وقتی دوربین رو تو حالت jpg+raw میزارم فقط ذو تا عکس jpg میندازه، یعنی raw نمیگیره - توحالت raw خالی مشکل نداره و عکس میگیره مشکل از چیه؟ firmware جدید برای 500d اومده؟
وقتی دوربین رو تو حالت jpg+raw میزارم فقط ذو تا عکس jpg میندازه، یعنی raw نمیگیره - توحالت raw خالی مشکل نداره و عکس میگیره مشکل از چیه؟ firmware جدید برای 500d اومده؟
سلام
عكسهاي Raw فقط در يكي از دو صورت زير ديده مي شه :
1- استفاده از Card Reader
2- استفاده از كابل همراه دوربين و با استفاده از نرم افزار كنن.
در صورتي كه دوربين رو با كابل به رايانه متصل كنيد و بخواهيد از دستورات Copy/Paste براي تخليه ي كارت استفاده كنيد فقط Jpeg ها ديده مي شود.
اشتباه مي كنيد. يا با مموري ريدر بوده يا با نرم افزار كنن.ولی قبلا مستقیم از مموری هم میتونستم کپی کنم
فرهاد حسيني
سلام دوستان یک سوال داشتم و این هم این هستش
ممنون میشم مسیر تنظیم دوربین را در نوردهی های بالا 30 ثانیه بگویید
چون من فقط میتوانم تا 30 ثانیه نوردهی کنم و بالاتر از ان نمیشود
ممنون
روی مد M تایم رو Bulb انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات سلف تایمر،ریموت کنترل رو انتخاب کنید!
روی اون حالت یک بار که کلید ریموت رو بزنید شاتر باز،ویک بار دیگه که بزنید بسته میشه!
(این کار رو فقط با ریموت کنترل میتونید انجام بدید در غیر این صورت روی حالت بالب فقط تا وقتی که دکمه شاتر رو نگه داشته باشید نور دهی صورت میگیره)
ما هم به جمع 500D دارها اضافه شدیم.
سیّد علی هاشمی نیاSONY α7 III + SONY FE 24-105 F/4 G OSS + Godox V860IIS + Godox X1S + Godox AD600BM + Case LOGIC XNSLR-4