فعلن در ایران با ریال اینروزها از همهجای دنیا ارزانتر است. قیمت بینالمللیش در آمریکا و جاهای دیگر که ارزان است حدود ۶۹۹ دلار است. ضرب کنید در هر قیمت دلاری که دوست دارید!
فعلن در ایران با ریال اینروزها از همهجای دنیا ارزانتر است. قیمت بینالمللیش در آمریکا و جاهای دیگر که ارزان است حدود ۶۹۹ دلار است. ضرب کنید در هر قیمت دلاری که دوست دارید!
ویرایش توسط nima13195 : Saturday 4 February 2012 در ساعت 19:13
Canon 40D + Canon EF-S 55-250mm IS + Canon 18-55mm IS + sigma 30mm f/1.4
بیشتر از اونی که فکرشو میکردم کوچیکه که یه مقداری کار رو برای من با دستای بزرگم مشکل میکنه ولی خیلی خوش ساخت و زیباست
راستش دیشب به دستم رسید و چند شات اول تو فضای داخلی نا امیدم کرد اما امروز ظهر چند عکس از بالای پشت بوم گرفتم که نظرم عوض شد کیفیت به طور محسوسی از G12 بالاتره
تو منو یک گزینه داره که درصد داینامیک رنج رو بالا پایین میکنه که آخرین میزانش 400% هست هنوز تست نکردم ببینم چه تاثیری داره فعلا روی 200% هست
در کل به عنوان یک دوربین بک آپ گزینه بسیار مناسب و جذابیه
DSCF2103- (800x600).jpg
این هم نمایی از پشت بام محل کارم
الان که عکس آپلود شده رو دیدم متوجه شدم که به طرز ناجوانمردانه ای شارپنس تصویر پایین اومده نمیدونم ایراد از چیه اما برای من مشکل جدیدی نیست همیشه همین مشکل رو داشتم و دارم فقط خواستم توضیح بدم این کیفیت رو ملاک سنجش قرار ندین
ویرایش توسط jahangir : Monday 6 February 2012 در ساعت 19:13 دلیل: توضیحات آخر پست
Nikkor 24-85| Nikon F5 | My Gallery
سلام:
به نظر من اگه این عکس رو با x10 گرفتید باید بگم تو فضای بیرون هم آش دهن سوزی نیست!! مگه اینکه موقع ارسال یا ریسایز شدن اینقدر افت کیفیت برای عکس اتفاق افتاده باشه.
میشه لطف کنید و نمونه عکس های بیشتر و بهتری ارسال کنید و یک مقایسه ای هم بین ابعادش با g12 داشته باشید.
سپاس ...
قبل از اینکه پست شمارو ببینم توضیحاتی به آخر پستم اضافه کردم
مشکل از دوربین نیست دوست من با دوربینهای قبلی هم همین مشکل رو داشتم عکس بعد از آپلود توی محیط وب افت کیفیت وحشتناکی داره نمیدونم ایراد از ریسایز کردنه از سیستم عامله یا مورد دیگه ای اگر مایل بودید ایمیلتون رو در پیام خصوصی برام بفرستید تا فایل اصلی رو براتون ارسال کنم
در مورد سایزش نسبت به G12 هم این دوربین ظریف تره و با توجه به زمان کمی که دستم هست و قبلا G12 هم داشتم احساس میکنم برای من G12 خوشدست تره که این مسئله بستگی به فیزیک دست هر فرد داره و سلیقه ایه بیشتر
Nikkor 24-85| Nikon F5 | My Gallery
در مورد نمونه های عکس فکر میکنم صدها عکس میتوان از این دوربین در اینترنت پیدا کرد که در سایز واقعی و شرایط مختلف گرفته شده اند.
firmware جدید دوربین. من اپدیت کردم و چندتا تغییر نه چندان بزرگ داره.
FUJIFILM X10 | Specifications | Fujifilm Global
ویرایش توسط Persian : Saturday 11 February 2012 در ساعت 15:41
سلام:
جناب غفاری عزیز اگر امکانش برایتان فراهم ست، بیشتر در مورد عملکرد دوربین از دید خودتان بنویسید در مورد فیلم برداری و سیلینگ و عمر مفید باتری و.... بیشتر توضیح بفرمایید.
سپاس گذار از لطف شما...
راستش من از دوربین کاملا راضیم. سرعت فوکوس عالی، ارگونومی خوب و سیلینگ ظاهرا مناسب چون من تا به حال در شرایط غیر معمول باش کار نکردم تا ببینم سیلینگ چقدر مقاوم است و ماکروی خوب. از روزی که گرفتم تا حالا باتری را دیگه شارژ نکردم. نمودم شاید 200 تایی عکس گرفته باشم. همچنان باتری سرحال است.
من یکی از دوربینهای کامپکتی که داشتم و البته هنوز دارمش fuji E550 است که در زمان خودش خیلی دوربین خوبی بود. در نهایت یکی از دلایلی که این دوربین را گرفتم زیبایی آن بود.
در مورد فیلم برداری هم من هنوز اصلا دوربین را روی مد فیلم برداری نگذاشتم. یکی از چیزهایی که در برخی سایتها در موردش زیاد صحبت شده این است که در جاهایی که نقطه های نورانی هستند مثلا دوتا لامپ کنار همدیگه دوربین دوتا نقطه را کاملا تفکیک نمیکنه و به عنوان white orb یا white disk شناخته میشه. دلیل اصلی دادن این firmware اخر برای حل همین مشکل بوده است. راستش این مسئله اینقدر نادر است و در شرایط خاص پیش میاد که من چه با نرم افزار قبلی و چه با نسخه جدیدتر هر چه تلاش کردم نتونستم این به اصطلاح مشکل را شبیه سازی کنم یعنی شرایطی ایجاد کنم که این موضوع خودش را نشان بدهد.
سلام دوستان
یه سوال داشتم
به دلیل اینکه من تازه کارم وبا ابزارهای جانبی عکاسی آشنا نیستم وسیله ای به نام lens hood با این دوربین ارائه میشه که قیمت الانش 58 تومان است میشه بفرمایید دقیقا کار این ابزار چیه؟
با تشکر