دو هفته پیش 425 خریدم
دو هفته پیش 425 خریدم
با عرض معذرت یه سوال تو پست HS20 گذاشتم.
از دوستان عزیز پرسیدم که HS10 لنز میخوره؟البته با کانورتور
اقا من وقتی با این دوربین فیلم میگیرم توی دوربین میتونم نگاه کنم اما وقتی به کامپیوتر وصل میکنم اصلا فایل تصویری نمیبینم.البته دوربینو مستقیم وصل میکنم.اصلا این کار من درسته یا باید از رم ریدر استفاده کنم؟
خب معمولا استفاده از رم ريدر بهتره، حالا امتحان هم بكنيد ضرر نداره.اقا من وقتی با این دوربین فیلم میگیرم توی دوربین میتونم نگاه کنم اما وقتی به کامپیوتر وصل میکنم اصلا فایل تصویری نمیبینم.البته دوربینو مستقیم وصل میکنم.اصلا این کار من درسته یا باید از رم ریدر استفاده کنم؟
بهتر بود سوال را اینگونه مطرح کنید: hs10 کانورتور-واید یا تله- میخورد؟ البته با یا بدون lens adapter
شیار لنز این دوربین هم فیلتر میخوره هم کانورتور.تصویر پیوست شده.
[ IMG
p.jpg
]
FD master
البته برای پردازش raw این دوربین با Photoshop یا LightRoom هم مشکلی نیست! و برای پردازش فایل های ویدئویی حتما به دیکوردرهای QuickTime احتیاج داریم...(آخه mov هم شد فرمت؟)
ای کاش توی جعبش یه هود و یه فیلتر پولاریزاسیون هم میگذاشتن! راستی چطور و از کجا میشه خیلی سریع پیدا کرد اینارو ؟
اینهمه تو این فروم راجع به فلاش صحبت شده و من همه رو خوندم آخر سر متوجه نشدم اگر بخوام برای حذف سایه یه فلش بگیرم بهترین گزینه برای این دوربین چیه و حدودا چه قیمتی داره ؟
درود برای خرید هود تنها فقط اندازه دهنه لنز مهمه!؟یعنی شکل و اندازه و نوع و.... مهم نیست دیگه؟!؟!؟
ایندفعه سوال اینجوری پرسیدم بلکه بعده این همه پرسیدن جوابی دریافت کنم!