صفحه 57 از 83 نخستنخست ... 7 47 53 54 55 56 57 58 59 60 61 67 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 561 تا 570 , از مجموع 830
Like Tree1428تشکر

موضوع: Fujifilm FinePix HS20EXR

كاربر همراه hkhaghani آواتار ها
    تشکر کرده
    3838

نقل قول نوشته اصلی توسط hooman15 نمایش پست ها
    سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید در mode adv حالت تصویر عمق دار وقتی دکمه شاتر تا نصف فشار میدهم پیغام امکان ویرایش نیست میده وعکسی هم که در این حالت میگیرم پشت صحنه محو نداره !باید تنظیمات فوکوس خودکار را تغییر دهم یا مشکل جای دیگر است؟
    فاصله کانونی را در محدوده عکسبرداری پرتره یعنی 80 تا 135 قرار بدید تا این مد فعال شود.
    البته سوژه ای که با فاصله ای هرچند کم با background قرار دارد هم در نظر داشته باشید.
    حمید رضا خاقانی

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

با سلام
    دوستان من تازه عضو این انجمن شدم
    و اینکه بعد از کلی تحقیق بالاخره خودمو کشتم و بین دوربین HS20 و SX30 مدل فوجی رو برداشتم
    و اینکه من همین امروز از پاساژ بزرگمهر این دوربین رو بدون لوازم اضافی با گارانتی ایده آل به قیمت 500 هزارتومن ناقابل و 15 هزار تومن بابت بیمه خریدم (باید خدمت دوستان عرض کنم که هیچکدوم از مغازه دارها بدون فروش لوازم قیمت زیر 500 به من ندادن خدا ازشون نگزره)
    این رو خدمتتون عرض کنم من کلاً تازه کار هستم و فقط از روی علاقه این دوربین رو با این قیمت گرفتم (البته قبلاً حدود2 سال پیش تو سرباز مدل FZ8 پاناسونیک دستم بود برای عکاسی خیلی عالی بود برای همین اینقدر پول دوربین دادم وگرنه کلی مدل های دیگه هم تو بازار بود ولی من دنبال یه مدل به قول شما دوستان و اهل دیجیتال سوپر زوم بودم
    خلاصه اینکه الان فریم ویر این دوربین که گرفتم رو دیدم و ورژن 1.02 روش هست ولی تو سایت دیدم زده 1.03 هم اومده انگار ولی هر کاری کردم نسخه 1.02 فکر کنم فقط برای دانلود اومده ؟؟؟
    راستی با باتری ها خودش چند تا عکس بدون فلش میشه انداخت تو سایتش زده 300 تا ولی منظورش با فلش بوده یا بدون فلش ؟؟؟
    واینکه اگه بخوام براش باتری بگیرم آلکالاین های معمولی که بهش بخوره چند هست من از سر کوچمون یه مدل آلکالاین برای کنترل تلوزیون گرفتم 1500 تومن( 2 تایی) همینها جواب میده یا باید هر دفعه کلی پول باطری اسم و رسم دار براش بگیرم
    و اینکه کار کردن برای من خیلی سخته و اصلاً ازش چیزی نمیفهمم؟؟؟؟
    ولی تو حالت EXMOR که میزارم بد نیست راحت عکس خوب میندازه

