صفحه 25 از 72 نخستنخست ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 241 تا 250 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر همراه Ali Talebi آواتار ها
    تشکر کرده
    2397

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط rene_meg نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان .

من تازه میخواهم عکاسی را علمی شروع کنم ، و باید دوربین خریداری کنم .

با تحقیق من دو مورد یعنی canon 500D و nikon D90 موارد خوبی هستند ، خواهشمندم مرا در این امر راهنمایی کنید .

با تشکر
    با سلام و خیر مقدم.
    هر دو دوربین بسیار خوب و با کیفیت هستند. ولی مسلما تفاوتهایی دارند که بستگی به نیازها و انتظارات شما دارد.
    معمولاً به دوستانی که می خواهند مثل شما عکاسی را به طور جدی شروع کنید (البته نمی دانم تا چه حدی آشنایی دارید) توصیه می شود از دوربینهای slr like یا کامپکت با قابلیت تنظیمات دستی شروع کنند.
    اگر واقعا با عملکرد و اصول اولیه دوربینهای SLR و قابلیتهای آنها آشنایی دارید ، پیشنهاد می کنم مقالات و تاپیکهای مربوطه (مانند همین تاپیک) را به خوبی مطالعه کنید و با توجه به نیازتان و باز هم با تحقیق و پرس و جو از دوستان دیگر، اقدام به خرید کنید.
    بعید می دانم با مطالعه این منابع گرانبها، شبهه ای در مورد انتخاب دوربین برایتان بوجود آید.

انتخاب بین نیکون دی 90 و کانون 500 دی

Nikon D90
    farhad44 و Vahid تشکر می‌کنند.

كاربر بسیار فعال Hamid Moradi آواتار ها
    تشکر کرده
    3025

با سلام

مقایسه 500D با دوربین نیکون D5000

کد:
    http://www.h2hreviews.com/article/Head-to-Head-DSLR-Camera-Review-Canon-EOS-Rebel-T1i-vs-Nikon-D5000.html
    نتیجه گیری نهایی

This finds us in a familiar spot. The best camera of the two is really a camera that combines the features we like of both. Another “it depends,” but we find ourselves leaning towards the Nikon D5000 for a few reasons.

First, so much about a camera is about the feel of it, and the Nikon control layout for the right hand is far better than the Canon. We want one-hand control. Not only does that give you speed, from when you grab the camera to when you shoot, but it also gives you stability and is simply more comfortable. Even a light camera like this can start feeling cumbersome after a long day.

Second, as we’ve said, we like the file quality of the Nikon better. The higher ISO performance and more accurate color reproduction make the Nikon D5000 a camera that will give us more professional, controllable results.

The menu and controls make it a really easy camera to have along as a backup to one of the bigger brothers - the D700 or the D3x even. But the lens matrix really sets the camera back a few steps; how can we use the camera as a backup if we can’t use all our lenses with all the features?

The one, single thing that would make this camera a slam-dunk in this price point would be the Canon’s high-resolution display - that is a big deal, the simple ability to check and verify focus on a high-resolution LCD. It’s something a pro has to do constantly, practically for every shot, and the Canon display is head and shoulders above the Nikon. Even an enthusiast, shooting at an event or their favorite subjects - flowers, birds, people - can use the increased accuracy of the display.
    ME، ashkan 78، FARID و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Sina.J آواتار ها
    تشکر کرده
    2930

برای گرفتن سلف پرتره یا همون عکس دسته جمعی روی حالت ده ثانیه ، تنظیماتی نداره که لحظه گرفتن عکس فوکوس کنه؟ کلی دفترچه و ... نگاه کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، شما اطلاعی دارید؟ با دکلانشور چطور؟

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

پیش فرض نگاه کلی به عملکرد دوربین در ایزوهای بالا

سلام دوستان
    من این دوربین رو دو سه روزیه خریدم و فعلا با همون لنز کیتش در حال عکاسیم. تو این چند روز از حدود 1500 عکسی که گرفتم شاید شمار عکسهایی که باهاش در ایزوهای پایین یعنی 800 به پایین گرفتم به 60 هم نرسه و اکثر عکسها رو در ایزوهای بالا مثل 1600 و 3200 وبالاتر گرفتم، مخصوصا 3200 !!

