سلام
اول سوالاتم:
1- یه توضیح کامل در مورد براکتینگ بدید و آیا hs20 این امکان رو داره یا نه؟
2- اندازه دقیقا این سنسور ها ( منظور طول و عرضشون هست ) چقدر هست سنسور 1 به 2 و سنسور 1 به 2.3
آقای hamid415 میان میگن عکسهای این دوربین مثل عکسهای موبایل می مونه و بجای بحث تخصصی و مقایسه ای یک ناامیدی رو به سمت مشتاقان این دوربین پرتاپ می کنند. بله درسته ، عکسها خوب نیستند. اما آیا عکسها در شرایط حرفه ای گرفته شده اند؟! فراموش نکنیم کسی که حرفه ای است و میره با 7d عکس میگیره کلی تجربه ( غیر از کارآیی دوربین ) رو عکس تزریق می کنه تا میشه یه عکس خوب.
در ضمن اکثر کامپکتهای خانگی باید عکسهاشون مثل این باشه ( جز موارد خاص ). کسی هم نگفته این دوربین حرفه ای یا حتی نیمه حرفه ایست این یک اصطلاح غلطه. در واقع مانند یک دوربین خانوادگی با شمایل حرفه ای است که زوم بیشتر داره. خب حالا باز هم عکسها موبایلی است؟! اگر هست همه کامپیکتها اینطور هستند!. پس بحثی نیست.
شما راست می گویید من با دوربین d900 گوشی سامسونگ عکسهای خیلی خوبی گرفتم. خب پس چرا دوربین میخرم با همون عکس بگیرم تماس بگیرم و پیامک بزنم. بله؟ جواب سوال را که بدهید معلوم می شود چرا باید hs20 خرید.
متاسفانه کمبود پول در بعضی موارد و علاقه دوستان به کارهای حرفه ای باعث میشه چنین انتخابی داشته باشند ( مثل خودم ) . g12 کانن خیلی عکساش خوبه. اما من اگر اون رو بگیرم زومی نخواهم داشت. یک عمر بدون زوم چکار کنم. و داستان هایی از این دست ...
پس مسئله مقایسه ای میشه نه صرفا بد. شما اگه دوربینی سراغ دارید که عکس خوب هم بگیرد و این زوم رو هم بدهد تو این رنج قیمت بگید من بخرم. اتفاقا به نظر من g12 برای یک عکاس حرفه ای خوبه که یه مثلا 5d کانن داره اما تو کوچه و بازار که نمی تون اون رو با خودش ببره از g12 استفاده کنه. اما برای ما یه همه کاره هیچ کاره به قول شما بهتره.
بازم امیدوارم عکسهای بهتری بندازه. وگرنه مجبورم برندی که میخوام تو سوپر زوم ها بخرم رو عوض کنم با اینکه سنسور این ( یعنی 1 به 2 ) است و از همه در ظاهر بهتر.