیکسل قابل مقایسه با D700 نیست و از لحاظ کیفیت نویز قابل مقایسه با A900 و از لحاظ فیلم برداری قابل مقایسه با D90 . و اگر هم که قابل مقایسه بود بازم این ویژگی ها در سه بدنه جدا از هم هست که ما در بدنه 5D مارک2 همه رو باهم و بهترش رو داریم.
در مورد قابل استفاده نبودن EF-S ها هم باید بگم که مسلما " اگر قابل استفاده روی این بادی بود که عالی میشد ولی کسی که بخواد 2700 دلار پول بابت این بدنه بده مسلما به امید داشتن یکی دوتا لنز EF-S (در صورتی که به بدنه میخورد) عکسهای 8 مگی باین بدنه نمیگرفت و نیاز چنین بدنه ای داشتن لنزهای خوب هست.
......................
من با داشتن دوتا لنز کراپ دار باز خیلی مشتاق خرید این شاهکار کنون هستم و هیچ وقت خودم رو محدود به دو تا لنز نمیکنم.