بنده میگم fz150 واسه اینه که دوست ندارم دوستان دوربینی بخرند که کیفیت عکسش راضیشون نکنه و این نکته رو درباره ی hx100 هم گفتم .وحتی ذکر کردم که این دو دوربین (hs20 و hx100 ) امکانات خیلی بالایی دارند ولی کیفیت عکس راضی کننده ای ندارند (تجربه ای که خودم با hx100 داشتم)
واقعا نمیفهمم چرا دو دوربین با این امکانات بالا مگا پیکسل رو الکی 16 گذاشتند که حتی کیفیت عکسشون از خیلی از دوربین های کامپکت ساده هم کمتر شه .
آخه کسی که ی slr like میخره حداقل توقعش اینه که کیفیت عکسش از کامپکت هابیشتر باشه .فکرکنید همین hs20 با 12 مگا پیکسل واقعا چه غوغایی میشد .
اگر بنده از fz150 خوشم اومده چون واقعا بهتر کار کرده اگه فوجی هم این طور کار کنه من فوجی رو پیشنهاد میدم بنده طرفداری از برند خاصی نمیکنم بلکه دنبال کیفیتم و برای این حرف هم دلیل دارم . چرا که پانا سعی کرده روی کیفیت عکس کار کنه تا این که بازار گرمی کنه (مثل فوجی وسونی )به نظر شما چه لزومی داشته که سونی از hx1 . که 9 مگاپیکسل داشت یک دفعه در hx100 به 16 مگا پیکسل برسه یا حتی خود فوجی که از 10 مگا در hs10 یک دفعه در hs20 به 16 مگا رسید .بله بنده هم واقعا امیدوارم که فوجی هم دوربین هایی با کیفیت عکس بالا بده تا این که دنبال بازار گرمی باشه که در اون صورت من خودم اون دوربین ها رو پیشنهاد میدم