نوشته اصلی توسط
S4DEGH
من اين دوربين رو امروز خريدم ،البته با كلي بالا و پايين كردن نسبت به قيمت و كارايي ..!
ميتونم بگم توي اين 2 ماه فقط روي 2 برند كانن و نيكون داشتم تمركز ميكردم كه همينطوري رفتم سراغ فوجي.. كه با اين مدل آشنا شدم. اين دوربين در نوع خودش و دوربين هاي هم رديفش واقعا دوربيني با كارايي بسيار جالب و متنوع هست .
تنها اشكالاتي كه مي توان روش گرفت باطري خورش هست كه بنظرم من اشكال نيست !! خب هر چيزي بي عيب نيست.
منتها توي زوم بالا افكت كيفيت تصوير پيدا ميكنه كه بازم بنظر من چيز خيلي مهمي نيست چون خود من تا بحال نشده از زوم 16x فراتر برم چون اصلا به كارم نيومده. خيلي كم پيش مياد كسي بخواد از زوم بالا استفاده كنه.
نكته بعدي كه ميتونم بگم اين دوربين درسته در رده نيمه حرفه اي هست ، اما واقعا اگر كسي بخواد كارايي واقعيش رو استفاده كنه بايد روي تنظيمات دوربين و كلا عكاسي حرفه اي تسلط رو داشته باشه چون سيستم خودكارش زياد جالب نيست. اما توي تنظيمات دستي واقعا ميشه عكس هاي محشري گرفت.
خلاصه اين دوربين رو به بچه هايي كه دنبال برند فوجي و اين قيمت هستن و با تنظيمات عكاسي در سطح قابل قبولي آشنا هستند خصوصا نسبت به كانن سوپر زوم پيشنهاد ميكنم.