صفحه 78 از 87 نخستنخست ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 771 تا 780 , از مجموع 865
Like Tree2532تشکر

موضوع: Canon EOS 5D Mark II

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2604

همونطور که دوستمون آقای شاه کرم هم اشاره کردند، تاپیک، تاپیک 5DII است و برای همه مون آشکاره که بحث برند، انتها نداره.
    مشکل، Flow بودن خروجی دوربین دوستمون آقای شاهوند بود که ظاهراً لنزشون، دروبین شون و یا هر دو مسئله دارند.

اگر فرصتی دست داد و بنده و ایشون در ملاقاتی حضوری ( و صد البته پیدا کردن یک دوست جدید عکاس ) به تست بادی و لنز ها پرداختیم، نتیجه رو حتماً در همین تاپیک انعکاس میدیم

از امکانات دیجیتال و عمر نازنین مون استفاده کنیم، ... بهتر از بحث برندی است مگه نه ؟

كاربر ويژه Saadat آواتار ها
    تشکر کرده
    5366

آقای شاهوند با این عکس که با سایز اصلی آنرا در زیز آپلود کردم حجت را بر شما تمام میکنم:

http://8200.6.img98.net/out.php/i99914_mg-4669c.jpg

Canon 5DmII
    Canon EF 70-200mm f/2.8 USM L IS II

..تازه این ثبت با استفاده از فیلتر ND 8x انجام شده که از بر قضا کیفیت جالبی ندارد

توصیه میکنم دوستان نیکونی حتما عکس را ببینند تا درک بهتری از ثبت جزییات داشته باشند
    برای درک بهتر عکس را درکراپهای 200% و 300% ببینید!

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها

Canon 5DmII

..تازه این ثبت با استفاده از فیلتر ND 8x انجام شده که از بر قضا کیفیت جالبی ندارد

توصیه میکنم دوستان نیکونی حتما عکس را ببینند تا درک بهتری از ثبت جزییات داشته باشند
    یه سوال:
    با فیلتر ND چرا؟ دیافراگم هم بازه (از روی عمق میدان حدس زدم اگیزفو ندیدم) در شرایطی که تو این نوع پرتره به عمق میدان نیازی نیست و با دیافراگم بسته‌تر نیازی هم فیلتر نخواهد بود و (اینجارو نیکونیها نخونن :دی) عکس شارپتر هم میشه.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

تستی که در آتلیه انجام شده
    سمت راست نیکون D300 و چپ کنون 5D II
    شاید مشکل از بندس
    یک بار دیگه همه چیز را چک کنید. قطعا مشکلی وجود داشته.

ما یک بار از سر بیکاری تصمیم گرفتیم شارپنس لنز 200-70 اف 4 کنون رو با 135-50 اف 2.8 پنتاکس مقایسه کنیم . . . اول چارت مخصوص شارپنس رو پرینت کردیم و همه چیز را مرتب کردیم و 2 تا 3پایه و . . . و تست را شروع کردیم. نتیجه چیزی شبیه به همینی شد که شما گرفتی . کنون خیلی شارپ بود و پنتاکس در حد همین عکسی که شما گذاشتی. من شک کردم که یک جای کار میلنگه . . . نتیجه : لرزشگیر بدنه پنتاکس که توانایی تشخیص 3 پایه رو نداره روشن بود. در واقع عکس ها لرزش داشت. برای همین هم شارپ نبود. تست را تکرار کردیم . . . . دنبال نتیجه نباشید معلومه که پنتاکس از کنون هم شارپ تره
    A_Maddah، vahid_cinema، Saadat و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محمد رضا میلانی

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

جناب سعادت عزیز

اگر این میزان از ثبت جزییات برای شما در استودیو جالب و جدید است، لااقل برای بنده (لااقل از زمانی که به D70 سوئیچ کردم) و بسیاری از دوستانم (چه نیکونی و چه کنونی) سالهاست با تجهیزات معمولی‌تر قابل حصول بوده است.

می‌خواهم عرض کنم که شاید حس کنید که در چهارچوب بسته خودتان به نتیجه فوق‌العاده‌ای دست یافته‌اید، اما خواهش می‌کنم وقتی جمعی را مخاطب قرار می‌دهید مراقب باشید که چه بر زبان می‌آورید، هرچند که همواره بنده ترجیح می‌دهم عضوی از "دوستان نیکونی" نباشم و فقط یک دوست باقی بمانم.

از شما هم پوزش می‌خواهم...اما فکر می‌کنم به اندازه‌ای در استودیو عکس خوب گرفته‌ام که حق داشته باشم این حرف شما را یک ذوق‌زدگی خام بدانم.
    Arash، A_Maddah، yasin-m و 20 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط Saadat نمایش پست ها
    ]

آقای شاهوند با این عکس که با سایز اصلی آنرا در زیز آپلود کردم حجت را بر شما تمام میکنم:

http://8200.6.img98.net/out.php/i99914_mg-4669c.jpg

Canon 5DmII

درود

فکر کنم تعریف من از این عکس در خصوص ثبت جزئیات خوب آن ( قبلا درصحبتی که با جناب سعادت داشتم)
    جناب سعادت را دقیقا به اشتباه انداخت اما من اصلا حواسم نبود که عکس شما با نور بسیار خوبی گرفته شده ( استودیویی )
    است ، و شما با همه دوربینهایی که طی سالهای اخیر آمده اند با نور خوب نتیجه ای به همین خوبی خواهید گرفت
    و مطمئنا در موقعیت های دیگر و نور کم قرار نیست جزئیات عکس همیشه اینگونه ثبت گردد

موفق باشید

انوش
    Mr.vAhiD.DI تشکر می‌کند.

