X-Pro2 حکایت دیگریست عمده تفاوت در ویزور هایبرید ( رنج فایندر-الکترونیک) و عدم حرکت ال سی دی پشت دوربین است . یه سری از قدیمیها یا کسانی که به سبک قدیم و با لنزهای پرایم عکاسی میکنن ، از جمله خودم طرفدار این دوربین هستند مجموعه لنزهای پرایم ۱۸-۲۳-۳۵-۵۰-۹۰ با اف ۲ و این دوربین ترکیب جذابی هستند اما اگه به دوربینهای اس ال ار عادت دارین و نگاهی به فیمبرداری دارین X-T2 بهتره . در واقع در دنیای واقعی و عکاسی حرفه ای به عنوان شغل X-T2 دوربین درست تریه .
واقعا چطور دلتون میاد رو بدنه جمع و جور X-T1 یا X-T2 لنز زوم سنگین استفاده کنید.
این دوربینها در اصل برای عکاسی خیابانی طراحی شدن
1 لنز 135-18 حدود 460 گرم وزنشه درحالی که لنز فیکس 27 اف2.8 تنها 78 گرمه همینطور 3 تا لنز 50 و 35 و 23 مانت 44 وزنشون 180 گرمه
بنظر من انتخاب معقول FUJINON XF35mm F2 R WR هستش
pic_02.jpg
این 1 لنز نرماله که با مانت 44 به شما اجازه میده دوربین رو سبک و جمع و جور نگه دارین و لابه لای مردم به چشم نیاید.
فاصله نرمال 35mm باعث میشه به راحتی تو شهر عکاسی کنید و البته به شما اجازه گرفتن پرتره های خوب رو هم میده
f2 اجازه خلق بوکه های خوبی رو به شما میده
WR ضد آب بودن . کلی از پولی که برای XT-1 و X-T2 میدین بخاطر اون 70 تا واشر ضد آب هستش که با 1 لنز معمولی بدون استفاده میشه.
1 لنز ضد آب بهتون اجازه میده تو بارون یا شرجی به راحتی از دوربینتون استفاده کنید.( باید وقتی بقیه دارن دوربیناشون جمع میکنن عکس بگیرید تا بفهمید چی میگم)
ارزون بودن . بخاطر مانت کوچیکترشون ارزونتر هستن
با 1 لنز 135-18 همه اینها رو از دست میدید
بعنوان لنز دوم 23 یا 50 فیکس رومیتونید انتخاب کنید
سلام دوست گرامی
اگه اینطور باشه هیچ عکاسی نباید لنزی مثل ۱۰۰-۴۰۰ یا ۱۵۰-۶۰۰ را روی بدنهای مثل کانن 7D MII استفاده بکنه! چون نسبت به بدنه خیلی سنگین و بزرگ هستند؟
استفاده از لنز زوم یا فیکس ، هر کدومشان بنا به کاربرد و ژانر مورد نظر هست. هر عکاسی بنابر نیاز خودش ترکیبی از لنزهای مخلتف را استفاده میکنه
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
X-t2 الان یه دوربین کاملا حرفه ای است که اکثر ژانر های عکاسی رو جواب میده ... از جمله عکاسی خیابونی.
آقا بالاخره400-100 رو که فوجی برا قشنگی نساخته بگه ما هم میتونیم حتما استفاده داره
اما آدم بره کانن 5D رو بفروشه یه XT بخره بعد بیاد روش 1 لنز 400-100 بذاره و وزن و اندازه دوربین رو بکنه اندازه همون کانن 5D قبول کنید یه مقدار ناجوره
حالا یکی میخوات بشینه کنار میله پرچم عکس بگیره دیگه کاریش نمیشه کرد ولی اگه چنین اجباری ندارید 1 لنز فیکس 35 و در صورت نیاز 1 لنز دوم 23 یا 50 خیلی بهتر و لذت بخشتر از استفاده از 1 لنز زوم هستش.
صحبت منم این بود که از دوربینتون و تواناییهاش لذت ببرید
---------
با 1 لنز 400-100 یا 135-18 شما دوباره به ابعاد و وزن DSLR برمیگردین و لذتی رو که باید از دوربین فوجیتون نمی برید.
بخاطر لنز از ضد آب بودن دوربینتون نمیتونید استفاده کنید. این ضد آب بودن رو دست کم نگیرید ، همه چیز سنسور نیست ،اونجوری حساب کنید X-T20 بهتر از X-T1هستش. اما شونصد بار این بارون شمال نذاشته ما درست عکس بگیریم یا چندبار شرجی جنوب جلوی منو برا گرفتن 1 طلوع خوب گرفته. همین بارونی که شمال تهران زد من کاخ سعدآباد بودم . ملت همه دوربینها رو غلاف کردن رفتن فوجی برا من بدون مشکل عکس میگرفت.
و دیگه اینکه هر وقت هم پرتره بگیرید بخاطر محدودیت دیافراگم با خودتون میگید اگه لنز فیکس بود بهتر میشد.
ویرایش توسط urahara07 : Tuesday 22 August 2017 در ساعت 17:32
چقدر من کم توجه هستم بله ضدآب هستن. با این وجود درک نمیکنم کسی که عکاس ورزشی یا حیات وحش نیست چرا باید راحتی و کیفیت 1 لنز پرایم رو کنار بذاره و و با 1 لنز زوم کار کنه! حالا ممکنه نهایتا 1 نفر 135-18 رو بپسنده . اما متوجه نمیشم وقتی فوجی این همه لنزهای پرایم با کیفیت داره چرا دوستان بعنوان لنز اول 1 زوم گرون قیمت رو به مردم پیشنهاد میدن ؟ درحالی که معقول اینه که لنز اول 1 لنز پرایم نرمال باشه
اینم که میگید سبکتره دیگه تفاوت معنا داری نداره
X-T2 با لنز 135-18 حدود 970 گرم وزن داره ( این عملا میشه وزن یک DSLR ) و 80D با لنز 135-18 حدود 1180 گرمه که تفاوتی 200 گرمیه
درحالی که مثلا X-T1 با لنز 35 , f2 وزنش 620 گرمه 600 گرم با 80D تفاوت داره یعنی نصف . دیگه حرف 27mm کوچیک 78 گرمی رو وسط نمیکشم
همینطور 135-18 اجازه خلق پرتره های جذاب و بوکه رو از عکاس میگیره ؟
چرا 1 عکاس مخصوصا کسی که دوربین اولشه باید خودش رو از گرفتن پرتره خوب محروم کنه !!
خدایی اون فاصله 135-55 بجز فریز کردن مرغ دریایی به چه درد 1 دوربین اولی میخوره!؟
ویرایش توسط urahara07 : Tuesday 22 August 2017 در ساعت 21:52