نمونه عکسای این دوربین رو توی گالری دیدم، ظاهرا مشکلی نداره !!! البته قابل مقایسه با G12 نیست
شما اول مشخص کن این دوربین رو به چه مارک دیگه ای میخواهید مقایسه کنید این طوری فقط در مورد این دوربین صحبت کنیم نمیشه نتیجه گرفت چون هر کاربری که ازش راضی باشه میگه خوبه هر کس هم که راضی نباشه میگه خوب نیست من قبلا سوپر زوم HX1 رو داشتم که در مورد نویز بدترین سوپر زوم جهان هست حتی بدتر از نسل قبلش اما خیلی عکس های خوبی هم باهاش گرفتم
در مقایسه هایی که اینجا انجام میشه کاربران فقط با توجه به قدرت دوربین نظر میدن و هنر عکاس صفر حساب میشه که این اصلا جالب نیست
ببخشید، شرمنده، مقایسه ی من شاید کمی نا عادلانه باشه، من می خوام این دوربینو با یه DSLR مقایسه کنم، با سونی آلفا 100
سونی آلفا 100 به عنوان یکی از پر نویز ترین دوربین های سری DSLR محسوب می شه، ولی وقتی عکسایی که خودم با آلفا ثبت کردم و با نمونه عکسای سایت های خارجی (فوجی) مقایسه می کنم، آلفا 100 سالاره ! با این حال به علت مشکلاتی می خوام یه لایک بگیرم،
از طرفی یه عده می گن به خاطر به کار رفتن فناوری EXR در این دوربین شفافیت و وضوح تصویر فوق العادست، از طرفی دیگه یه عده همین پایین می گن، افتضاحه !
چند وقت پیش از یکی از اعضای با تجربه انجمن پرسیدم نظرت در مورد این دوربین چیه، بهم گفت از بین لایک ها فعلا فوجی تکه!
از اون طرف بررسی های فنی سایت های خارجی رو می خونم، تعیید می کنن نویز وجود داره، و از طرفی دیگه همین بچه های گالری خودمون، عکس هایی باهاش ثبت کردن که من عمرا بتونم با آلفا 100 با این وضوح ثبت کنم !
واقعا گیج کنندست !
DSCF1560.jpg
این عکس رو امشب با مد EXR در میدون بهارستان انداختم.
ظاهرا خیلی بد نشده اما اگه از مد M استفاده میکردم میشد بهتر هم انداخت!
خیلی ها ممکنه از خروجی این دوربین راضی نباشن. البته تا حدی به مهارت عکاسی بر میگرده. مثلا مد EXR که کاملا اتوماتیک هست همه جا به درد نمیخوره
بعضی موقع ها صحنه ها رو قاطی میکنه و تو نور معمولی داخل ساختمان افتضاح ISO رو میبره بالا ! به نظرم اگه نخواید از آخرین زوم و حالت تله استفاده کنید مد S و P خیلی راحت تر به کار شما میان در حالتی که یه کم از عکاسی چیزی بدونید