صفحه 85 از 87 نخستنخست ... 35 75 81 82 83 84 85 86 87 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 841 تا 850 , از مجموع 865
Like Tree2532تشکر

موضوع: Canon EOS 5D Mark II

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

نقل قول نوشته اصلی توسط Walkman نمایش پست ها
    سلام

دو تا باطری برای این دوربین دارم، در بعضی شرایط به باطری (های) دیگری نیاز پیدا میکنم (همچنین بدنه دومم یکی از دوربین هایی خواهد بود که از این باطری استفاده میکند)

حال برای خرید باطری 2 تا گزینه هستش:

باطری اصلی Canon با نام LP-E6 با قیمت 270 تومان

باطری Hahnel HL-E6 به قیمت 130 تومان

آیا کیفیت و تعداد شاتی که با باطری های Hahnel میتوان زد، در حد و اندازه ی باطری اصلی Canon می باشد؟! یا باطری اصلی canon پیشنهاد میشود ؟!

منتظر شنیدن نظرات و تجربیات دوستان هستم
    من باطری چينی خريدم برای دوربين (5D I)
    به قيمت حدود 6-7 دلّار
    مثلاً 1800 ميلی آمپره اما از باطری اصلی کمتر شارژ نگه ميداره و وزنش هم به طور واضح کمتره
    اما با توجه به قيمتش ازش راضيم و دقت نکردم اما فکر ميکنم 300-400 شات راحت کار ميکنه

فکر ميکنم باطری ارزون تر بهتر باشه
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط niceevil نمایش پست ها
    به قيمت حدود 6-7 دلّار
    مثلاً 1800 ميلی آمپره اما از باطری اصلی کمتر شارژ نگه ميداره و وزنش هم به طور واضح کمتره
    اما با توجه به قيمتش ازش راضيم و دقت نکردم اما فکر ميکنم 300-400 شات راحت کار ميکنه

آسیبی وارد نمیکنه به دوربین؟ 6-7 دلار آدم قلقلک میده برای خرید

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

به قيمت حدود 6-7 دلّار

باتري نامرغوب احتمال اسيب رساندن به وسيله را دارد. درمورد وسيله حساستري مثله دوربين بيشتر...
    yaghoobi تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Majix آواتار ها
    تشکر کرده
    3755

باطری چيزی نداره که بخواهد آسيب بزنه ، اما شارژر بد اوور شارژ ميکنه که ممکنه باعث ترکيدن باطری بشه
    70-80% اين مارک ها که که ميبينيد هم همينن فقط سفارش ميدن و آرم اون شرکت رو براشون ميزنن رو باطری و پول بيشتری خرج بسته بندی ميکنند
    اين همه مارک که تو بازار ميبينين هر کدوم يه کارخونه کامل و خط توليد ندارند اکثراً فقط سفارش ميدند

( واسه من که به عنوان اولين تجربه لنز 24-70 ال رو باز ميکنم و تميز ميکنم باطری ريسک محسوب نميشه :)) )
    yaghoobi و amir.komeily تشکر می‌کنند.
    Canon 6D2/5D3
    16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
    Majid

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    آسیبی وارد نمیکنه به دوربین؟ 6-7 دلار آدم قلقلک میده برای خرید
    جناب کمیلی همیشه سعی کنید که از باتری های خود کنون و نیکون برای دوربینهاشون استفاده کنید حتی به عنوان باتری backup. خود این کمپانی ها توصیه اکید دارند که حتما از باتری های اصل استفاده کنید و در غیر اینصورت خسارت وارده به دوربین رو نمی پذیرند. 7-6 دلار چیزی نیست که آدم به خاطرش بخواد دوربین رو با مشکل مواجه کنه. به نظر من که این باتری های ارزون هیچ ارزشی برای خرید ندارند.
    msh2200، yaghoobi، kiavash و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

باطری چيزی نداره که بخواهد آسيب بزنه ، اما شارژر بد اوور شارژ ميکنه که ممکنه باعث ترکيدن باطری بشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    جناب کمیلی همیشه سعی کنید که از باتری های خود کنون و نیکون برای دوربینهاشون استفاده کنید حتی به عنوان باتری backup. خود این کمپانی ها توصیه اکید دارند که حتما از باتری های اصل استفاده کنید و در غیر اینصورت خسارت وارده به دوربین رو نمی پذیرند. 7-6 دلار چیزی نیست که آدم به خاطرش بخواد دوربین رو با مشکل مواجه کنه. به نظر من که این باتری های ارزون هیچ ارزشی برای خرید ندارند.
    نظر خودم هم همینه که آسیب وارد میشه ولی الان با دو نظر متفاوت روبرو شدم. درست کدومه؟
    msh2200 تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    نظر خودم هم همینه که آسیب وارد میشه ولی الان با دو نظر متفاوت روبرو شدم. درست کدومه؟

