مرتضی جان چرا منتظر نو رسیده کنون نمیمونید؟!
مرتضی جان چرا منتظر نو رسیده کنون نمیمونید؟!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تهران نیستم. دوربین رسیده تهران.
قیمتش چند؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
ممنون عقیل جان
نمیدونم تا حالا بهش فکر نکردم شاید بدلیل حسی نوستالژیک این دوربین
ولی در کل یک دوربین میخواهم بخرم به قول Eric kim برای عکس های from the HIP
در مورد قیمتش دوستان 865 تومان قیمت دادند که واقعا ارزشمند است
البته 2 نقطه ضعف تا حالا از این دوربین یافتم
1.مثل دوربین slr نیست که اگر دوربین خاموش شود (منظور روشن ماندن و رفتن رو standby)برای روشن کردن باید دوباره خاموش و روشن کرد که این زیاد دلچسب نیست
2.سیستم فوکس دستی آن که مشابه کامپکت ها است و از روی لنز نیست
هر طور که نگاه کنید این دوربین در مقابل رقبا به نسبت قیمت مناسب نیست!
همین تستهای بالاتر دی ایکس او رو ببینید...خروجی این دوربین هیچ برتری بر اس100 کنون نداره!
حتی از با جی12 قدیمیتر هم اختلاف معنا داری نداره.دلارها رو نگه دار منتظر ورود جی1ایکس بمون! شدیدا توصیه میکنم منتظر اون بمونی...خیلی شدید...زیاد...آقا خواهش میکنم جی1 ایکس بخر
ویرایش توسط lamagra : Saturday 21 January 2012 در ساعت 12:08 دلیل: تایپی
عقیل احمدی
من کلی از این دوربین خوشم می آمد و منتظر آمدنش بودم. اما مهمترین مشکلس به نظرم Optical Viewfinder اش است !
پنج شنبه عصری هم پس از کلی چرخ در اینترنت رفتم پایتخت و این دوربین را دیدم و دست گرفتم (طبقه سوم - متاسفانه قابل روشن شدن نبود !)
Build Quality و Look and Feel تفریبا عالـــی است ! کنار X100 به نظرم کیفیت ساختشان یکی بود و فقط x10 مشکی یک دست است.
دکمه ها و غربیلک ها به نظرم بسیار خوش ساخت هستند.
فقط این مشکل OV شدیدا رفته روی اعصابم. نمیتوانم تصور کنم با View Finder عکاسی کنم ولی هیچ جیزی نفهمم از نقطه فوکوس و Exposure Info
از نظر من خیر، ابدا!
آخیییش...راحت شدم!
چرا نکنه نتیجه تستها که مشخصه.(اس 100 )
شما که فعلا حدود 600 دلار داری...تا 800 دلار راهی نیست و قطعا ارزش صبر کردن داره.فکر کن اس ال آری در جیب! راحت تر از نکس حتی(همون بحث خیلی جدی جیب!!!)
از خیر اون سنسور و عمق میدان و نویز نمیشه گذشت به هیچ وجه.(جی 1 ایکس رو میگم)
عقیل احمدی
کارکرد این دوربینها خوب فرق داره. از یک نظرهایی S100 به همهی این دوربینها برتری داره. اگر قرار باشه تو جیب پیرهن شما جا بشه.
بستگی به نوع کار شما داره دیگه.
G12 بسیار دوربین خوبیست. بسیار. اما راستش قیافش به هیچ شکلی من را به هیجان نمیآورد که براش دلار خرج کنم. در مورد nex سونی هم این مشکل را دارم. حالا جدای اینکه خرید لنزهای سونی در برنامهام نبوده و نیست. اما دوربینهای بسیار بسیار جذابی هستند ولی حاضر نیستم قرانی بابت قیافهشان خرج کنم!
در این موارد بالا بحثی هم ندارمها. زشت نیستند. اما جدای DSLR ها که قیافهی استاندارد و عادی دارند سری G کانن به گمان من چشم نواز نیستند.(البته ارگونومی شاهکاری دارند در طراحی کلیدها) و دوربینهای سونی را که اصلن نمیفهمم.
دوربینهای جدید فوجی را دوست دارم اگر عکس هم نگیرد بخرم! خوب X10 از بقیه ارزانتر بود و بیشتر هم به کارم میآمد.
چند روزی است که با X10 کمی کار کردم. دوربینی است که کار کردن باهاش لذت بخش است. نمونه عکس های زیادی هم در جاهای مختلف میشود دید. اولین مشخصه این است که کیفیت عکس های بدون نیاز به پروسس بسیار خوب است. فکر کنم باید هر چه زودتر کیف چرمی کذایی و لنز هودش را هم بگیرم که البته یکی از فروشندگان مجتمع پایتخت قول آوردن را داد.
Fuji X10 Sample Images - Page 8
Fujifilm FinePix X10 Serious Compact Review
Fujifilm X10 review sample images gallery | Fujifilm Sample Images | What Digital Camera
Fujifilm X10 - sample images - Lenstip.com