صفحه 23 از 72 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 33 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 221 تا 230 , از مجموع 718
Like Tree842تشکر

موضوع: Canon EOS 500D / Rebel T1i / Kiss X3

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط artnature نمایش پست ها
    سلام دوستان

میخواستم بدونم آیا این دوربین برای فیلمبرداری امکان تنظیمات دستی را هم دارد مانند 5D MKII ؟

یعنی تنظیم دیافراگم و ISO , F یا فقط به صورت اتوماتیک تصوبربرداری میکند

همچنین صدای مونو ضبط میکند یا استریو ؟ و امکان استقاده از میکروفون اکسترنال استریو را دارد ؟

با سپاس
    خير بر خلاف 5D MK-II اين دوربين فقط در مود فيلمبرداري ( روي غربيلك بالا) فيلمبرداري مي كندبنابر اين از مودهاي ديگر نمي توانيد استفاده كنيد ولي از جبران نوردهي، ايزو، وايت بالانس، تغيير سايز فيلم، فوكوس اتوماتيك و ... مي توانيد استفاده كنيد :

Movie mode
    Movie mode is one of the few (but arguably the most interesting) new additions to the EOS 500D. After the EOS 5D Mark II the 500D is only the second Canon DSLR to feature a movie mode. Unlike the 5D Mark II though, movies can only be recorded using the dedicated setting on the mode dial.

Movies are recorded in .mov (Quicktime) format using H.264 codec for video and PCM for audio. The maximum duration is 29m 59sec, maximum file size is 4GB. You can define the output size but other settings such as frame rate and compression level are fixed.

You start and stop recording by pressing the dedicated movie button on the back of the camera. Pressing the shutter button while you are recording a video will interrupt the video and record a stills image. You can also adjust the brightness of your movies using exposure compensation while you're shooting.

Pressing the SET button will bring up the movie settings. You can change the following parameters:

• AF mode
    • Picture style
    • White balance
    • Movie size and frame rate (1920 x 1080P -20fps, 1280x720P -30fps, 640 x 480 -30fps)
    • Image quality for stills images

ضمنا ميكروفون تعبيه شده روي دوربين مونو است و ميكروفون اكسترنال استريو هم برايش معرفي نشده است .يعني اصلا خروجي ميكروفون ندارد و يكي از دلايلي كه فراموش كردم بگويم چرا براي فيلمبرداري جدي رويش حساب نكنيد همين بود! (نيكن D90 و D5000 هم ايضا)
    ویرایش توسط farhad44 : Saturday 28 November 2009 در ساعت 09:35
    artnature و Saeed.gh.sh تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر جديد DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    34

سلام
    اميدوارم اين بار پست من ديده شود.

يك مشكلي كه با دوربين دارم اين است كه در حالت هاي دستي PASM بايد دوبار شاتر را فشار دهم و در بار دوم عكس مي گيرد.به نظر شما مشكل از كجاست؟
    علي زماني
    گالريـــ

(eos kiss X3 + kit(is

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    14

ماكزيمم ظرفيت حافظه براي استفاده در دي 500 چه مقدار است؟ آيا بيش از 16 گيگابايت ميتوان استفاده كرد؟ با توجه به اينكه من قصد فيلمبرداري با اين دوربين را نيز دارم نياز به استفاده ماكزيمم ظرفيت دارم .
    سئوال بعد اينكه اگر با بهترين كيفيت فيلمبرداري كنم هر يك گيگابايت حدود چند دقيقه ميشود؟
    majid-ms تشکر می‌کند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

سلام:

یک نگاهی به این پست بیاندازید همه چیز درباره Canon 40D

كاربر ويژه Nima Sadigh آواتار ها
    تشکر کرده
    6705

Lightbulb پاسخ: Canon EOS 500D

نقل قول نوشته اصلی توسط Aramis_312 نمایش پست ها
    نه عزیزم
    500D , 450D, 1000D عمر شاترشون پنجا هزار شات هست

خیر. مدل های: 500D , 450D, 1000D , 50d , 40d , 5dکنون عمر شاترشون 100هزار شات هست.
    ومدل های 400d , 350d عمر شاتر 50 هزار داشته اند. لینک زیر را ببینید:

Canon USA recently provided me with the shutter life rating figures for the Rebel T1i, XSi and XS bodies (below). These were previously not disclosed by Canon - The 50D-matching values surprised me.

http://www.the-digital-picture.com/R...ra-Review.aspx
    ویرایش توسط Nima Sadigh : Tuesday 1 December 2009 در ساعت 13:26
    "تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"

كاربر همراه
    تشکر کرده
    4827

نقل قول نوشته اصلی توسط DSLR نمایش پست ها
    سلام
    اميدوارم اين بار پست من ديده شود.