كاربر ويژه Saadat آواتار ها
    تشکر کرده
    5366

با سلام
    در مورد نقطه نظرات جناب محبی حرفی برای گفتن ندارم ,چرا که اگر همین الان اعلام کنند ماست سیاه است باز بنده اعتراضی نخواهم کرد.

و اما بحث خودمان
    آیا بر کسی پوشیده است که کیفیت کلی عکس خروجی و فیلم برداری کانن بهتر از نیکون است؟
    همواره تلاش کردم چهارچوب بسته خود را بسط و گسترش دهم
    اگر از دوستان و اساتید محترم نظری مخالف دارند ,بنده عطش آموختن دارم
    بسیار خوشحال خواهم شد که نقطه نظرات خود را با مثال و منطق و همراه با مدرک مستند ارایه دهند
    مگر غیر از این است که همه ما اینجا جمع شده ایم برای آموختن و کسب تجربه
    بی صبرانه منتظر روشنگری های دوستان هستم
    با تشکر

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

آیا بر کسی پوشیده است که کیفیت کلی عکس خروجی و فیلم برداری کانن بهتر از نیکون است؟
    حالا شما یک مقدار تصدیق بفرمایید که ممکن است تعداد محدودی ادم پیدا بشود که این موضوع واضح و مبرهن خیلی برایشان به مانند خورشید درخشان نباشد. فکر میکنم حداقل برای عکاسان حرفه ای مطرح در سطح جهان دوربینی را میخرند که بهترین خروجی را برایشان داشته باشد حالا اگر یک تعداد محدود عکاس حرفه ای پیدا شوند که از دوربین نیکون استفاده کنند یا اینکه این موضوع را نفهمیده اند یا اینکه این اختلاف اینقدر روشن نیست که بفهمند.
    پیش فرض شما مانند این است که یک نفر بگوید اصفهانی ها از شیرازی ها باهوشترند یا برعکس. شما حتی اصل پذیرفته شده خودتان را به مدلهای خاصی هم محدود نمیکنید و نتیجه گیری آن این است که کیفیت عکس خروجی هر دوربین کنونی بهتر از هر دوربین نیکونی است.
    در ضمن هنوز شما از دیگران مستدل و دلیل برای ادعایشان میخواهید اما خودتان روش شناسی و شیوه تست و نتیجه گیری هایتان را ارایه نمی کنید.
    ارایه دلیل با صاحب مدعا است نه با رد کننده آن.
    من در اینجا نه قصد رد ادعای شما را دارم و نه تایید آن را بلکه برای تایید مدعای شما مستندی نمیبینم امیدوارم از دیگران انتظار نداشته باشید برای رد ادعای شما دلیل و مستندات ارایه کنند.
    بعید میدانم که مدیر بازاریابی کنون هم چنین ادعای بزرگی را مطرح کند. حتی تبلیغات رسانه ای هم دارای محدودیتهای حقوقی و قانونی بسیاری است و شرکتها تلاش میکنند قبل از ساخت یک تیزر یا یک مصاحبه مدیران ارشد با وکلای شرکت مشورت کنند تا حرفی که میزنند کار دستشان ندهد. فکر میکنم حتی خوانندگان فرضیه شما نمیتوانند در مورد "کیفیت کلی عکس خروجی" یک چیز را مجسم کنند یعنی معنای این عبارت هم چندان واضح نیست.
    - برای کیفیت چه معنایی ارایه میکنید.
    - کلی یعنی اینکه مفهومی به معنای کیفیت جزیی هم هست که شما کیفیت را به قید کلی محدود کرده اید.
    - عکس خروجی یعنی چه. آیا منظورتان عکس پروسس نشده است یا فرمتی مشخص یا تنظیمی خاص.
    حداقل میشود زمان صدور چنین احکامی یکی دوتا قید هم برایش گذاشت که اینقدر محدوده فرض گسترده نباشد.
    Arash، Amir Mohebi، A_Maddah و 14 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

من متوجه نشدم جریان عکس جناب شاهوند رو.
    یقین دارم که اشکالی در کار است. یا ۵دی مذبور اشکال داشته و یا لنز مذکور!
    در نهایت در شارپ بودن ۵دی مارک دو به خصوص در نور خوب شکی نیست.

در مورد نیکون و کانن و وجب‌های اعلام شده از سوی دوستان بحث خاصی ندارم. گمان می‌کنم دوربین‌های مختلف برای مصارف مختلف تولید شده‌اند و در جای خود بارها در این مورد صحبت شده.
    اگر کاربر، عکاسی حرفه‌ای باشد و با توجه به نیاز خود و آگاهی از امکانات هر برند و هردوربین و یا لنز، خرید خودرا انجام دهد در نهایت متضرر نخواهد بود.
    A_Maddah، yasin-m، Akazemi و 13 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر همراه saber.pix آواتار ها
    تشکر کرده
    736

دوربینم 3 روزی هست دچار یه مشکل عجیب شده نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم پس ابنجا می پرسم با اجازه مدیران.
    دوربینم بعد از 2 یا 3 شات عکس گرفتن یه EROR میده EROR 70 که می نویسه روشن خاموش کنید و باطری رو از محفظه در بیارید بعد از روشن خاموش کردن درست میشه اولش فکر کردم از گریپ هست اما حتی گریپ رو باز کردم باز همون مشکل سر جاش هست !!!
    Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1

صفحه 78 از 87 نخستنخست ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... آخرینآخرین