123.jpg
تستی که در آتلیه انجام شده
سمت راست نیکون D300 و چپ کنون 5D II
شاید مشکل از بندس
123.jpg
تستی که در آتلیه انجام شده
سمت راست نیکون D300 و چپ کنون 5D II
شاید مشکل از بندس
Nikon
وحید شاهوند
جسارتاً ...
Back Focus و یا Front Focus بودن بخاطر عاملی بجز لنز ؟
و رفع مشکل Back/Front Focus با عکسبرداری تحت نور فلاش در استودیو ؟
جسارتاً تا جائی که من میدونم Canon لنزی تحت عنوان 120-24 نداشته، ولی نیکون داشته. و همیشه 120-24 نیکون را با 105-24 کنن مقایسه میکردند.
دوست عزیز بدون نمونه عکس نمیشه کامل نظر داد امکان داره نورمحیطی که شما دراون عکاسی میکنید زیاد مناسب نباشه ، نورمحیط تاثیر زیادی دروضوح و فوکوس عکستون داره .سلام دوستان
اخیرا یکی از همکاران یک دوربین 5D II به همراه لنزهای 120-24 و 200-70 را خریداری کردند البته دست دوم ولی در حد نو. دیروز ایشون با من تماس گرفت و میگفت که عکسهایی که گرفته نت نیست و از کسبه محترم که سوال کرده بهش گفتن که 5D همینه و هر کس خریده این مشکل فلو بودن تصویر را داشته. البته من خودم دوربین را دیدم و واقعا تمیز بود و به نظر نمیومد که مشکلی داشته باشه. در ضمن این دوست بنده قبلا نیکون داشته و به فوت و فن عکاسی آشناست. من خودم آشنایی با سیستم کنون ندارم که ایشون را راهنمایی کنم ولی حدس میزنم لنز ایشون (120-24) مشکل back یا front focus داشته باشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند تا بتونم به ایشون انتقال بدم.
خود لنز هم عامل دیگه ای هست که مشخصا درفوکوس و شارپنس عکس تاثیر زیادی داره .
امکان داره به علت سرعت شاتر پایین و تکون خوردن دوربین هم عکستون از وضوح کامل برخودار نشه .
تنبلی فوکوس هم میتونه از دوربین باشه و هم از لنز .
اینکه دقیقا شما نمیتونید نقطه ای که میخواهید فوکوس کنید امکان داره به علت قرار دادن نقطه فوکوستون درحالت خودکار باشه .
حالت فوکوس رو فوکوس نقطه ای (همان نقاط فوکوس قرمز رنگ درون ویزور دوربین ) دکمه + را روی دوربین فشاردهید (پشت دوربین بالا سمت راست ) و با چرخوندن کلید چرخان درپشت دوربین محلی رو که میخواهید فوکوس کنید را انتخاب کنید و نوع فوکوس رو از حالت فوکوس تعقیبی خارج و به حالت فوکوس ثابت تغییر بدید .
باشد که شاید مشکلتون تا حدودی برطرف بشه .
ولی بازهم بدون نمونه عکس نمیشود کاملا درمورد این موضوع نظر داد .
Nikon D600
نزنید این حرفها راکلا 5d یه ته فولویی داره، مثل نیکون شارپ نیست مگر در استودیو و زیر نور فلاش..
اول اینکه شارپ بودن یا فلو بودن بیشتر به لنز مربوط میشه تا بدنه(حسگر)
حسگر به کار رفته در 5dm2 یکی از بهترین حسگرهایی است که تا به حال ساخته شده چه از طرف کانن و یا سونی میزان ثبت جزییات توسط این حسگر در یک کلمه بی نظیره...
جسارتاً من با Canon EF70-200 f/2.8L IS II USM بیش از 3000 شات پرتره گرفتم و شارپنس خروجی این لنز بر روی 5DII فرسنگها با نمونه ی تستی که شما پیوست کردید، فاصله دارد. حتی شارپنس عکسهائی که من با Canon EF50mm f/1.4 دارم، از شارپنس عکسی که شما از پرتره ی با 200-70 کنن گذاشتید، چندین مرتبه بیشتر است !!!
کاملا با جناب سعادت و آقای بیاتی موافقم دی 300 هیچ وقت
نمی تونه عکسی با کیفیت 5دی بگیره البته گرفتن عکس شارپ با 5دی
سخت تر از یک دوربین کراپدار مثل دی 300 است دلیل هم عمق میدان بسیار کم
این دوربین و ترکیب لنز 70-200 است
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم