Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
باطری چيزی نداره که بخواهد آسيب بزنه ، اما شارژر بد اوور شارژ ميکنه که ممکنه باعث ترکيدن باطری بشه
70-80% اين مارک ها که که ميبينيد هم همينن فقط سفارش ميدن و آرم اون شرکت رو براشون ميزنن رو باطری و پول بيشتری خرج بسته بندی ميکنند
اين همه مارک که تو بازار ميبينين هر کدوم يه کارخونه کامل و خط توليد ندارند اکثراً فقط سفارش ميدند
( واسه من که به عنوان اولين تجربه لنز 24-70 ال رو باز ميکنم و تميز ميکنم باطری ريسک محسوب نميشه :)) )
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
جناب کمیلی همیشه سعی کنید که از باتری های خود کنون و نیکون برای دوربینهاشون استفاده کنید حتی به عنوان باتری backup. خود این کمپانی ها توصیه اکید دارند که حتما از باتری های اصل استفاده کنید و در غیر اینصورت خسارت وارده به دوربین رو نمی پذیرند. 7-6 دلار چیزی نیست که آدم به خاطرش بخواد دوربین رو با مشکل مواجه کنه. به نظر من که این باتری های ارزون هیچ ارزشی برای خرید ندارند.
عرض کنم خدمتتون که همونطور که مستحضرید توان باتری ها با میلی آمپر یا mAh سنجیده میشه. خیلی از این برندهای third party که برای دوربین های dslr باتری تولید می کنند توانی کمتر از اون توان استاندارد باتری اصلی رو ارائه می دند که هم شارژ کمتری نگه می داره و هم احتمال خراب شدنش در کوتاه مدت وجود داره چون شما اون رو با شارژر باتری اصلی خودتون شارژ می کنید و این شارژر برای شارژ باتری با توان بیشتر طراحی و ساخته شده و این موجب میشه که بار اضافی در هر بار شارژ به باتری غیر اصلی از طرف شارژر تحمیل بشه و باعث خراب شدن اون در کوتاه مدت بشه.چه بسا که خودتون از این مساله خبر نداشته باشید و دوربین برای انجام کارهای مربوطه اش مخصوصا در عکاسی شب و جاهایی که به مدت زیاد نوردهی می کنید و تازه بعد از ان عملیات post processing رو دارید مطمئنا خالی شدن آنی باتری در هر کدام ار این مراحل صدمات جبران ناپذیری به دوربینتون وارد می کنه.
مجيدجان دوست من اتفاقاباتري قطعه مهمي ست واستفاده ازباتري نامرغوب بدون شك احتمال اسيب رساندن به دوربين را دارد. مسئله فقط تامين انرژي نيست، تامين انرژي به اندازه( نه زيادكه باعث اسيب رساندن به پردازنده وسنسورو.. شودونه كم كه بازبه نوبه خودباعث كاركردناقص قطعات شود) هست كه دريك باتري تفاوت ايجادميكندبا باتري ضعيفتر. اينكه ازباتري اصلي استفاده شود، توصيه هميشگي شركتهابوده. اگربه خاطرفروش بيشتربود، اين توصيه رادرباره سايرلوازم جانبي هم ميكردند.
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم راجع به این دوربین
1- موقع فیلم برداری توی مود m دیافراکم تکون نمیخوره و روی 16 قفل شده و صفحه همیشه تاریکه البته ایزو و شاتر اسپید قابل تغییره ولی مود های دیگه مشکلی ندارن
چه باید کرد ؟
2- فریم ور دوربین 2.0.8 هست . آخرین فریمور چنده و ارزش داره ارتقا بدم ؟
3- لینکهای فریم ور تو سایت کنون رو نمیتونم دانلود کنم . لینک خارج از سایت ندارید ؟
4- جایی آموزش کامل تغییر فریمور فارسی دارید لطفا لینک بدید
5- میشه یجوری اتوفوکاس کرد فیلمبرداری رو ؟ حالا چه با ارتقا فریمور یا مجیک لانترنی چیزی ؟
6- تاپیک جامع آموزش کار با مجیک لانترن هم داریم ؟ لطفا لینک بدید ؟
Canon EOS 5D Mark II ----- Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
Canon Speedlite 430EX II
Yongnuo YN-560 Mark III
درود
آخرين Firmware دوربین های ديجيتال
http://forum.akkasee.com/f100/t18288.html
یکی از دوستان فروم قرار بود(چند ماه قبل) تاپیکی به همراه یکسری آموزش برای مجیک و ترجیک لترن بزنن، شاید با دیدن این پست یادآوری گردد.