يك مشكلي كه با دوربين دارم اين است كه در حالت هاي دستي PASM بايد دوبار شاتر را فشار دهم و در بار دوم عكس مي گيرد.به نظر شما مشكل از كجاست؟
    با سلام
    مطمئن نیستم، ولی شاید قفل آینه فعال باشد.
    آیا با اولین بار فشردن دکمه‌ی شاتر، تصویر ویزور ناپدید می‌شود؟
    DSLR تشکر می‌کند.

كاربر همراه arash1988 آواتار ها
    تشکر کرده
    1119

نقل قول نوشته اصلی توسط farhoud نمایش پست ها
    جناب فرهاد با تشکر از پاسختان در مورد 500 دی چند سئوال داشتم:

1- لنز کیت معمولی که هنگام خرید داده میشود دارای چه مقدار زوم است؟
    2- من به واقع دنبال لذت بردن از عکاسی هستم ولی در هر صورت دوست دارم دوربینم در حد قابل قبولی فیلمبرداری کند و برای همین بین sx1is و eos500 مرددم.و البته ترجیحم 500دی است.حال در مورد امکان فیلمبرداری سئوالم این است که کدام یک دارای زوم در حال فیلمبرداری است؟
    3- آیا چون سرعت فریم 500 دی 20 است این باعث فریم فریم شدن فیلم نمیشود؟
    همانطور که فرهاد جان گفت خیلی از این سوالها را باید با کلی توضیحات و متعلقات پاسخ داد تا اشتباه نشود.

2. بله، هر دو امکان زوم در حالت فیلمبرداری را دارند، اما این کجا و آن کجا! اساسا زوم در دوربینهای DSLR یعنی چرخاندن رینگ زوم لنز، کاری که به احتمال غریب به یقین نمیتوان به صورت نرم و یکنواخت انجام داد. در صورتی که در SX1 و دوربینهای مشابه اش، شما با یک اهرم کوچک که درست زیر انگشتتان است میتوانید با 2 سرعت مختلف و به صورت کاملا یکنواخت این کار را انجام دهید. شاید هنگام فیلمبرداری خیلی به نظر نیاید، اما موقع دیدن فیلم لرزشها و غیر یکنواخت بودن زوم در SLR ها حواستان را حسابی پرت میکند.

3. به نظر من شما نمیتوانید با خودتان بگویید بعضی وقتها ممکن است اذیت کند، با آن کنار می آیم! اتفاقا در عمل اصلا کنار نمیایید، بلکه فرار میکنید. وقتی میبینید زوم کردن به صورت یکنواخت خیلی سخت یا غیر ممکن است، ترجیح میدهید موقع فیلمبرداری زوم نکنید. وقتی میبینید بعضی وقتها ممکن است فریم فریم شود، ترجیح میدهید از حرکت های سریع فیلم نگیرید و دوربین را آرام حرکت دهید. همه اینها را که روی هم بگذارید، من میتوانم به شما اطمینان دهم که سراغ فیلمبرداری Full HD در 500D نخواهید رفت و اگر بخواهید فیلمی هم بگیرید، به همان HD بسنده میکنید. (انهم وقتی واقعا مجبور باشید، وگرنه این مسائل جانبی رغبت آدم را برای فیلمبرداری در SLR ها کاهش میدهد.)

موضوع Rolling Shutter هم از قلم افتاد که آنهم دردسرهای خاص خودش را (در 500D) دارد. در SX1 چنین مشکلی ندارید.
    farhoud تشکر می‌کند.
    آرش شاهکار

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    14

نقل قول نوشته اصلی توسط arash1988 نمایش پست ها
    موضوع Rolling Shutter هم از قلم افتاد که آنهم دردسرهای خاص خودش را (در 500D) دارد. در SX1 چنین مشکلی ندارید.
    با تشکر از پاسخ مبسوطتان لطفا در مورد rolling shutter بیشتر توضیح دهید.در ضمن اگر اطلاعاتی هم در مرود ماکزیمم ظرفیت حافظ ای که دورین 500دی میتواند ساپورت کند توضیح دهید.من هنگام خرید چه میزا حافظه بخرم؟

كاربر جديد DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    34

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed.gh.sh نمایش پست ها
    با سلام
    مطمئن نیستم، ولی شاید قفل آینه فعال باشد.
    آیا با اولین بار فشردن دکمه‌ی شاتر، تصویر ویزور ناپدید می‌شود؟
    سلام

ممنونم از پاسخ شما.بله بعد از فشردن اول شاتر،تصوير ناپديد مي شود و در بار دوم ،هم عكس مي گيرد و هم دوباره تصوير در ويزور ديده مي شود.درست مثل اينكه شاتر به صورت آهسته و در دو گام با فاصله عمل مي كند.

اين مشكل خيلي حاده؟
    علي زماني
    گالريـــ

(eos kiss X3 + kit(is

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4296

اين مشكل خيلي حاده؟
    خیر از امکانات حاد هست!
    برای اینه که دوربین به هنگام عکاسی به خاطر ضربه آینه نلرزه
    Navid7h و DSLR تشکر می‌کنند.