روی مد های مختلف مقایسه یا تجربه ای نداشتم و شما به محض آغاز فیلم برداری تنظیمات قفل میشن و دیگه نمیشه آنها را تغییر داد تنها تجربه من در همین تاپیک در این پست راجع به فوکوس بود شاید مفید واقع شود
روی مد های مختلف مقایسه یا تجربه ای نداشتم و شما به محض آغاز فیلم برداری تنظیمات قفل میشن و دیگه نمیشه آنها را تغییر داد تنها تجربه من در همین تاپیک در این پست راجع به فوکوس بود شاید مفید واقع شود
حمید رضا خاقانی
ویرایش توسط hkhaghani : Sunday 18 December 2011 در ساعت 01:32
حمید رضا خاقانی
Salam bebakhshid farsi neminevisam chon ba gooshi miam emkanesh baram nist...az hame ozr khahi mikonam...
Ye halate khhob too filmbardari dar mode sp va halate sport hast ke too ye mantaghe khas focus mikone va dg tar nemishe ye kare dg ham ke mishe kard shoma focuso dar halate tele anjam bedid va bad zoomo kam konid ya in ke har moghe focusetoon beham rikht ye shot vasat filmbardari bezani
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
درود به همه دوستان
میخوام برای دوربینم یه فیلتر پلاریزه بخرم. (برای اشباع رنگ در عکاسی از طبیعت) پیشنهاد شما چیه؟ برند، مدل، محل فروش و ...
ممنونم!
. . Ametures Made The Ark, While Professionals Made The Titanic . .
تو ایم یک هفته که خریدم و باهاش کار کردم به این نتیجه رسیدم که این دوربین Detail افتضاحی تحویل آدم میده. طوری که روی عکس گرفته شده فقط یه کم زوم کنی به عمق فاجعه پی میبرین و انگار از پشت شیشه مات دارین نگاه میکنین
سلام
از دوستانیکه این دوربینو خریدن ... ازش راضی هستن؟ ارزش خرید داره؟ عکسهاش نویز نداره؟ به خاطر مگاپیکسل زیاد؟ شارپ بودن عکس هاش در چه حده؟
ممنون از همگی
من خودم این دوربین رو ندارم ولی مختصر اطلاعاتی دارم که ممکنه به دردتون بخوره. دوربین از لحاظ شکل ظاهری و تنظیمات شباهت زیادی به دوربین های حرفه ای داره. فیلمبرداری خوبی داره اما... اگه به دنبال کیفیت عکس هستید بهتره کمی بیشتر فکر کنید چون این دوربین در ایزوهای بالا نویز زیادی داره. مثلا canon sx230 با زوم 14 کیفیت عکس بهتری داره. اگر زوم بالا براتون خیلی مهمه سراغ اینجور دوربینها برید. البته این توضیحاتی که دادم به معنای بد بودن دوربین نیست. از دوربین های سوپر زوم نباید انتظار کیفیت عکس های بالا داشته باشید.
من این دوربین را دارم و با نظر آقا Mehrdad موافقم اگر دنبال کیفیت و شارپنس بالا هستید حتما قبل از خرید نمونه های عکس این دوربین را در سایز واقعی ملاحظه کنید تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.
حمید رضا خاقانی
آخرش ما متوجه نشدیم، این دوربین خوبه یا بده !؟
یکی می گه خوبه، یکی می گه بده، کاری به نمونه عکس های سایت های خارجی ندارم، از دوستان عکسی کسی هست که نمونه عکسایی که خودش ثبت کرده باشه بهمون نشون بده. (فایل خام خروجی دوربین)