yongnuo 560) اسم اختصاری ny 560
این لینک مشخصاتش هست
Studio Black Interchangeable 33'' (84cm) Umbrella with YN460-IIDigital SpeedLite
yongnuo 560) اسم اختصاری ny 560
این لینک مشخصاتش هست
Studio Black Interchangeable 33'' (84cm) Umbrella with YN460-IIDigital SpeedLite
صرفا فلاش های اصلی با برند کانن را می توانید با آن گزینه فعال کنید و فلاش های Third Party مثل سیگما ، یونگنو و .... این قابلیت را ندارد.
فریم ور هم صرفا همان نسخه 2.1.2 را دانلود کرده بر روی کارت اکسترکت کنید و بعد طبق مراحل تشریح شده در متن نصب کنید.
آن گزینه اصلاح خطا های لنز ها هم فقط و فقط در فایل های JPEG تاثیر دارند و نه در فایل های RAW
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با این برند متاسفانه از نزدیک برخورد نداشته ام ... دوستان خوبی چون آقایان روزبه احسانی و پیام حمزه ای بهتر میتوانند در این خصوص راهنمائی کنند.
پیشنهاد میکنم یک دوربین و فلاش دیگر را از دوستی به امانت گرفته و هر دو فلاش را بر روی هر دو دوربین، چک کنید ... معلوم میشود که ایراد از کدامشان است.
علی جان ایرادی در کار نیست.فلاش های Third Party قابلیت کنترل ندارند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام
وقتی روی تنظیمات shot هستم که بخوام سرعت شاتر دیافراگم iso تنظیم تغییر بدم دکمه گردن کار نمیکنه
؟
سلام
احتمالا کلید پاور دوربینتون که دارای دو حالت هست (در حالتی که دوربین روشنه(وگرنه این کلید 3 حالت داره [خاموش، روشن، قفل])) اگه تا وسط بیاد کلید گردون قفل میشه، اگه بیاد بالا کلید گردون عمل میکنه
به عکس زیر دقت کنید باید کلید پاور دقیقا روبروی اون خط سفید زیر کلید گردون باشه تا کلید گردون عمل کنه
شاد باشید.......
پ.ن: چه پرانتز و کروشه ای شد تو هم آ
ویرایش توسط Walkman : Friday 17 August 2012 در ساعت 15:13
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
به نظرم دفترچه دوربین رو نگاه کنید ثواب داره...
سرعت شاتر رو با غربیلک کنار شاتر و دیافراگم رو با غربیلک پشتی تغییر بدید.
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
سلام دوستان عزیز
امروز آتلیه ای بودم یه نمونه کلیپ عروسی دیدم از باغ که واقعا عالی کار شده بود. کار کاملا After Effect بود. نکته جالبی که وجود داشت دوربین 5D رو بیشتر از Z5 یا Z7 قبول داشت. می خواستم بدونم آیا این حرف واقعا درست هست که می گفت فیلمبرداری این دوربین واقعا عالی هست؟؟؟ تا به امروز اصلا با این دوربین کار نکردم.
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی