DSCF1547.JPG
این هم یک نمونه عکس با HS20بدون ادیت و کراپ
DSCF1547.JPG
این هم یک نمونه عکس با HS20بدون ادیت و کراپ
سلام
در پست 607 عکسی که دوستمون Iman.H زحمتشو کشیدن WB تنظیم نیست (هرچند نور محیط به زردی متمایله) و در مد EXR عدد ISO توسط دوربین انتخاب میشه تا حدی اون را بالا میبره تا جلوی لرزش دست رو بگیره که جالب نیست.
ثانیا حجم فایل را دقت کنید 79KB این خیلی کمه و عکساهایی که در سایت بارگذاری میشن حجمشان خیلی کم می شود سرور سایت حجم رو کاهش میده و برای همین به دوستان که قصد خرید دارند توصیه میکنم عکس ها را در سایز واقعی از سایت های خارجی دانلود کنن و با عکس سایر دوربین های هم رده مقایسه کنن مطمئن تر خواهد بود.
حمید رضا خاقانی
دوست گرامی در مورد دوربین های سوپر زوم حال حاضر فوجی HS20 EXR و سونی HX100 دوربین های خیلی خوبی هستند که بیشتر نظر خودم رو فوجیه
البته در حد حودشون
اگر هم خیلی عجله نداری سوپر زوم جدید فوجی تو راهه X-S1
سلام.
بنده علاوه بر دو دوربین دیگر(با قابلیت تعویض لنز) این دوربین را هم دارم.ولی همچنان این دوربین را به خاطر قابلیت تغییر زوم در فواصل بسیار متنوع و حتی بعضی مواقع به دلیل کوچکتر بودن سنسور آن (در جایی که نیاز به عمق میدان دارم) حفظ کرده ام . چون واقعا کار راه انداز است.در مورد نویز هم باید خدمتتون عرض کنم که راه های زیادی برای خلاص شدن از شر آنها مثل ویراش عکس ، ایجاد شرایط نوری مناسب و یا استفاده از گزینه تلفیق سه عکس بر روی هم در تنظیمات دوربین استفاده کرد.