عرض کنم خدمتتون که همونطور که مستحضرید توان باتری ها با میلی آمپر یا mAh سنجیده میشه. خیلی از این برندهای third party که برای دوربین های dslr باتری تولید می کنند توانی کمتر از اون توان استاندارد باتری اصلی رو ارائه می دند که هم شارژ کمتری نگه می داره و هم احتمال خراب شدنش در کوتاه مدت وجود داره چون شما اون رو با شارژر باتری اصلی خودتون شارژ می کنید و این شارژر برای شارژ باتری با توان بیشتر طراحی و ساخته شده و این موجب میشه که بار اضافی در هر بار شارژ به باتری غیر اصلی از طرف شارژر تحمیل بشه و باعث خراب شدن اون در کوتاه مدت بشه.چه بسا که خودتون از این مساله خبر نداشته باشید و دوربین برای انجام کارهای مربوطه اش مخصوصا در عکاسی شب و جاهایی که به مدت زیاد نوردهی می کنید و تازه بعد از ان عملیات post processing رو دارید مطمئنا خالی شدن آنی باتری در هر کدام ار این مراحل صدمات جبران ناپذیری به دوربینتون وارد می کنه.
    msh2200، kiavash و amir.komeily تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

70-80% اين مارک ها که که ميبينيد هم همينن فقط سفارش ميدن و آرم اون شرکت رو براشون ميزنن رو باطری و پول بيشتری خرج بسته بندی ميکنند
    اين همه مارک که تو بازار ميبينين هر کدوم يه کارخونه کامل و خط توليد ندارند اکثراً فقط سفارش ميدند

( واسه من که به عنوان اولين تجربه لنز 24-70 ال رو باز ميکنم و تميز ميکنم باطری ريسک محسوب نميشه :)) )
    مجيدجان دوست من اتفاقاباتري قطعه مهمي ست واستفاده ازباتري نامرغوب بدون شك احتمال اسيب رساندن به دوربين را دارد. مسئله فقط تامين انرژي نيست، تامين انرژي به اندازه( نه زيادكه باعث اسيب رساندن به پردازنده وسنسورو.. شودونه كم كه بازبه نوبه خودباعث كاركردناقص قطعات شود) هست كه دريك باتري تفاوت ايجادميكندبا باتري ضعيفتر. اينكه ازباتري اصلي استفاده شود، توصيه هميشگي شركتهابوده. اگربه خاطرفروش بيشتربود، اين توصيه رادرباره سايرلوازم جانبي هم ميكردند.
    msh2200، ata_m3 و amir.komeily تشکر می‌کنند.

كاربر جديد adame_haji آواتار ها
    تشکر کرده
    10

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم راجع به این دوربین
    1- موقع فیلم برداری توی مود m دیافراکم تکون نمیخوره و روی 16 قفل شده و صفحه همیشه تاریکه البته ایزو و شاتر اسپید قابل تغییره ولی مود های دیگه مشکلی ندارن
    چه باید کرد ؟
    2- فریم ور دوربین 2.0.8 هست . آخرین فریمور چنده و ارزش داره ارتقا بدم ؟
    3- لینکهای فریم ور تو سایت کنون رو نمیتونم دانلود کنم . لینک خارج از سایت ندارید ؟
    4- جایی آموزش کامل تغییر فریمور فارسی دارید لطفا لینک بدید
    5- میشه یجوری اتوفوکاس کرد فیلمبرداری رو ؟ حالا چه با ارتقا فریمور یا مجیک لانترنی چیزی ؟
    6- تاپیک جامع آموزش کار با مجیک لانترن هم داریم ؟ لطفا لینک بدید ؟
    S_Mahdi تشکر می‌کند.
    Canon EOS 5D Mark II ----- Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
    Canon Speedlite 430EX II
    Yongnuo YN-560 Mark III

كاربر فعال S_Mahdi آواتار ها
    تشکر کرده
    3466

نقل قول نوشته اصلی توسط adame_haji نمایش پست ها
    سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم راجع به این دوربین
    1- موقع فیلم برداری توی مود m دیافراکم تکون نمیخوره و روی 16 قفل شده و صفحه همیشه تاریکه البته ایزو و شاتر اسپید قابل تغییره ولی مود های دیگه مشکلی ندارن
    چه باید کرد ؟
    2- فریم ور دوربین 2.0.8 هست . آخرین فریمور چنده و ارزش داره ارتقا بدم ؟
    3- لینکهای فریم ور تو سایت کنون رو نمیتونم دانلود کنم . لینک خارج از سایت ندارید ؟
    4- جایی آموزش کامل تغییر فریمور فارسی دارید لطفا لینک بدید
    5- میشه یجوری اتوفوکاس کرد فیلمبرداری رو ؟ حالا چه با ارتقا فریمور یا مجیک لانترنی چیزی ؟
    6- تاپیک جامع آموزش کار با مجیک لانترن هم داریم ؟ لطفا لینک بدید ؟
    درود
    آخرين Firmware دوربین های ديجيتال
    http://forum.akkasee.com/f100/t18288.html

یکی از دوستان فروم قرار بود(چند ماه قبل) تاپیکی به همراه یکسری آموزش برای مجیک و ترجیک لترن بزنن، شاید با دیدن این پست یادآوری گردد.

صفحه 85 از 87 نخستنخست ... 35 75 81 82 83 84 85 86 87 آخرینآخرین