سلام دوستان
بنده قصد خريد دوربين دارم.hs 10 نظرم رو جلب كرده.ولي با مطالعه نظرات كه خيلي متناقض هستند كمي گيج شدم.دوستاني كه اين دوربين رو دارند بفرمان كه راضي هستند يا نه؟ممنون
سلام دوستان
بنده قصد خريد دوربين دارم.hs 10 نظرم رو جلب كرده.ولي با مطالعه نظرات كه خيلي متناقض هستند كمي گيج شدم.دوستاني كه اين دوربين رو دارند بفرمان كه راضي هستند يا نه؟ممنون
سلام
هر دوربینی خوبی هایی دارد و عیب هایی. بین دوربینهای شبه اس ال ار و زوم بالا این دوربین عالی است. میتونی جدولی تهیه کنی و مشخصات دوربینها را با هم مقایسه کنی . از سایت dpreview استفاده کن و نظرات کاربران این دوربین را بخون ازش زیاد تعریف شده است و امتیاز خوبی هم گرفته. یک دوربین همه کاره است. طبیعتا عیب این دوربین ها دامنه محدود دیاف انها و اندازه کوچک سنسور است. توصیه من اینه اگر تو این رده دوربین میخوای همینو بخر .
در این سایت هم میتونی دوربینهای مورد نظرت رو انتخاب و به پنجره سمت راست منتقل کنی و دکمه compare زیر پنجره سمت راست را کلیک کنی و نتیجه مقایسه دوربینها را ببینی.
http://www.dpreview.com/reviews/sidebyside.asp
چند وقتي هست دارم نظرات ئر مورد اين دوربين و چند دوربين مشابه ديگر را دنبال ميكنم.به نظر مياد نسبت به قيمت و كارايي اين مدل ارجح تر باشه.فقط يك راهنمايي بفرماييد .من به دلايلي مراسم عروسي را ميخواهم با اين دوربين عكسبرداري و فيلمبرداري كنم.دستم را تو پوست گردو نميگذارد؟ كيفيت فيلمبرداري؟ و پيشنهادات در جهت هر چه بهتر انجام شدن اين كار؟
سلام دوستان،دنبال آموزش (دفترچه راهنمای فارسی) کار با دوربین hs10 میگشتم.کسی میتونه کمکم کنه؟!
بسیار سپاسگزارم
من هود گلبرگی فوجی HS10 رو از جمهوری خریدم 19 تومن
سلام.ببخشید برای فهمیدن میزان شارژ باقی مانده باتری در hs10 چکار باید کرد؟!!آخه تو صفحه اصلی چیزی نشون نمیده!!!!!!
مرسی
با سلام
میزان شارژ رو نشون نمیده فقط وقتی به 1/3 آخر رسید یه باطری چشمک زن قرمز رو صفحه میاد