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    104

نقل قول نوشته اصلی توسط momo000000 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من تازه عضو این انجمن شدم
    و اینکه بعد از کلی تحقیق بالاخره خودمو کشتم و بین دوربین HS20 و SX30 مدل فوجی رو برداشتم
    و اینکه من همین امروز از پاساژ بزرگمهر این دوربین رو بدون لوازم اضافی با گارانتی ایده آل به قیمت 500 هزارتومن ناقابل و 15 هزار تومن بابت بیمه خریدم (باید خدمت دوستان عرض کنم که هیچکدوم از مغازه دارها بدون فروش لوازم قیمت زیر 500 به من ندادن خدا ازشون نگزره)
    این رو خدمتتون عرض کنم من کلاً تازه کار هستم و فقط از روی علاقه این دوربین رو با این قیمت گرفتم (البته قبلاً حدود2 سال پیش تو سرباز مدل FZ8 پاناسونیک دستم بود برای عکاسی خیلی عالی بود برای همین اینقدر پول دوربین دادم وگرنه کلی مدل های دیگه هم تو بازار بود ولی من دنبال یه مدل به قول شما دوستان و اهل دیجیتال سوپر زوم بودم
    خلاصه اینکه الان فریم ویر این دوربین که گرفتم رو دیدم و ورژن 1.02 روش هست ولی تو سایت دیدم زده 1.03 هم اومده انگار ولی هر کاری کردم نسخه 1.02 فکر کنم فقط برای دانلود اومده ؟؟؟
    راستی با باتری ها خودش چند تا عکس بدون فلش میشه انداخت تو سایتش زده 300 تا ولی منظورش با فلش بوده یا بدون فلش ؟؟؟
    واینکه اگه بخوام براش باتری بگیرم آلکالاین های معمولی که بهش بخوره چند هست من از سر کوچمون یه مدل آلکالاین برای کنترل تلوزیون گرفتم 1500 تومن( 2 تایی) همینها جواب میده یا باید هر دفعه کلی پول باطری اسم و رسم دار براش بگیرم
    و اینکه کار کردن برای من خیلی سخته و اصلاً ازش چیزی نمیفهمم؟؟؟؟
    ولی تو حالت EXMOR که میزارم بد نیست راحت عکس خوب میندازه
    تعداد عکس دوربین رو معمولا به احتساب %50 فلاش حساب میکنند یعنی اگر 300 عکس نوشته در 150 عکس فلاش استفاده شده باشه که در اکثر دوربین ها بجر سونی اینطوری محاسبه میکنند اگر از فلاش استفاده نکنید معمولا دو برابر مقدار کل عکس میگیره البته در دفترچه دوربین معمولا نوشته میشه نحوه محاسبه چطور هست

تشکر کرده
    3838

سلام به momo000000
    به سایت عکاسی خوش آمدی
    تبریک میگم که این دوربینو خریدی
    زیاد نگران آپدیت نباش یه مدت با همین ورژن کار کن بعدا بروز خواهی کرد.
    برای باطری بهتره به فکر باطری های قابل شارژ (Ni-MH) و شارژر باشی چون با آلکالین که بی صرفه است مگر برای مواقع ضروری از آلکالین استفاده بشه. باطری خود دوربین هم آلکالین هست.
    احتمالا بدون فلاش بوده که 300 تا شات بشه زد.
    در مورد تنظیمات پرسیده بودی این دوربین تنظیمات بسیار زیادی داره و گاهی با تنظیمات دستی عکسهای با کیفیت تری میشه انداخت که ربط داره به مهارت و داشتن حداقل اطلاعات عکاسی که این سایت بهترین مکان برای یادگیری آن است (به نظر من)
    EXMOR خودش از داخل منوها چهار انتخاب داره Auto, HR, SN, DR که بهتره همون Auto یعنی EXMOR Auto را انتخاب کنی
    ولی تو این مد مصرف باطری زیاده
    برای فلاش زدن هم از فلاش مد Slow-Sync استفاده کنی عکساش عالیه
    در مورد این دوربین اگه علاقمند عکاسی باشی حالا حالا ها کار داری و زود قضاوت نکن در ضمن انتظارت خیلی بالا نباشه
    ولی از عکاسی نهایت لذت رو ببر
    موفق باشی دوست عزیز
    momo000000 تشکر می‌کند.
    حمید رضا خاقانی

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

با سلام دوستان من این عکس رو انداختم دم غروب
    ببینید
    http://myup.ir/images/03416779503028159610.jpg
    یکی از دوستان در انجمن P30 که این عکس رو دیده بود گفت که اینجوری عکس انداختن باعث خرابی سنسور میشه
    درسته؟؟؟
    من از چه صحنه هایی مثل این نباید عکس بگیرم ؟؟؟؟؟
    به نظرم این دوربین خیلی دردسر داره تا یاد بگیرم چی به چی هست
    یوقت اگر نکات مهمی باید به من تازه کار بگید برای جلوگیری از مشکل دار شدن دوربین ممنون میشم کمک کنید

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

با سلام
    دوستان من این باطری ها رو گرفتم چجوری هستن ؟؟؟
    به قیمت 28 تومن با گارانتی ایران رهجو هست
    36537932493076830000.jpg
    دوستان اگر از این باطری ها استفاده نکنم برای یه مدت شارژشون خود بخود خالی میشه؟؟؟؟
    راستی چند ساعت باید بزارم تو شارژ؟؟؟
    فروشنده گفت بزن به شارژ تا اون چراغ زیر شارژر خاموش بشه
    درسته ؟؟؟؟
    اینم یه لینک از این باطری
    http://www.amazon.com/Sony-Cycle-Ene.../ref=pd_cp_e_4

