سلام آقای moty
هر کاری کردم نشد پیغام خصوصی بدم. هی خطا می داد اما بطور خلاصه و در ادامه بحثمون
" من شاید صبر کنم یه حرفه ای مثل d3100 بگیرم. بعد پولهام رو جمع کنم یه لنز زور هم براش بگیرم. هنوز نمی دونم . اما صبر می کنم"
اما اینم تو فروم d3100 نوشته شده عینا نقل می کنم برای اونهایی که فکر می کنن داغ کردن این دوربین خیلی چیز عجیبی است در حالی که اینطور هم نیست.( برای دوربین d3100 است مطلب زیر)
اما مشکل عمده در حین فیلم برداری فوکوس اتوماتیکه که من رو حسابی به زحمت انداخته
بدی فوکوس تمام وقت صدای موتور لنز هست که دائم میاد و با توجه به نصب میکروفن روی دوربین تماماً صداش رو فیلم ضبط میشه
در حالتهای سینگل سرو و منوال هم سختیهای خاص خودشون وجود داره
با گرفتن نماهای واید و استفاده از مد واید در AF area mode تا حدودی میشه بحث فوکوس رو قابل تحمل کرد اما چنانچه تصمیم بگیرید که زوم انجام بدید باز همون قضیه صدای موتور فوکوس و مدت زمانی که طول میکشه تا این امر اتفاق بیوفته آزار دهنده میشه
در ضمن ، دیشب که موقع سال تحویل بود به مدت نیم ساعت بطور پیوسته با دوربین فیلم گرفتم ، بشدت داغ شده بود و در آخر بطور اتوماتیک دوربین رو خاموش کرد و پیغام داد که تا خنک شدن دوربین شاتر غیرفعال شده و باید صبر کنید تا دوربین خنک بشه ! خدا رو شکر که بلایی سرش نیومد و امروز روشن شد
بنظرم خوبه که حواستون رو به این قضیه بدید که زیادی به دوربین فشار نیارید که داغ کنه چون احتمال داره در حرارت بالا به اتصالات روی بردهای الکترونیکی گرمایی برسه که موجب قطع شدن این اتصالات بشه
این گرما هم بنظر من مربوط به جریانی میشه که از باتری کشیده شده تا جریان مورد نیاز روشن نگه داشتن صفحه نمایش رو تأمین کنه
اینم لینک این مطلب:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...l=1#post204735