استاد اومدی توتاپیک کنون از نیکون تعریف میکنید مثل این میمونه که بری تو باشگاه استقلال از پرسپولیس تعریف کنی
معذرت بابت آف تاپیک...
ولی قیاس درستی نیست.
من با 5D عکسهای در آتلیه وخارج آتلیه گرفتم که از اون عکسی که شما گذاشتید خیلی شارپ تره پس اشکال از دوربین نیست. شاید از منه؟
مجید صادقی
آف تاپیکا عرض کنم:
معمولا دوستان نیکونی زیاد حساسیت بخرج میدهند. ایشون آدرس هم دادند و گفتند که در dpreview مقایسه کردهاند. اتفاقا این بحث در تاپیک D4 هم ادامه دارد و آنجا هم نظر بهمین منوال است چند پست اخیر را مطالعه بفرمایید. Nikon D4
امان از این کلکلهای برندی .
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
برادرا و خواهرا
توجه داشته باشن اینجا تاپیک 5D mkii هست از
لحاظ کیفیت خروجی بر طبق نظر سایت معظم dpreview
خروجی 5D mkii از D3X هم بیشتر است نه یه وجب ولی خوب
یکم بیشتره حالا اگه مشکلی هست اونو با dpreview حل کنید
http://www.dpreview.com/reviews/cano...kii/page40.asp
ویرایش توسط Haji Shahkaram : Tuesday 17 January 2012 در ساعت 21:32 دلیل: قرار دادن لینک جهت ارائه سند و مدرک
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
ضمن عرض ادب
اتفاقا من از كساني هستم كه 7-8 ماهه تغيير برند دادم و به هيچ عنوان رو برندي تعصب ندارم (يا حتي حساسيت) و از غذا 5d II يكي از مدلهاي مورد علاقه منه و تو مدتي كه تجربه استفاده از اين دوربين خوش ساخت رو داشتم مورد بدي ازش نديدم و به شخصه خيلي به دلم نشست ولي بيان اين صحبتها از قبيل وجب و سر و گردن دور از بحثهاي علمي اه!
فقط به صرف اينكه اين سايت يه مرجع خوب براي تمام علاقه مندان به عكاسيه و صحبت دوستان اكثرا مورد استناد آماتورهايي نظير بنده قرار ميگيره بهتره حساسيت بيشتري در بيان حساساتمون داشته باشيم.
به هر حال من هم معذرت ميخوام براي آف تاپيك
پ ن: ممنون بابت قرار دادن لينك، بهتره صحبت رو به درازا نبريم شما درست ميفرماييد بايد مشكل رو با dpreview حل كرد! ولي من اعقاد دارم اونها هم عاري از اشتباه نيستند.
ارادتمند
درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند
سلام
با توجه به بحثهای اخیر ظاهرا این بحث عدم شارپنس در این دوربین حداقل در ذهن برخی بصورت شایعه مطرحه, گرچه واقعیت داشتن اون تقریبا محاله. من یقین دارم با تنظیمات درست , این دوربین خروجی بسیار شارپی خواهد داشت. ضمن تشکر از آقای بیاتی از دوستان دیگه خواهش می کنم اگه چیزی به نظرشون میرسه برای رفع این مشکل بیان کنند. باور کنید تا کنون دو بار این دوست محترم از من خواسته که دفترچه دوربین را ازش بگیرم و مطالعه کنم ولی واقعا حسش نیست. ممنون میشم اگه کمک کنید.