از همه مهم تر چقدر میشه با این باطری عکس انداحت ؟؟؟؟

تشکر کرده
    3838

با سلام دوستان من این عکس رو انداختم دم غروب
    ببینید
    http://myup.ir/images/03416779503028159610.jpg
    یکی از دوستان در انجمن P30 که این عکس رو دیده بود گفت که اینجوری عکس انداختن باعث خرابی سنسور میشه
    درسته؟؟؟
    من از چه صحنه هایی مثل این نباید عکس بگیرم ؟؟؟؟؟
    به نظرم این دوربین خیلی دردسر داره تا یاد بگیرم چی به چی هست
    یوقت اگر نکات مهمی باید به من تازه کار بگید برای جلوگیری از مشکل دار شدن دوربین ممنون میشم کمک کنید
    مواردی که من شنیدم:
    عکس برداری از خورشید (نه در غروب که شدت نور کمه) یا حتی تابش مستقیم خورشید به سنسور و لنز بدون عکس برداری مضر هست.
    تابش مستقیم نور های لیزری که بعضا چراغ قوه های آن هم دیده میشه
    اجتناب از قرار دادن دوربین در مد منوال M برای مدت طولانی چون تو این مد دوربین همه تنظیمات را از کاربر میگیره و تابش نور خورشید میتونه بیشتر مضر باشه
    و در دفترچه راهنما تمامی نکات مربوط به نگهداری دوربین نوشته شده ملاحظه فرمایید.
    این باطری و شارژر که تهیه کردید کیفیت خوبی دارند و شارژ آنها زود خالی نمیشه و حدود 7 تا 8 ساعته شارژ میشن و فکر کنم متوسط 200 شات میزنه
    momo000000 تشکر می‌کند.
    حمید رضا خاقانی

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

با سلام
    دوستان یه فیلتر خوب UV برای HS-20 فوجی میخوام بگیرم
    لطفاً راهنمایی کنید + قیمت و از کجا میتونم بدون اینکه سرم کلاه بره خرید کنم
    خلاصه اینکه چه مارکی +قیمت +محل تهیه + اسمیا برند و هرچیزی که من تازه کار نمیدونم رو بگید و از جواب های کوتاه و مقطعی در مورد این سوال لطفاً پرهیز کنید
    با تشکر

تشکر کرده
    3838

با سلام
    دوستان یه فیلتر خوب UV برای HS-20 فوجی میخوام بگیرم
    لطفاً راهنمایی کنید + قیمت و از کجا میتونم بدون اینکه سرم کلاه بره خرید کنم
    خلاصه اینکه چه مارکی +قیمت +محل تهیه + اسمیا برند و هرچیزی که من تازه کار نمیدونم رو بگید و از جواب های کوتاه و مقطعی در مورد این سوال لطفاً پرهیز کنید
    با تشکر
    سلام
    دیدم کسی نیامد پاسخ بده گفتم در حد اطلاعات ناقصی که دارم شما را راهنمایی کنم.
    این فیلتر ها برای محافظت از لنز دوربین های SLR استفاده میشه و یکی از دوستان گفت برای این دوربین ها باعث افت نور میشه و عکس ها کیفیت نخواهند داشت و راهنمایی کرد اگر میخوای بخری یه فیلتر پلاریزه برای کم کردن انعکاس نور و آسمانی خوش رنگ تر بد نیست منم گرفتم (PL KenKo Circular)گاهی استفاده میکنم.
    زیاد نگران نباشید فکر کنم خود این دوربین ها محافظ سنسور دارند.
    momo000000 تشکر می‌کند.
    حمید رضا خاقانی

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    212

نقل قول نوشته اصلی توسط hkhaghani نمایش پست ها
    سلام
    دیدم کسی نیامد پاسخ بده گفتم در حد اطلاعات ناقصی که دارم شما را راهنمایی کنم.
    این فیلتر ها برای محافظت از لنز دوربین های SLR استفاده میشه و یکی از دوستان گفت برای این دوربین ها باعث افت نور میشه و عکس ها کیفیت نخواهند داشت و راهنمایی کرد اگر میخوای بخری یه فیلتر پلاریزه برای کم کردن انعکاس نور و آسمانی خوش رنگ تر بد نیست منم گرفتم (PL KenKo Circular)گاهی استفاده میکنم.
    زیاد نگران نباشید فکر کنم خود این دوربین ها محافظ سنسور دارند.
    پس یعنی بیخیال فیلتر برای این دوربین بشم دوستان ؟؟؟؟
    اگه تاثیر منفی داره پس نگیرم بهتره مگه نه؟؟؟

صفحه 57 از 83 نخستنخست ... 7 47 53 54 55 56 57 58 59 60 61 67 ... آخرینآخرین