راستش یادم نیست در چه موقعیت یا بحثی من نکس را پیشنهاد دادم اما زیاد این دوربین را قابل مقایسه با نکس ها نمیدونم. این دوربین یک کامپکت است و یک بار هزینه و به یک سیستم سنجاق نمیشوید. سایز هم برای من مهم بود. خیلی ساده من دنبال یک کامپکت بودم چون خیلی جاها نمیتونم اس ال ار حمل کنم. تصمیم خرید یک کامپکت خیلی ساده تر از تصمیم در مورد خرید یک اس ال ار ، سری لنز و تجهیزات برای نیازی خاص است. به عنوان یک کامپکت بسیار دوربین خوبی است. جدای از سایز فکر نکنم بشود با حدود 800 تومن یک نکس با لنز یا لنزهایی که همین بازه را پوشش دهد خرید. اول قصد داشتم LX5 بخرم اما از این بیشتر خوشم اومد.
منهم بعد ۳ هفته بالاخره اومدم تهران و دستم به دوربینم رسید.
دوربین رو با کیف چرمی سفارش داده بودم،(دوستی از آمریکا آورد) ولی لنز هود رو نگرفته بودم. و کلی ناراحت بودم که لنز هود رو از کجا گیر بیارم. که خوشبختانه تجهیزات جانبی این دوربین هم به تهران آمده و به قیمت ۵۸ هزارتومان هودش رو خریدم.
دوربین رو هم در تهران قیمت کردم از هفتهی قبل گویا حدود ۱۰۰ هزارتومان افزایش قیمت پیدا کرده بود! ;)
اما در مورد خود دوربین، در تمام روز فقط فرصت کردم چند اسنپشات بگیرم. ۳ تا از اینها رو بدون هیچ نوع پروسس ببینید. بدون هیچ دستکاری در مد استاندارد فتوشاپ ریسایز شده. اولی و دومی با ایزو ۱۰۰ و آخری با ایزو ۳۲۰۰.
مهمترین چیزی که فعلن میتونم بگم اینه که اگر دوست دارید با این دوربین کار کنید، آویزون گردنتون باشه و یا از کیفتون همچین دوربینی در بیارید، بدون شک بهترین انتخاب است. اما اگر به دنبال خروجی خیلی ویژهای از این دوربین هستید؟ اصولن بهش دست پیدا نخواهید کرد. یعنی تفاوتهایی که از لحاظ خروجی با G12 و یا S100 ممکن است داشته باشد خیلی خیلی زیاد نیست.
اما از نظر من بسیار بسیار زیبا و دوست داشتنیست. فوکوس بسیار سریع، نورسنجی و داینامیک رنج مناسبی هم دارد. مثلن در عکس اول خورشید پشت برج مشخص است. اما جزییات روی برج در تصویر jpg دوربین کاملن پیداست.
در عکس آخر هم که در ایزوی ۳۲۰۰ گرفته شده، نویزها با هم یه قل دو قل بازی میکنند. اما برای مصارفی چون وب و یا عکسهای یادگاری و ... قابل استفاده است. با کمی نویزگیری و دقت در پروسس خروجیهای مناسبی برای وب میشه ازش درآورد.
تمامی جملات بالا را از عکاسی هیجان زده و گرفتار میشنوید که اسباب بازی جدیدش را دوست دارد، ولی فرصت نکرده تا متن دقیق و حساب شدهای بنویسد.
این ده روز جشنواره که بگذرد وقت میگذارم و یک ریویوی عکاسانه براش مینویسم.
جناب عاشوری دوربین رو چند گرفتید؟
من امروز این دوربین رو از دیجی کالا با هزینه پست و گارانتی 906 هزار تومان گرفتم بی صبرانه منتظر رسیدنش هستم :)
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
فعلن در ایران با ریال اینروزها از همهجای دنیا ارزانتر است. قیمت بینالمللیش در آمریکا و جاهای دیگر که ارزان است حدود ۶۹۹ دلار است. ضرب کنید در هر قیمت دلاری که دوست دارید!
بیشتر از اونی که فکرشو میکردم کوچیکه که یه مقداری کار رو برای من با دستای بزرگم مشکل میکنه ولی خیلی خوش ساخت و زیباست
راستش دیشب به دستم رسید و چند شات اول تو فضای داخلی نا امیدم کرد اما امروز ظهر چند عکس از بالای پشت بوم گرفتم که نظرم عوض شد کیفیت به طور محسوسی از G12 بالاتره
تو منو یک گزینه داره که درصد داینامیک رنج رو بالا پایین میکنه که آخرین میزانش 400% هست هنوز تست نکردم ببینم چه تاثیری داره فعلا روی 200% هست
در کل به عنوان یک دوربین بک آپ گزینه بسیار مناسب و جذابیه
DSCF2103- (800x600).jpg
این هم نمایی از پشت بام محل کارم
الان که عکس آپلود شده رو دیدم متوجه شدم که به طرز ناجوانمردانه ای شارپنس تصویر پایین اومده نمیدونم ایراد از چیه اما برای من مشکل جدیدی نیست همیشه همین مشکل رو داشتم و دارم فقط خواستم توضیح بدم این کیفیت رو ملاک سنجش قرار ندین
ویرایش توسط jahangir : Monday 6 February 2012 در ساعت 19:43 دلیل: توضیحات آخر پست
Nikkor 16-35 | Nikon F5
سلام:
به نظر من اگه این عکس رو با x10 گرفتید باید بگم تو فضای بیرون هم آش دهن سوزی نیست!! مگه اینکه موقع ارسال یا ریسایز شدن اینقدر افت کیفیت برای عکس اتفاق افتاده باشه.
میشه لطف کنید و نمونه عکس های بیشتر و بهتری ارسال کنید و یک مقایسه ای هم بین ابعادش با g12 داشته باشید.
سپاس ...
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
قبل از اینکه پست شمارو ببینم توضیحاتی به آخر پستم اضافه کردم
مشکل از دوربین نیست دوست من با دوربینهای قبلی هم همین مشکل رو داشتم عکس بعد از آپلود توی محیط وب افت کیفیت وحشتناکی داره نمیدونم ایراد از ریسایز کردنه از سیستم عامله یا مورد دیگه ای اگر مایل بودید ایمیلتون رو در پیام خصوصی برام بفرستید تا فایل اصلی رو براتون ارسال کنم
در مورد سایزش نسبت به G12 هم این دوربین ظریف تره و با توجه به زمان کمی که دستم هست و قبلا G12 هم داشتم احساس میکنم برای من G12 خوشدست تره که این مسئله بستگی به فیزیک دست هر فرد داره و سلیقه ایه بیشتر
Nikkor 16-35 | Nikon F5