سلام.به نظر من هود روی این دوربین ها زمانی زیباست که لنز تغییر طول نداشته باشد.یعنی زمانی که دوربین خاموش است مانند عکس های قبل.
مقایسه ای کنید بین هود روی این دوربین و روی x100 یا pro و لایکا و ...
در کل دوربین خوبیست اما بیشتر اگر به دنبال ظاهر کلاسیک هستید.کیفیت ساخت عالی اما حیف سنسور کوچک.من فقط به دلیل ظاهر آن, به همراه هود و کیف خریداری کردم اما به نظرم از لحاظ کاربردی, میتوان گزینه های دیگری هم داشت.
اما موردی که هست,و کاملا نظر شخصی,زمانی که با دوربین هایی به فرم کلاسیک عکاسی کنید دوربین های SLR امروزی برای عکاسی روزانه و عمومی بسیار زمخت و زشت و سنگین به نظر می رسند!
سلام
بعد از خرید دوربین Fuji X10 به قیمت 1065K تومان در تاریخ 28 خرداد 91 ، امروز فرصتی شد تا یک روز رو با این دوربین سر کنم و تجربیات و نظرات شخصی خودم رو در موردش اینجا مینویسم .
راجع به ظاهر جذاب و گول زننده اش چیزی نمیگم که همانا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .
برخلاف جسه جمع و جورش،سنگینه،کیفیت ساخت بدنه خوبه و همین که دستتون میگیرید میفهمید که استخون داره و از این پرپرکی ها نیست .
اما ارگونومی خوبی نداره،مخصوصاً برای دستهایی که یکم بزرگ باشن،این عدم داشتن ارگونومی و جا افتادن توی دست،باعث میشه که بعد از مدتی دستتون خسته بشه .
جای دکمه Off که روی لنزه،زیاد دلچسب نیست . ترجیح میدادم مثل x100 کنار شاتر باشه،اما اینجا بودنش یه مزیت داره و اونم اینکه موقع خاموش شدن،لنز به کوچیکترین حالت خودش میرسه و اگر هود روش باشه،دلفریب میشه!(دلتون میخواد کلاً خاموش باشه )
محل قرار گیری باقی کلیدها ، همونطور که دکتر روشن فرمودن،خیلی کاربردیه،و گویا اصولاً این دوربین رو برای حرفه ای ها طراحی کردن و همه گزینه های لازم دم دسته . کیفیت ساخت کلیدها خوبه - از پلاستیک خشکه - برای فشردنش هم زیادی نیرو نمیخواد،شُل هم نیست و باهاش موردی پیدا نمیکنید
اما غربیلکش (اونی که دور کلید OK قرار داره و همزمان اروکی هم هست) ، یه نموره شل و وله و استحکامی که باید رو ندارن!پرپریه!اما همین ها باعث روان شدنشه.برای منِ نیکونی که از این غربیلکها ندیدم،کار کردن باهاش حال میده!هرچند خیلی وقتها به عادت نیکونی از اروکیش استفاده میکنم.
غربیلک مُدش که بالای دوربینه فلزیه،سفته.من که دو انگشتی میچرخوندمش.غربیلک compensation اما نرم تره و با حرکت انگشت شصت به راحتی حرکت میکنه .
کیفیت نمایشگرش خوبه.ضعفی درش نمی بینم .
تنظیمات روی نمایشگر نشون داده میشه و مثل طراحی کلیدها،طراحی حرفه ای و جامعی داره و میتونید از 4 مد مختلفش یکی رو انتخاب کنید .
هرچقدر نمایشگرش خوبه،ویزورش به درد نخوره . یعنی به هیچ دردی نمیخوره عملاً جز ارضاء گاه به گاه عواطف آنالوگی قلیان کرده!هیچی اطلاعاتی که نشون نمیده بماند(دیجیتال نیست و صرفاً اپتیکیه) ، حداقل یه پوشش 85 یا 90% میداد باز آدم دلش خوش میشد . در حال حاضر صرفاً دکوریه .
فوکوسش خوبه.بعضی وقتها گیج میزنه اما در کل بد نیست و اذیت نمیکنه.یکم مدارا باهاش بشه،سریع پاسخ سعه صدرتون رو میده .
نورسنجیش خوبه.من با یکی دوتا دوربین دیگه مقایسه کردم،در شرایط تقریباً برابر،نتایج تقریباً یکسان بود .
لنز نقطه قوتشه . داشتن دیافراگمهای باز در تمام طول فاصله کانونی ، تا حدودی ضعف عمق میدان همیشه زیاد این دست دوربینها رو پوشش میده (فقط تا حدودی) و سعی میکنه یه جورایی راضیتون کنه.
بازه اش هم که خوبه و لنگتون نمیذاره . ماکروش هم جالبه!
در مورد کیفیت عکسش،بنظرم تصاویر JPG دوربین در ISO100 نویز داره هرچند قابل قبوله و البته اگر قرار باشه عکسها رو از سایز 18x13 بزرگتر چاپ نکنیم که نه ، اصولاً با ISO400 هم مشکلی نخواهیم داشت . اما کلاً در کراپهای 100% ،حضور مردونه نویزها یه مقدار تو ذوق میزنه .
شاید هم من توقعم زیاده چون چشمم به خروجی D7000 عادت کرده .
بهرحال اینها مربوط به فایلهای خروجی دوربین ، و بدون عملیات نویزگیری در نرم افزاره . همونطور که دکتر روشن و دیگر عزیزان فرمایش کردن،پردازش فایلهای خام به نتایج بهتری منجر میشه .
کیفیت فیلمبردایش خوبه . صدای زوم کردن لنز خیلی کم در فیلم ضبط میشه . فوکوس کشی هنگام فیلمبرداری یه مقدار سخته اما شدنیه .
یکی دوتا ایراد کوچیک،مثل نخوندن کارت مموری وقتی بار اول جا زدم و هنگ کردن دوربین موقع فیلمبرداری که محبور به خاموش-روشن کردن دوربین شدم که متاسفانه همون بار اول هم درست نشد و محبور شدن 1-2 بار دیگه اینکار رو بکنم تا به صورت نرمال عمل کنه ، از جمله ایرادات مشاهده شده بود . شاید اگر میان ابزار دوربین رو آپدیت کنم این مشکلات حل بشه .
دیگه همین دیگه فعلاً،اگر باز چیزی به نظرم رسید،عرض میکنم.
یا حق
بررسی کامل سایت Imaging-resource منتشر شد:
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام بر همه دوستان
یکی از بستگانم این دوربین و خرید تو نگاه اول بسیار جذاب میاد حتما سعی میکنم بعد از کار باهاش در چند روز آینده اگه نکته ای به نظرم اومد با دستان به اشتراک بذارم
فقط یه سوال این دوستم میگفت توی حالت exr و m و.....صفحه ال سی دی خاموش میشه یعنی یه صفحه هست اطلاعات و نمایش میده همزمان سوژه رو نشون نمیده در صورتی که یه کادر براش تعبیه شده چه جوری میشه اون کادر و فعال کرد ممنون از شما
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
نمیدونم قبلا دوستان بررسی سایت dxo رو گذاشتن یا نه.
بررسی سایت dxo (امتیاز 50 رو کسب کرده که بد نیست)
Capture.JPG
مقایسه با g12 کنون
Capture1.JPG
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
این هم یک ریویوی جدید از این دوربین
Fujifilm X10: Digital Photography Review