در مورد نویزش بایستی بگم که اگه قضاوت بر مبنای فریم و کادر اصلی قرار دهیم و فرض را بر این قرار بدیم که کادر بندی اونقدر دقیق انجام شده که دیگه نیازی به کراپ نباشه، بدون تردید میگم که تا ایزوی 3200 براحتی قابل استفاده است حتی برای عکاسی طبیعت که کیفیت در الویت اوله

اگه عکس نیاز به کراپ داشته باشه، تا ایزوی 1600 میشه تا حد زیادی (حد معقول) عکس رو بدون افت کیفیت کراپ کرد و در مورد 3200 هم این محدودیت کمی بیشتر میشه و برای ایزوهای بالاتر باز بیشتر

برای نمونه در زیر لینک عکسی از این دوربین رو میذارم که کراپی معادله یک چهارم از کادر اصلی در ایزوی 6400 هست و توسط خودم ثبت شده و نشون میده کراپ کادر در شرایط نوری مناسب که shadow در عکس زیاد نباشه حتی در ایزوی 6400 هم قابل انجامه و این برای من یکی فوق العاده است، البته می دونم میزان نویز نسبت به بدنه هایی مثا 1دی و ... بیشتره ولی با توجه به قیمت...

http://www.atings.com/uploads/1262122292.jpg

در کل بنظر من مقایسه بر اساس کراپ صد در صد فقط به درد مقایسه بین دوربینها می خوره و بس و نمی تونه مبنای قضاوت برای خرید یک دوربین، برای کسی که به میزان نویز در ایزوهای بالا اهمیت میده باشه (نظر شخصی)
    Madjidm تشکر می‌کند.

كاربر همراه BERLANO آواتار ها
    تشکر کرده
    2760

اینم یک عکس از این دوربین تو ایزوی 3200 برای کسانی که دنبال تست در این ایزو هستند، عکسها در دو سایز 700 و 1200 هستند که فقط ریسایز شدن و هیچ ادیت دیگه ای صورت نگرفته و خروجی دوربینه

مشاهده عکس در سایز 1200px

سایز اصلی رو بخاطر حجم بالا آپلود نکردم ولی دوستان اگر مایل باشن این کار رو می کنم:cool:

موفق باشید
    NASSIRI4080، E.Fattahi و gioumtell تشکر می‌کنند.
    میلاد مطهری

Instagram
    Gears

كاربر همراه alie آواتار ها
    تشکر کرده
    2011

این دوربین در حال فیلمبرداری اتوفوکسش کار میکنه یا باید دستی فوکوس کرد ؟
    من نمونه فیلم 1080 این دوربین رو دیدم به نظرم عالی نیست ولی در نوع خودش خیلی خوبه
    اگه کسی می تونه یه نمونه فیلم بزاره خیلی خوب میشه

كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تشکر کرده
    1119

نقل قول نوشته اصلی توسط alie نمایش پست ها
    این دوربین در حال فیلمبرداری اتوفوکسش کار میکنه یا باید دستی فوکوس کرد ؟
    من نمونه فیلم 1080 این دوربین رو دیدم به نظرم عالی نیست ولی در نوع خودش خیلی خوبه
    اگه کسی می تونه یه نمونه فیلم بزاره خیلی خوب میشه
    خیر، اتوفوکوسش در حالت فیلمبرداری کار نمیکند. هیچ DSLR ای در حال حاضر چنین قابلتی ندارد. اما با فشردن دکمه مربوط به فوکوس Contrast-Based، میتوانید در حین فیلمبرداری فوکوس را انجام دهید هرچند که ممکن است در ابتدا فوکوس را بدتر کند و عموما هم زیاد طول می کشد.

در review سایت dpreview نمونه فیلم در هر دو رزولوشن وجود دارد.
    آرش شاهکار

كاربر همراه alie آواتار ها
    تشکر کرده
    2011

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    خیر، اتوفوکوسش در حالت فیلمبرداری کار نمیکند. هیچ DSLR ای در حال حاضر چنین قابلتی ندارد. اما با فشردن دکمه مربوط به فوکوس Contrast-Based، میتوانید در حین فیلمبرداری فوکوس را انجام دهید هرچند که ممکن است در ابتدا فوکوس را بدتر کند و عموما هم زیاد طول می کشد.

در review سایت dpreview نمونه فیلم در هر دو رزولوشن وجود دارد.
    فکر میکنم d300s اتوفوکوس در حین فیلمبرداری داشته باشه ! دقیق یادم نیست ولی تو یکی از سایتها خونده بودم

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط alie نمایش پست ها
    فکر میکنم d300s اتوفوکوس در حین فیلمبرداری داشته باشه ! دقیق یادم نیست ولی تو یکی از سایتها خونده بودم
    سلام:

زمان فیلمبرداری آینه بالاست. دوربین های امروزی که قابلیت فیلمبرداری دارند همگی با اندکی اینور آنور در مد فیلمبرداری فکوس میکنند ( بصورت اتوماتیک )

ولی سیستم اتوفکوس آنها هنوز دوران کودکی خود را ( در لایو ویوو مد ) سپری میکند

موفق باشید
    majid-ms و alie تشکر می‌کنند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    380

سلام
    یه سیستم در دوربین های کامپکت دیده ام که به طور مثال رنگ قرمز را انخاب میکنیم و یک عکس سیاه و سفید میگیرم ولی هر چیزی که رنگ قرمز دارد در عکس قرمز است . در دوربین 500D این اکان وجود داره ؟ اگر هست چه جور ؟؟
    حامد چرخ انداز

صفحه 25 از 72 نخستنخست ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... آخرینآخرین